Al meer dan 10 jaar passie voor scooters

Bestelproces

Hoe vind ik het juiste artikel?

Een scooter onderdeel bestellen kan éénvoudig online of in een van onze vestigingen. Onze vestigingen beschikken over een ruime voorraad scooters, accessoires en onderdelen.

Scooteraccessoires

Bij het bestellen van je scooter kun je direct aangeven of en welke accessoires je gemonteerd wenst te hebben. Deze worden dan bij het rijklaar maken van je scooter direct door ons gemonteerd.

Scooter kopen en (aan-)betalen

Wanneer je een scooter koopt bij La Souris, kun je ervoor kiezen om een aanbetaling of het volledige bedrag in één keer te voldoen. De minimale aanbetaling is € 250,-.

In de vestiging gebeurt de betaling contant of via de pin. Wanneer je online een scooter koopt, kun je de (aan-)betaling voldoen doormiddel van iDeal of bankoverschrijving.

Ophalen / Levering

Zodra je de scooter komt ophalen of je scooter wordt bezorgd, dient het nog openstaande bedrag (indien van toepassing) van de order te worden voldaan. Let op: wanneer je kiest voor bezorging aan huis, kan het bedrag contant aan onze chauffeur betaald worden of vooraf via een toegestuurde iDeal-betaling betaald worden.

Kenteken

Wanneer je je scooter komt ophalen of de scooter wordt bezorgd, hoeft de scooter alleen nog maar op naam gezet te worden. Voor de tenaamstelling wordt er door La Souris contact met u opgenomen.

Buitenland

Wij leveren scooters met kenteken. Woon je in het buitenland en heb je geen kenteken nodig, geef dit dan aan tijdens je bestelling. In dat geval vragen wij geen kenteken aan en krijg je het Europese type goedkeurings certificaat meegeleverd (CVO).

Scooterverzekering

Uiteindelijk moet er een scooterverzekering worden afgesloten. Ook dit kunnen wij voor je regelen. Wij zijn tussenpersoon van Unigarant (ANWB verzekeringen). We kunnen je scooterverzekering afsluiten in de showroom, telefonisch bij het maken van de bezorgafspraak of na het bezorgen van je scooter. Direct je scooter verzekeren? Wij helpen je graag!

Bestellen

Bestelproces Rijklaar Kenteken Verzekeren Tweedehands

Levering

Bezorging Afhalen Belgiƫ Duitsland

Retourneren & Annuleren

Retourneren Annuleren

Betaalopties

Betaalopties Lease

Ervaringen

Reviews Klachten

Service

Garantie Reparatie Onderhoud Schade Service aan huis

La Souris

Over La Souris Winkels Servicepunten Vacatures Openingstijden klantenservice Privacy- en Cookieverklaring

Meestgestelde vragen

Meest gestelde vragen (FAQ) - Algemeen Het verschil tussen een blauw en geel kenteken Het verschil tussen snor- en bromscooters Meest gestelde vragen (FAQ) - Onderhoud