Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 17 winkels


Scooter kopen in Doetinchem

In ons mooie Doetinchem, waar het ooit allemaal is ontstaan, vind je onze prachtige nieuwe scooterwinkel midden in het centrum. Ben je op zoek naar een prachtige scooter in de buurt van Doetinchem? Dan helpen wij van La Souris Scooters in Doetinchem jou graag verder met de zoektocht naar jouw droom scooter. La Souris Doetinchem heeft een ruim aanbod aan prachtige scooters in hun splinternieuwe showroom. Deze prachtige scooters staan te wachten op hun nieuwe eigenaar. Kom snel langs bij La Souris in Doetinchem en wie weet word jij de nieuwe eigenaar van één van onze prachtige scooters. 

Scooterwinkel Doetinchem

Ben je op zoek naar een goede scooterwinkel in Doetinchem? Dan ben je op zoek naar de scooterwinkel van La Souris in Doetinchem. Onze nieuwe showroom is gevestigd aan de Dr. Huber Noodtstraat 2D te Doetinchem.

In onze nieuwe showroom heten wij je van harte welkom om ons diverse scooter aanbod te bekijken. Bij La Souris in Doetinchem hebben we een ruim aanbod aan verschillende scootermerken. De scooters van ons eigen merk worden veel verkocht en zijn zeer geliefd. Dit komt voornamelijk door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook verkopen we andere scooter merken zoals SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa

Niet alleen worden er scooters verkocht bij onze winkel in Doetinchem. Ook hebben we een ruim aanbod aan prachtige accessoires waaronder verschillende windschermen, uitlaten, koffers, bijzondere verlichting, valbeugels en nog veel meer. Ook verkopen we verschillende beschermingsartikelen zoals helmen en handschoenen. 

Is je scooter toe aan onderhoud? Bij onze nieuwe werkplaats in Doetinchem voeren wij graag de onderhoud van je scooter uit. In onze werkplaats werken ervaren scootermonteurs die graag je scooter onder handen nemen. Doet je scooter het niet meer? Ook voor reparatie van scooters ben je bij La Souris in Doetinchem aan het juiste adres. Het uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd in overleg met de klant op een eerlijke manier uitgevoerd. Jouw scooter is bij La Souris Doetinchem in goede handen.


Wil je een afspraak maken om onderhoud of reparatie uit te voeren aan je scooter?  Dit is mogelijk via onze website. Ga naar service aanvragen en geef vervolgens aan dat je de onderhoud uit wilt laten voeren door onze winkel in Doetinchem. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je liever dat de onderhoud of reparatie aan huis wordt uitgevoerd? Ook dit is geen probleem!


Onze winkel in Doetinchem is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Doetinchem geopend van 09:30 – 18:00. Op maandag en zondag is onze winkel in Doetinchem gesloten. 


Onze winkel in Doetinchem is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 065 31 52 
E: doetinchem@lasourisscooters.nl

La Souris Doetinchem staat je graag te woord en we helpen u graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter.

 

Veelgestelde vragen over onze scooterwinkel in Doetinchem

Waar is La Souris Doetinchem gevestigd?

Onze vestiging in Doetinchem is gevestigd aan de Dr. Huber Noodtstraat 2D.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze winkel in Doetinchem is 5 dagen per week geopend! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 09:30 tot 18:00. Op maandag en zondag is onze winkel gesloten. 

Wat zijn jullie contactgegevens?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 - 0653152 en via de mail op doetinchem@lasourisscooters.nl. Wil je graag een reparatie- of onderhoudsafspraak maken? Dit kan telefonisch, maar ook eenvoudig via het formulier op onze website.

Verkopen jullie ook accessoires in de winkel?

In al onze winkels zijn verschillende accessoires voor je scooter te koop. Het is ook mogelijk om accessoires online te bestellen en af te halen in de vestiging.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.712 beoordelingen