Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 16 winkels


Scooter kopen in Den Haag.

Oh Oh Den Haag, een mooie stad achter de duinen. Niet alleen beschikt Den Haag over prachtige duinen, ook hebben zij een uitstekende scooterwinkel. Ben je op zoek naar een scooter in de regio Den Haag? Dan helpt La Souris Den Haag je graag met het vinden van jouw droom scooter. La Souris in Den Haag heeft een ruim aanbod aan prachtige scooters die op hun nieuwe eigenaar staan te wachten. Kom gerust langs in onze showroom en koop jouw droom scooter bij La Souris in Den Haag.

Scooterwinkel Den Haag

Ben je op zoek naar een goede scooterwinkel in Den Haag? Dan ben je op zoek naar de Haagse scooterwinkel van La Souris. Onze scooterwinkel is gevestigd aan de Loonsduinseweg 373-H in Den Haag.

In onze winkel ben je van harte welkom om ons ruime scooter aanbod te bekijken. Bij La Souris in Den Haag hebben wij een ruim aanbod aan verschillende scootermerken. Natuurlijk bieden wij ons eigen scootermerk aan waarvan we veel verschillende modellen in ons assortiment hebben. Onze scooters van het merk La Souris zijn zeer populair en dit komt voornamelijk door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook verkopen we andere scooters van merken zoals SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa.

Bij onze winkel Den Haag hebben we een ruim aanbod aan diverse accessoires waaronder verschillende windschermen, uitlaten, valbeugels, koffers, zadels, bijzondere verlichting en nog veel meer. Ook zijn er verschillende beschermingsartikelen te vinden zoals helmen en handschoenen. 

Moet je scooter een onderhoudsbeurt ondergaan? Bij onze winkel in Den Haag voeren wij graag de onderhoud voor je uit in onze mooie werkplaats. In onze werkplaats werken professionele scootermonteurs met jaren ervaring. Is je scooter stuk? Ook voor reparatie van de scooter ben je bij La Souris aan het juiste adres. De onderhoudsbeurten en reparaties worden op een transparante manier uitgevoerd in overleg met de klant. Jouw scooter is bij La Souris Den Haag in goede handen. 

Een afspraak maken voor het uitvoeren van onderhoud of reparatie kan via onze website. Ga naar service aanvragen en geef aan dat je de onderhoud uit wilt laten voeren door onze winkel in Den Haag. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een afspraak in te plannen. Laat je liever onderhoud of een reparatie aan huis uitvoeren? Ook dit is mogelijk bij La Souris Den Haag.


Onze winkel in Den Haag is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Den Haag geopend van 09:30 – 18:00. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.


Onze winkel in Den Haag is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 065 31 58
E: denhaag@lasourisscooters.nl


La Souris Den Haag staat je graag te woord en we helpen je graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter.

 

Veelgestelde vragen over onze scooterwinkel in Den Haag

Waar is La Souris Den Haag gevestigd?

Onze vestiging in Den Haag is gevestigd aan de Loosduinseweg 373-H.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze winkel in Den Haag is 5 dagen per week geopend! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 09:30 tot 18:00. Zondag en maandag zijn wij gesloten.

Wat zijn jullie contactgegevens?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 - 0653158 en via de mail op denhaag@lasourisscooters.nl. Wil je graag een reparatie- of onderhoudsafspraak maken? Dit kan telefonisch, maar ook eenvoudig via het formulier op onze website.

Verkopen jullie ook accessoires in de winkel?

In al onze winkels zijn verschillende accessoires voor je scooter te koop. Het is ook mogelijk om accessoires online te bestellen en af te halen in de vestiging.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.583 beoordelingen