Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels


E-fatbike of Scooter kopen in Antwerpen?

Wil je een e-fatbike of scooter kopen in Antwerpen? Kom dan snel langs bij de scooterwinkel van La Souris in Antwerpen. La Souris Antwerpen heeft een ruim aanbod aan prachtige scooters en e-fatbikes die staan te wachten op hun nieuwe eigenaar. Woon jij in of in de buurt van Antwerpen en ben je geïnteresseerd in een stoere e-bike, benzine- of elektrische scooter? In onze scooterzaak vind je een uitgebreid aanbod. Je kunt alle topmerken zien en een proefrit maken. Ons team van La Souris helpt je graag met het uitzoeken van jouw droom scooter of e-bike. Kom snel langs!

De scooterwinkel rondom Antwerpen

Ben je op zoek naar een elektrische scooter of e-bike? En wil je persoonlijk advies? Kom dan naar onze scooterwinkel aan de Frankrijklei 98 in Antwerpen. Onze winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.

In onze winkel vind je de meest verkochte scooter merk van Belgie; La Souris. Het merk heeft verschillende stoere e-fatbikes en elektrische scooters, waaronder de Don Souris en La Souris E-ID S6. La Souris staat bekend om de kwaliteit, ontwerp van de modellen, opties en scherpe prijs. Naast La Souris vind je in onze zaak in Antwerpen ook scooters en e-bikes van andere populaire merken zoals; SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa. Het voordeel hiervan is dat je de beste merken en mooiste modellen kunt zien en vergelijken. Kom gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van jouw droom scooter of e-fatbike.

Scooter en e-bike accessoires

Ben je geïnteresseerd in accessoires voor je scooter of e-bike? Ook daarvoor ben je bij La Souris in Antwerpen aan het juiste adres. In onze e-bike en scooterwinkel vind je een ruim assortiment aan accessoires waaronder; windschermen, topkoffers, valbeugels, zadels, opvoersets, speciale verlichting en nog veel meer. Verder heeft onze winkel een ruime keus aan beschermingsartikelen zoals helmen en handschoenen.

Onderhoud en reparatie van scooters en e-bikes

Heeft je scooter of e-fatbike onderhoud nodig? De La Souris winkel in Antwerpen beschikt over een eigen werkplaats waarin ervaren monteurs je scooter of e-bike onder handen nemen. Onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een transparante manier uitgevoerd in overleg met jou. Een afspraak maken voor het uitvoeren van onderhoud of reparatie kan telefonisch of via onze website.

Ga hiervoor naar service aanvragen en geef aan dat je het onderhoud uit wilt laten voeren door onze winkel in Antwerpen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om samen een afspraak in te plannen. Laat je liever het onderhoud of reparatie aan huis uitvoeren? Ook dit is mogelijk bij La Souris Antwerpen.

Onze winkel in Antwerpen is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Antwerpen geopend van 09:30 – 18:00.

Onze winkel in Antwerpen is te bereiken op de onderstaande gegevens:

E: [email protected]

La Souris Antwerpen staat jou graag te woord en we helpen u graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter.

Beoordeling door klanten: 4,0 van 5 - 4.646 beoordelingen