Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels
2e PINKSTERDAG GEOPEND

Elektrische mamafietsen

Je kind, een neefje of kleinkind in stijl meenemen op de fiets? Maak kennis met de elektrische mamafiets. Een elektrische mamafiets is een fiets, speciaal ontworpen om je kindje mee op pad te nemen. Het heeft speciale accessoires voor een veilige rit. En lange afstanden afleggen? Dat is dankzij de elektrische aandrijving een stukje makkelijker.


Bij La Souris vind je een uitgebreid assortiment aan elektrische mama fatbikes, ideaal voor iedereen die graag stijlvol met zijn spruit de fiets opstapt. En het mooie is: die unieke stijl combineren we met veiligheid en comfort. Voor jou en je kleine.

Wat is een elektrische mama fatbike?

Een elektrische mama fatbike is niet zomaar een elektrische mamafiets. In vergelijking met een ‘normale’ fiets zijn er een aantal verschillen.

Let bij de aankoop van een elektrische mamafiets of jouw keuze beschikt over bovenstaande factoren.

Een fatbike met kinderzitje, jouw stijlvolle mamafiets

Een elektrische mamafiets met kinderzitje is stijlvol en praktisch in één. Bij La Souris vind je een collectie aan elektrische mamafietsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van elektrische fatbikes met een kinderzitje?


Met een elektrische mama fatbike is fietsen net zo simpel als 1 + 1. Je krijgt ondersteuning van de elektrisch aangedreven motor en rijdt moeiteloos over vrijwel ieder terrein. Geniet met je kleine van de wind in het park (of juist niet met een windscherm) of fiets samen door de stad naar de supermarkt. De brede banden van de fatbike geven je grip en stabiliteit, allemaal voor het comfort van jouw kleine die je voor- of achterop meeneemt. En dat is niet alles. De unieke uitstraling van de elektrische fatbike met kinderzitje maakt dat jij opvalt tussen alle andere fietsen in de stad. 

Kinderzitje voor, achter of allebei?

Op zoek naar een fatbike met een kinderzitje? Dan heb je drie keuzes. 

Fatbike met kinderzitje voor

Altijd je kleine in het oog houden? Op een fatbike met een kinderzitje genieten jullie samen van de wind door jullie haren. Het voordeel van een fatbike met kinderzitje voor is de bagagedrager die vrij blijft. En dat je meer controle houdt over de fiets. Een kinderzitje aan de voorkant is voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar, tot maximaal 15 kilogram.

Er zijn verschillende fietsen met een zitje aan de voorkant. De Knaap fatbike met kinderzitje voor en de Don Souris met kinderzitjes, bijvoorbeeld.

Fatbike met kinderzitje achter

Je wil altijd het beste voor je kind, zeker als het gaat om hun veiligheid en comfort. Een fatbike met een kinderzitje achter biedt precies wat je zoekt. Het is veiliger en comfortabeler. Op een fatbike met een kinderzitje achter heeft je kleine namelijk meer ruimte. Een kinderzitje achter is voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar, tot maximaal 22 kilogram.

Er zijn verschillende fietsen met een zitje aan de achterkant. Bijvoorbeeld Don Souris met een zitje achter of Knaap fatbike met kinderzitje achter.

Fatbike met 2 kinderzitjes

Als je op zoek bent naar een fijne manier om twee kinderen tegelijkertijd mee te nemen op de fiets, dan is de fatbike met twee kinderzitjes een uitstekende keuze. Met deze fiets heb je zowel voor als achter een zitje. En dat betekent dat je beide kinderen veilig en comfortabel kunt vervoeren, terwijl je geniet van een ontspannen fietstocht.

Er zijn verschillende fietsen met twee zitjes. Knaap fatbike met twee kinderzitjes, Don Souris met twee kinderzitjes, bijvoorbeeld.

Heb je vragen of welke variant je moet kiezen? Vraag naar een van onze specialisten voor persoonlijk advies. 

Mama fatbike kopen?

Klinkt goed, toch? De wereld ontdekken met je kleine op de fiets? Op een mama fatbike geniet je samen van alles wat op je pad komt. Met de laagste prijsgarantie ben je bij La Souris aan het juiste adres. Bovendien kun je bij ons ook altijd vertrouwen op onze experts vóór, tijdens en na een aankoop. Online, telefonisch of in een van onze 21 winkels door heel Nederland.


Samen houden we je nieuwe elektrische fatbike met of zonder kinderzitje veilig en zo goed als nieuw. Na de eerste drie maanden en vervolgens na iedere zes maanden raden we je aan om langs te komen voor periodiek onderhoud. Met onze onderhoudspakketten weet je zeker dat jij en je kinderen lang van je mama fatbike kunnen genieten. 

Levering

Levering van scooters in België

Meestgestelde vragen

Op welke wegen mag ik rijden met mijn scooter? Hoe werkt een elektrische scooter? Help! Mijn scooter start niet (Checklist) Waar mag ik met mijn scooter rijden? Hoe maak je het beste je scooter schoon? Wat is het verschil tussen een snorfiets en bromfiets? Welke scooterhelm past bij mij? Tips om je scooter goed te beveiligen Welke scooter past bij mij? Mijn scooter is gestolen, wat nu? Vanaf welke leeftijd mag je een scooterrijbewijs halen? Hoe werkt een scooter of fatbike lease? Hoe schors ik mijn scooter? Hoe moet je een scooter overschrijven? Wat kost een scooterverzekering? Wat kost een scooter rijbewijs? Boete scooter rijden zonder helm WOK-status voor je scooter. Wat nu? 2-takt of 4-takt scooter: Wat is het verschil? Banden scooter oppompen: wat is de juiste bandenspanning? Heeft een scooter wegenbelasting? Zijn elektrische steps legaal? Beste elektrische bakfietsen van 2024 Met je autorijbewijs op een 125cc-motor, CDA is voor Fatbikes opgelet: politie rolt nieuwe rollerbanken uit Elektrische mamafietsen Alles wat je moet weten over de elektrische fatbike Europese Commissie: Opgevoerde fatbikes met gashendels en te zware motoren mogen de openbare weg op, alleen als je onderweg bent naar buitengebieden  Heb ik een blauw of geel kenteken nodig voor mijn scooter?
Beoordeling door klanten: 3,8 van 5 - 3.965 beoordelingen