Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Privacyverklaring La Souris B.V.

Welkom bij La Souris. Wij (La Souris) kunnen Persoonsgegevens van jou verwerken. Wanneer we in deze privacyverklaring de term ‘’Persoonsgegevens’’ gebruiken, bedoelen we informatie die op jou betrekking heeft volgens de definitie die is opgenomen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de “AVG’’).

We kunnen jouw Persoonsgegevens verwerken wanneer je onze website “lasourisscooters.nl” bezoekt, wanneer je gebruikmaakt van onze services en/of wanneer je producten bij ons aanschaft. In deze privacyverklaring leggen wij aan jou uit welke Persoonsgegevens we van jou verzamelen en voor welke doeleinden we dat doen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18 oktober 2022. 

Jouw privacy is voor ons van groot belang

We vinden een zorgvuldige omgang met jouw Persoonsgegevens van groot belang. Jouw Persoonsgegevens worden daarom zorgvuldig en in overeenstemming met deze privacyverklaring en de toepasselijke wet- en regelgeving verwerkt. Dit betekent, onder andere, dat we:

Jouw Persoonsgegevens zijn veilig bij ons en we zullen jouw gegevens netjes gebruiken. Wanneer je vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen over de omgang met jouw Persoonsgegevens, neem dan contact op met ons via de contactgegevens die hieronder in deze privacyverklaring zijn vermeld.

La Souris

Voor vragen en/of opmerkingen over de verwerkingen van jouw Persoonsgegevens kan je contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

La Souris B.V. Gildenstraat 5 7005 BL Doetinchem 085 - 303 33 45 [email protected]

Producten aanschaffen of leasen

Op onze website kan je producten aanschaffen of leasen, zoals scooters, E-Fatbikes, onderdelen en accessoires. Bij het aanschaffen of leasen van een product vragen we de volgende gegevens, waaronder Persoonsgegevens, van jou:

De grondslag voor de verwerking van deze Persoonsgegevens is artikel 6 lid 1 sub b van de AVG: de verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst tussen ons en jou. Zonder deze informatie kunnen we de producten namelijk niet aan jou leveren.

Aanvragen van services

Op onze website kan je services van ons aanvragen, zoals onderhoud, reparaties of schadereparaties. Je dient daarvoor een daartoe bestemd formulier in te vullen. In het formulier kunnen we de volgende gegevens, waaronder Persoonsgegevens, van jou vragen:

Informatie over de scooter/fatbike

Jouw gegevens

De grondslag voor de verwerking van deze Persoonsgegevens is artikel 6 lid 1 sub b van de AVG: de verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst tussen ons en jou. Zonder deze informatie kunnen we onze diensten namelijk niet aan jou verlenen.

Bewaartermijn

We bewaren jouw Persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor de doeleinden waarvoor deze verzameld zijn. 

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen in de browser van jouw computer, tablet of smartphone of op een door ons beheerde server. We gebruiken cookies onder andere om onze website optimaal te laten functioneren en om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website. Met bedrijven die cookies plaatsen via onze website hebben we afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben we geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. We raden je daarom aan om ook de privacyverklaringen van deze bedrijven te lezen.

Je kan via jouw internetbrowser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet goed meer. De volgende cookies worden door derden geplaatst:

Bing en Clarity

Onze website maakt gebruik van cookies van Bing en Clarity. Bing en Clarity zijn diensten van Microsoft. Microsoft plaatst cookies op de apparaten van bezoekers, zodat we kunnen zien hoe een bezoeker op onze website is gekomen en hoe onze website wordt gebruikt. We raden je aan om de privacyverklaring van Microsoft te lezen.

DoubleClick

We gebruiken advertenties om onze website onder de aandacht te brengen. Om deze advertenties zo gericht mogelijk te kunnen tonen, maken we gebruik van DoubleClick. We kunnen daarmee bijhouden:

DoubleClick is een tool van Google. We raden je aan om de privacyverklaring van Google te lezen.

TikTok

Onze website maakt gebruik van cookies van de sociale netwerkdienst TikTok. Met deze cookies wordt informatie verzameld over het gedrag en de aankopen op onze website. Ook kunnen we hiermee het effect van onze reclame en advertenties meten. We raden je aan om de privacyverklaring van TikTok te lezen.

Meta

Onze website maakt gebruik van cookies van de sociale netwerkdiensten Facebook en Instagram. Deze sociale netwerkdiensten zijn van de onderneming Meta Platforms, Inc.. Met deze cookies wordt informatie verzameld over het gedrag en de aankopen op onze website. Ook kunnen we hiermee het effect van onze reclame en advertenties meten. We raden je aan om de privacyverklaring van Meta te lezen.

Tradetracker

Onze website maakt gebruik van cookies van Tradetracker voor affiliate marketing en de analyse van onze online campagne. Met deze cookies kunnen we zien of je via onze website een andere website bezoekt en hiermee kunnen we onze online campagne analyseren en optimaliseren. We raden je aan om de privacyverklaring van Tradetracker te lezen. 

Beveiliging

De beveiliging van jouw Persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. We zorgen ervoor dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens, dat de toegang tot Persoonsgegevens is beveiligd en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig worden gecontroleerd en geëvalueerd. Onder andere nemen we de volgende beveiligingsmaatregelen:

Verstrekken aan derden

We verkopen jouw gegevens niet door aan derde partijen. Wel kan het zo zijn dat we derden inschakelen die onder onze verantwoordelijkheid bepaalde Persoonsgegevens verwerken. Het betreffen bijvoorbeeld partijen die voor ons de betaling voor een bestelling verzorgen (betaaldienstverleners), partijen die bij ons geplaatste bestellingen afleveren of partijen die diensten leveren met betrekking tot onze website.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website of onze services wijzigen, moeten wij ook de privacyverklaring wijzigen. Let dus altijd goed op de datum bovenaan deze verklaring en kijk regelmatig of er een nieuwe versie beschikbaar is. De meest recente versie van de privacyverklaring zal steeds te vinden zijn op onze website. 

Jouw rechten

Als je vragen hebt of wil weten welke Persoonsgegevens wij van jou hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens vermeld in deze privacyverklaring.

Je kan onder andere:

Indien je deze rechten wil uitoefenen, dan kun je contact met ons opnemen. We verzoeken je om in je aanvraag zo duidelijk mogelijk te omschrijven op welke Persoonsgegevens jouw verzoek betrekking heeft.

Je kunt deze rechten slechts uitoefenen voor zover de wet jou deze rechten toekent. Om er zeker van te zijn dat een verzoek door jou zelf is gedaan, kunnen we jou vragen om een kopie van jouw identiteitsbewijs bij dit verzoek mee te sturen. Dit vragen we alleen als we dit noodzakelijk achten om jou te kunnen identificeren. De kopie van jouw identiteitsbewijs vernietigen we direct nadat we jou hebben geïdentificeerd. 

Overig

Deze Privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en/of veilige manier met jouw Persoonsgegevens omgaan. We raden je daarom aan om altijd de privacyverklaringen van deze websites te lezen.

Klacht indienen

Als je een klacht hebt over de manier waarop we jouw Persoonsgegevens verwerken, dan kan je contact met ons opnemen. We proberen dan samen tot een oplossing te komen. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. In Nederland is dat de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Bestellen

Het Bestelproces van jouw scooter Scooter of fatbike verzekeren Aanvragen van een kenteken Rijklaar maken van jouw scooter Onze Tweedehands scooters

Levering

Bezorging van jouw scooter Een scooter afhalen Levering van scooters in België Levering van scooters in Duitsland

Retourneren & Annuleren

Hoe werkt Retourneren bij La Souris? Hoe werkt Annuleren bij La Souris?

Betaalopties

Welke betaalopties zijn er? Lease, hoe werkt dat? Je scooter inruilen? Sloopsubsidie Snor- of Bromfiets (Gemeente Nijmegen)

Ervaringen

Reviews Klachten Onze blogs

Service

Garantie Onderhoud aan jouw scooter of e-fatbike nodig? Onderhoudspakketten scooters & fatbikes Reparatie van jouw scooter Schade, wat nu? Service aan huis Accu's: actieradiussen en zorgvuldige omgang met accu's

La Souris

Over La Souris Onze winkels Onze Servicepunten Werken bij La Souris? (Vacatures) De openingstijden van onze klantenservice La Souris grootste particuliere scootermerk van NL (januari) La Souris voor 3e keer in 6 maanden het grootste particuliere scootermerk van NL! Laagste prijsgarantie scootermerken

Meestgestelde vragen

Corona (UPDATE 15/2/2022) Helmplicht voor snorfietsers Privacyverklaring La Souris B.V. Waar kan ik mijn fatbike verzekeren? Handleidingen Don Souris Fatbike keuzehulp Scooter keuzehulp Keuzehulpen Onderhoudspakketten benzine scooters Onderhoudspakketten elektrische scooters Onderhoudspakketten Fatbikes Meestgestelde vragen (FAQ) De nieuwe EURO5 norm. Wat houdt dit in?
Beoordeling door klanten: 3,8 van 5 - 3.976 beoordelingen