Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 17 winkels


Scooter kopen in Apeldoorn

Wil je een scooter kopen in de regio Apeldoorn? Dan koop je natuurlijk een scooter bij La Souris. La Souris in Apeldoorn heeft een ruim aanbod aan mooie scooters van uitstekende kwaliteit. Woon jij in, of in de buurt van Apeldoorn en ben jij op zoek naar een scooter? La Souris Apeldoorn helpt jou graag met het uitzoeken van je nieuwe scooter. Twijfel niet langer en koop je scooter bij La Souris in Apeldoorn.  

Scooterwinkel Apeldoorn

Ben je zoekende naar een goede scooterwinkel in Apeldoorn? Dan ben je op zoek naar de scooterwinkel van La Souris in Apeldoorn. Onze 13e winkel is een feit. La Souris in Apeldoorn is voorzien van vriendelijk en ervaren personeel die je graag helpen met het uitzoeken van een nieuwe scooter. Onze scooterwinkel is gevestigd aan de Hofstraat 117-E te Apeldoorn. Onze medewerkers heten je van harte welkom om ons ruime scooter aanbod te bekijken in onze nieuwe showroom. Bij La Souris in Apeldoorn hebben we een divers scooter aanbod van verschillende merken. Het meest verkochte scooter merk zijn de scooters van ons eigen merk. Dit is ook niet zo gek want de scooters van La Souris zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens erg voordelig en voorzien van een uitstekende kwaliteit. Ook verkopen we andere merken zoals SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa.


Ben je op zoek naar scooter accessoires? La Souris Apeldoorn heeft een ruim accessoire assortiment voor iedere scooter waaronder verschillende windschermen, topkoffers, zadels, valbeugels, speciale verlichting, opvoersets en nog veel meer. Ook heeft La Souris verschillende protectie artikelen in hun assortiment zoals helmen en handschoenen. 


Heeft je scooter onderhoud nodig of is je scooter stuk en moet die gerepareerd worden? Bij onze winkel in Apeldoorn nemen onze ervaren scootermonteurs jouw scooter graag onder handen. Onze onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een eerlijke manier uitgevoerd in overleg met de klant. Bij La Souris in Apeldoorn is jouw scooter in goede handen. 


Wil je een afspraak inplannen om onderhoud of een reparatie uit te voeren aan je scooter? Dit kan aangevraagd worden via onze website. Ga naar service aanvragen en geef aan dat je onderhoud of de reparatie uit wilt laten voeren bij onze winkel in Apeldoorn. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je liever dat de onderhoud of reparatie aan huis uitgevoerd wordt? Ook dit is mogelijk bij La Souris. 


Onze winkel in Apeldoorn is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Apeldoorn geopend van 09:30 – 18:00. 


Onze winkel in Apeldoorn is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 130 83 47 
E: apeldoorn@lasourisscooters.nl 


Onze medewerkers van La Souris in Apeldoorn staan jou graag te woord en helpen jou graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter. 

 

Waar is La Souris Apeldoorn gevestigd?

Onze vestiging in Apeldoorn is gevestigd aan de Hofstraat 117-E.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze winkel in Apeldoorn is 5 dagen per week geopend! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 09:30 tot 18:00. 

Wat zijn jullie contactgegevens?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 - 1308347 en via de mail op apeldoorn@lasourisscooters.nl. Wil je graag een reparatie- of onderhoudsafspraak maken? Dit kan telefonisch, maar ook eenvoudig via het formulier op onze website.

Verkopen jullie ook accessoires in de winkel?

In al onze winkels zijn verschillende accessoires voor je scooter te koop. Het is ook mogelijk om accessoires online te bestellen en af te halen in de vestiging.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.712 beoordelingen