Sinterklaas - pakjes deals!

Kies artikel

Accu Alarm Banden Beugel Contactslot Druppellader Elektrische onderdelen Extra accu Filters (lucht / olie) Framedelen Handvatten Helm Hoes Kabels Kapdelen / beplating Kilometerteller Koffer Lagers Motor Olie / smeermiddelen Onderhoud Opvoeren Overig Rem Schakelaars Schokdempers Sierdeel Slot Spiegel Spuitwerk Standaard Stuur Uitlaat V-snaar Velgen Verlichting Voetplaat Windscherm Zadel

Onderdelen

Ook voor het kopen van de beste scooter accessoires, onderdelen en onderhoudsproducten zit je goed bij La Souris. Koop eenvoudig online nieuwe onderdelen of accessoires mét laagste prijs garantie!

La Souris

Alle accessoires en onderdelen geschikt voor La Souris scooters.

Peugeot

Alle accessoires en onderdelen geschikt voor Peugeot scooters.

Piaggio

Alle accessoires en onderdelen geschikt voor Piaggio scooters.

Super Soco

Alle accessoires en onderdelen geschikt voor Super Soco scooters.

SYM

Alle accessoires en onderdelen geschikt voor SYM scooters.

Vespa

Alle accessoires en onderdelen geschikt voor Vespa scooters.

Hoognodige scooter accessoires

Om sommige scooter accessoires kun je niet heen. Zo is het dragen van een helm op een brommer verplicht én binnen de ring A10 geldt dit ook voor snorscooters. Dat je er ook met helm goed uit kunt zien, bewijst ons ruime assortiment aan scooter helmen. Je kunt kiezen uit een systeem helm, jethelm en ware designer helmen in onder andere mat zwart of retro uitvoering. 

Ook het beste scooterslot of brommer slot, scoor je gewoon in onze webshop. Je kunt kiezen uit een scooter kettingslot, schijfremslot en nog veel meer. Voor een goedgekeurd slot voor je scooter, zoals een ART slot 3 of ART slot 4 ben je ook aan het juiste adres bij La Souris. En omdat we nu eenmaal in een kikkerlandje wonen, wil je misschien ook even onze andere scooter accessoires zoals een regenhoes voor scooters checken. En vergeet ook niet om een scooter regenpak en handschoenen mee te bestellen! 

Originele scooter onderdelen 

Bij La Souris hebben we originele scooter onderdelen van A-merken en van de hoogste kwaliteit. We hebben en doen écht alles om jouw geliefde scooter weer in top staat te krijgen! Wat onderdelen aangaat, hebben we bijna van alle merken nieuwe scooter onderdelen in huis. Kies het type scooter onderdeel, klik op het plaatje en kies je merk. We hebben scooterbanden, velgen, rem onderdelen voor je brommer, schokdempers, scooter verlichting en nog veel meer! Kun je desondanks ons ruime assortiment je gewenste scooter onderdelen niet vinden? Neem dan even contact op, wij regelen het voor je! 

Vergeet niet de scooter onderhoudsproducten! 

Het onderhouden en reinigen van je scooter valt of staat met het juiste onderdeel. Onze onderhoudsartikelen kunnen worden gebruikt op de Grande Retro, Futureo Retro, Trendy Retro, Sourini en vaak ook op alle 4-takt modellen als het om bijvoorbeeld scooter olie 4 takt of transmissieolie gaat. Naast cardan olie vind je bij ons ook siliconenspray, bougies , remvloeistof, een v-snaar, een start bendix, remblokken, een accu, een cilinder, een luchtfilter, rolletjes en nog veel meer. 

Een 2-takt motorblok gebruikt geen motorolie. Een scooter met een 4-takt motorblok heeft wel motorolie nodig. Deze dien je regelmatig te verversen. De richtlijn voor brommer olie verversen is tussen de 3000 en 5000 km, of elk jaar. Olie verversen is een van de dingen die je relatief makkelijk zelf kunt doen. Als je toch bezig bent, raden wij je aan om ook meteen het oliefilter te reinigen of het oliefilter te vervangen. De motorolie voor je 4-takt scooter, motor reiniger, het oliefilter en de oliepeilstok scoor je hier. Naast scooter onderhoudsartikelen hebben wij ook scooter uitlaten, schokdempers en kapdelen, kijk daarvoor eens bij de rest van onze scooter onderdelen. 

Scooter onderdelen, accessoires en meer kopen bij La Souris

Je kunt echt alle kanten op bij La Souris. Naast het aanbieden van een breed assortiment aan scooter accessoires en onderdelen, vinden wij goede service heel belangrijk. We staan graag persoonlijk voor je klaar en je bent van harte welkom in een van onze 7 showrooms met werkplaats. Alles voor je scooter en het optimale gebruik ervan, vind je hier. We krijgen gemiddeld een 8,5 van onze klanten, wat geef jij ons? Wij geven in ieder geval alles!