Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 16 winkels


Scooter kopen in Almere

Woon je in Almere en ben jij op zoek naar een scooter? Kom dan eens langs bij onze scooterwinkel in Almere! La Souris Almere is een van onze nieuwste vestigingen in Nederland en we kunnen niet wachten om je kennis te laten maken met onze mooie scooters. Ons team van medewerkers staan klaar om je te helpen met de zoektocht naar jouw ideale scooter.

Scooterwinkel Almere

Als je een scooterwinkel in Almere zoekt ben je voortaan van harte welkom in de vestiging van La Souris Almere! De 14de vestiging van La Souris is gevestigd aan de Hoekmansstraat 1. Onze winkels staan bekend om hun uitstekende serviceverlening. Je bent niet alleen welkom voor het uitzoeken van een nieuwe scooter of de aanschaf van verschillende accessoires, maar ook voor onderhoud aan je scooter ben je bij ons aan het juiste adres.


Naast dat we in onze scooterwinkel in Almere onze eigen merk scooters verkopen bieden wij ook scooters aan van de merken Vespa, Peugeot, SYM, Super Soco en Piaggio. In onze showroom hebben we altijd voldoende modellen staan. Ons ervaren personeel helpt je graag met je keuze in onze verschillende modellen scooters. De meest populaire scooters zijn uiteraard onze eigen merk La Souris scooters. Deze scooters zijn niet alleen erg mooi en van uitstekende kwaliteit, maar door onze eigen import ook nog een een stuk goedkoper dan scooters van andere merken.

Onderhoud en reparatie

Heeft jouw scooter onderhoud nodig? Dan ben je in onze winkel in Almere ook aan het juiste adres. Naast onze showroom bestaat onze winkel namelijk ook uit een werkplaats. Onze monteurs helpen je graag verder met onderhoud of een reparatie aan je scooter. Je kunt je onderhoud en reparatie eenvoudig via onze website aanvragen. Ga naar service aanvragen en geef aan dat je de onderhoud uit wilt laten voeren door onze winkel in Almere. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een afspraak in te plannen. Laat je liever de onderhoud of reparatie aan huis uitvoeren? Ook dit is mogelijk bij La Souris Almere.

Heb je enkel wat accessoires nodig? Bijvoorbeeld een nieuw scooterslot, een hoes voor in de winter of wil je een helm passen? Al onze accessoires zijn online te bestellen en af te halen in onze scooterwinkel in Almere, maar het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon even de winkel binnen te lopen. We hebben voldoende accessoires vanuit voorraad leverbaar.

Onze winkel in Almere is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 004 42 46
E: almere@lasourisscooters.nl


Onze medewerkers van La Souris in Almere staan jou graag te woord en helpen jou graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter. 

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.583 beoordelingen