Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Service aanvragen

Omkeuring aanvragen

Snorfiets ombouwen naar bromfiets n.a.v. helmplicht

Vanaf 1 januari 2023 geldt een landelijke helmplicht voor alle snorfietsers. Wil je naar aanleiding van de helmplicht je snorfiets laten ombouwen en omkeuren naar een bromfiets? Dat kan uiteraard bij La Souris. La Souris heeft een RDW-erkenning voor het omkeuren van je snorfiets naar een bromfiets. De mogelijkheid tot omkeuren is er vanaf 2 januari 2023.

Omkeuring aanvragen

Onderhoud aanvragen

Heeft je scooter of e-fatbike onderhoud nodig? In de 20 werkplaatsen van La Souris staan onze ervaren scooter monteurs 5 tot 7 dagen per week voor je klaar! Ook kun je bij ons terecht voor schadeherstel of om accessoires aan je scooter of e-fatbike te laten toevoegen.

Kan je je scooter of fatbike niet zelf langs de winkel brengen? Dan kan je je voertuig in Nederland* ook laten ophalen tegen betaling van € 60,00. Voor België is dat €100,00.

Het onderhoud kunnen we aan huis verrichten. Voor andere diensten dan onderhoud, hebben we een professionele werkplaats nodig. Hierdoor verrichten wij geen reparaties aan huis, maar hebben we een ophaal- en terugbrengservice.

Onderhoud aanvragen

Reparatie aanvragen

Kan je je scooter of fatbike niet zelf langs de winkel brengen? Dan kan je je voertuig in Nederland* ook laten ophalen tegen betaling van € 60,00. Voor België is dat € 100,00.

Het onderhoud kunnen we aan huis verrichten. Voor andere diensten dan onderhoud, hebben we een professionele werkplaats nodig. Hierdoor verrichten wij geen reparaties aan huis, maar hebben we een ophaal- en terugbrengservice.

Verwachte behandelingsduur
We streven ernaar om je voertuig binnen 3 tot 5 werkdagen te repareren. Het kan soms langer duren doordat we specifieke onderdelen extern moeten bestellen. We zijn dan afhankelijk van onze leveranciers. Als dat het geval is, informeren we je daar uiteraard over.

Waar wordt mijn voertuig gemaakt?
Je voertuig wordt bij de dichtstbijzijnde winkel of in één van de drie omliggende winkels gemaakt. Dit hangt van de bezetting en de agenda van onze winkels af.

Terugbrengservice
Kan je je voertuig niet zelf ophalen? Dan kan je ook gebruik maken van onze
terugbrengservice voor € 60,00. Voor België is dat € 100,00. We streven ernaar om je
voertuig binnen twee weken na de reparatie terug te brengen.

*De Waddeneilanden zijn hierbij niet inbegrepen. Hiervoor dien je een aparte afspraak met
ons te maken. We bekijken de mogelijkheden per geval.

Reparatie aanvragen

Schadereparatie aanvragen

Schadereparatie aan je scooter vindt altijd plaats in één van onze werkplaatsen. Je kunt de scooter brengen of bij je thuis laten ophalen. In dat geval worden er €60 voorrijkosten in rekening gebracht. Wanneer je scooter is verzekerd tegen schade, kunnen de kosten in de meeste gevallen op de verzekering worden verhaald. Is je scooter niet verzekerd tegen schade? Dan wordt in overleg met onze monteurs bekeken wat er wel of niet gerepareerd kan worden. Onze monteur zal een prijsopgave maken, waarna je zelf bepaalt welke reparaties je wilt laten uitvoeren.

Schadereparatie aan je scooter kan in de meeste gevallen in 2 tot 6 werkdagen worden uitgevoerd, afhankelijk van welke reparatie(s) nodig zijn.

Schadereparatie aanvragen

Garantie

De garantie geldt op technische gebreken. Defecten die worden veroorzaakt door een fabricage fout zullen worden verholpen. Garantie is niet van toepassing wanneer het product defect is ten gevolge van een reden die naar oordeel van onze technische dienst niet is terug te voeren op materiaal of fabricagefout. Service aan huis blijft alleen geldig als het onderhoud door La Souris Scooters wordt uitgevoerd. Kies je ervoor om het onderhoud bij een externe partij te laten verrichten, dan geeft dat alleen onderdelen omruilgarantie.

Service aan huis met een onderhoudspakket?

Bij ons is het ook mogelijk onderhoudspakketten bij de scooter te bestellen, deze hebben wij in 2 varianten. Wij bieden deze aan met en zonder voorrijkosten. Zonder voorrijkosten betekent dat je altijd zelf moet zorgen dat de scooter in de winkel komt voor een onderhoudsbeurt en/of (schade)reparatie. Bij een garantiereparatie halen wij de scooter thuis kosteloos op, mits het onderhoud netjes uitgevoerd is én je één van de twee onderhoudspakketten aangeschaft hebt. Wil je toch dat wij de scooter ophalen en je hebt géén onderhoudspakket? Dan brengen wij hiervoor € 60,- voorrijkosten in rekening, ook als dit een garantiereparatie betreft. Heb je gekozen voor het onderhoudspakket met voorrijkosten, dan komen wij bij jou thuis de scooter repareren of ophalen om de reparatie in één van onze vestigingen uit te voeren en betaal je geen voorrijkosten.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Service aanvragen

Omkeuring aanvragen Onderhoud aanvragen Reparatie aanvragen Schadereparatie aanvragen
Beoordeling door klanten: 4,0 van 5 - 4.646 beoordelingen