Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels


E-fatbike of Scooter kopen in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een stoere e-fatbike, scooter of electrische scooter? Woon je in of in de omgeving van Amsterdam? Kom dan snel langs bij de scooterwinkel van La Souris in Amsterdam. Bij La Souris Amsterdam vind je een ruim aanbod van de mooiste scooters en e-fatbikes. Woon jij in of in de buurt van Amsterdam en ben je geïnteresseerd in een stoere e-bike, benzine scooter of elektrische scooter? In onze scooterzaak in Amsterdam vind je een zeer groot aanbod van scooters en e-bikes. Je kunt alle topmerken zien en gratis en vrijblijvend een proefrit maken. Ons team van La Souris Amsterdam helpt je graag met het uitzoeken van jouw ideale scooter of e-bike. Kom snel langs en wie weet rijd jij binnenkort ook rond op een mooie scooter of e-bike van La Souris!

De scooterwinkel van Amsterdam en omstreken

Ben je op zoek naar een elektrische scooter of fatbike? Wil je graag een goed en persoonlijk advies en een goede ervaring? Kom dan naar onze scooterwinkel aan de Overtoom 341 in Amsterdam. Onze winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 tot 18:00.

In onze scooterwinkel vind je onder andere het meest verkochte scooter merk van Nederland; La Souris. Wij hebben verschillende stoere e-fatbikes en elektrische scooters, waaronder de Don Souris en La Souris E-ID S6. La Souris staat bekend om de kwaliteit, ontwerp van de modellen, opties en scherpe prijs. Naast het best verkochte merk La Souris vind je in onze zaak in Amsterdam ook scooters en e-bikes van andere populaire merken zoals; SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa. Het grote voordeel hiervan is dat je de beste merken en mooiste modellen naast elkaar kunt zien, vergelijken en ervaren. Kom gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers heten je graag welkom en helpen je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe droom scooter of e-fatbike.

Scooter en e-bike accessoires

Ben je geïnteresseerd in accessoires voor je scooter of e-bike? Ook daarvoor ben je bij La Souris in Amsterdam aan het juiste adres. In onze e-bike en scooterzaak vind je een ruim assortiment aan accessoires waaronder; windschermen, topkoffers, valbeugels, zadels, opvoersets, speciale verlichting en nog veel meer. Verder heeft onze winkel in Amsterdam een ruime keus aan beschermingsartikelen zoals helmen en handschoenen.

Onderhoud en reparatie van scooters en e-bikes

Heeft je scooter of e-fatbike een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? De La Souris winkel in Amsterdam beschikt over een eigen werkplaats en een team van ervaren monteurs om je scooter of e-bike onder handen te nemen. Onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een transparante manier uitgevoerd in overleg met jou. Een afspraak maken voor het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt en/of reparatie kan telefonisch of via onze website.

Ga hiervoor naar service aanvragen en geef aan dat je het onderhoud uit wilt laten voeren door onze winkel in Amsterdam. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om samen een afspraak in te plannen. Laat je liever het onderhoud of reparatie aan huis uitvoeren? Ook dit is mogelijk bij La Souris Amsterdam.

Onze winkel in Amsterdam is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Amsterdam geopend van 09:30 – 18:00.

Onze winkel in Amsterdam is te bereiken op de onderstaande gegevens:

E: amsterdam@lasourisscooters.nl

La Souris Amsterdam staat jou graag te woord en we helpen je graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter of e-bike.

Beoordeling door klanten: 3,9 van 5 - 3.779 beoordelingen