Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 16 winkels


Scooter kopen in Groningen

Je wilt graag een scooter kopen in de regio Groningen. Echter weet je niet zo goed waar je het best een scooter kopen. Daar hebben wij het antwoord op. Een scooter koop je natuurlijk bij La Souris in Groningen. Onze nieuwe scooterwinkel heeft een ruim aanbod aan prachtige scooters van uitstekende kwaliteit. Dus woon jij in, of in de buurt van Groningen en ben je geïnteresseerd in een mooie scooter? Koop dan je scooter bij onze scooterwinkel in Groningen. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe scooter. 

Scooterwinkel Groningen

Als je op zoek bent naar een goede scooterwinkel in Groningen dan zoek je naar de scooterwinkel van La Souris. La Souris opende haar 12e winkel in het mooie centrum van Groningen. Onze winkel in Groningen is voorzien van vriendelijk en ervaren personeel die je graag helpen met het uitzoeken van een nieuwe scooter. Ook voor onderhoud en reparatie is je scooter in goede handen. Onze professionele scooter monteurs nemen hun werk zeer serieus en doen er alles aan zodat jij vertrouwt de weg op kunt. Onze scooterwinkel is gevestigd aan de Westerkade 14-A te Groningen. Ons team heet je van harte welkom om ons ruime scooter aanbod te bekijken in onze mooie nieuwe showroom. Bij La Souris in Groningen vind je niet alleen scooters van ons eigen merk La Souris. De scooters van het merk La Souris zijn echter wel zeer populair en dit komt voornamelijk door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bij La Souris in Groningen kun je ook terecht voor andere scooter merken waaronder SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa. Kom snel langs om ons ruime scooter aanbod te bekijken. 

Zoek je naar accessoires voor je scooter? Ook hiervoor ben je bij La Souris in Groningen aan het juiste adres. We bieden verschillende accessoires aan waaronder verschillende windschermen, topkoffers, zadels, valbeugels, speciale verlichting, opvoersets en nog veel meer. La Souris biedt ook verschillende protectie artikelen aan zoals handschoenen en helmen.

Is je scooter toe aan onderhoud? Dit is geen enkel probleem bij La Souris in Groningen. Iedere winkel beschikt over een eigen werkplaats met ervaren monteurs. Onze medewerkers nemen je scooter graag onder handen. Is je scooter stuk? Ook voor reparatie van scooters kun je bij La Souris in Groningen terecht. De onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een transparante wijze uitgevoerd in overleg met de klant. Jouw scooter is bij La Souris Groningen in goede handen. 

Moet er onderhoud of een reparatie uitgevoerd worden aan je scooter en wil je hiervoor een afspraak inplannen? Dit kan via onze website. Ga naar service aanvragen en geef aan dat je de onderhoud of reparatie uit wilt laten voeren bij onze winkel in Groningen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je liever dat de onderhoud of reparatie aan huis uitgevoerd wordt? Ook dit is mogelijk bij La Souris. 

Onze winkel in Groningen is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Groningen geopend van 09:30 – 18:00. 

Onze winkel in Groningen is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 130 76 06 
E: groningen@lasourisscooters.nl

Onze medewerkers van La Souris in Groningen staan jou graag te woord en helpen jou graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter. 

 

Veelgestelde vragen over onze scooterwinkel in Groningen

Waar is La Souris Groningen gevestigd?

Onze vestiging in Groningen is gevestigd aan de Westerkade 14-A

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze winkel in Groningen is 5 dagen per week geopend! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 09:30 tot 18:00. 

Wat zijn jullie contactgegevens?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 - 1307606 en via de mail op groningen@lasourisscooters.nl. Wil je graag een reparatie- of onderhoudsafspraak maken? Dit kan telefonisch, maar ook eenvoudig via het formulier op onze website.

Verkopen jullie ook accessoires in de winkel?

In al onze winkels zijn verschillende accessoires voor je scooter te koop. Het is ook mogelijk om accessoires online te bestellen en af te halen in de vestiging.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.583 beoordelingen