Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Aanvragen van een kenteken

Nederlands Kenteken

Alle La Souris vestigingen zijn RDW-erkend. Na de bestelling van jouw scooter wordt er op ons hoofdkantoor automatisch een kenteken, op basis van het chassisnummer van jouw voertuig, aangevraagd. Een kenteken zit dus gekoppeld aan het voertuig en is niet uit te wisselen met andere voertuigen.

Brom- / Snorscooter

Nadat het kenteken is aangevraagd bij de RDW laten wij de kentekenplaat in het blauw (snorscooter 25km/u) of geel (bromscooter 45km/u) drukken en monteren deze op jouw scooter.

Tenaamstellen

Het voertuig wordt bij levering op jouw naam gezet in één van onze vestigingen.

Het op naam zetten van een voertuig kan enkel met een geldig:

Belgisch Kenteken

La Souris levert scooters zowel nationaal als internationaal. Het is in België door een wetswijziging mogelijk een scooter met 0% BTW aan te schaffen, wanneer deze nieuw is. De BTW wordt vervolgens door de klant zelf aan de belastingdienst in België gevorderd. Wanneer de klant dus met 21% BTW een voertuig zou aanschaffen, zou deze in België nogmaals de BTW moeten betalen en dus onnodig dubbele BTW betalen.

Aangezien het veel administratieve handelingen met zich meebrengt om deze 0% belasting levering mogelijk te maken, zijn wij genoodzaakt €100,- euro extra administratiekosten in rekening te brengen bij een levering in België. Tolkosten zitten hierbij inbegrepen.

Wat zit er bij levering van jouw scooter

Nadat jij deze levering met het Voertuig Identificatienummer (VIN) en het buitenlandse inschrijvingsbewijs (CVO/DOC) document hebt ontvangen, kun jij met deze documenten naar de Belgische Douane om de scooter in te voeren en een Belgisch kenteken aan te vragen.

Bestellen

Het Bestelproces van jouw scooter Scooter of fatbike verzekeren Aanvragen van een kenteken Rijklaar maken van jouw scooter Onze Tweedehands scooters

Levering

Bezorging van jouw scooter Een scooter afhalen Levering van scooters in België Levering van scooters in Duitsland

Retourneren & Annuleren

Hoe werkt Retourneren bij La Souris? Hoe werkt Annuleren bij La Souris?

Betaalopties

Welke betaalopties zijn er? Lease, hoe werkt dat? Je scooter inruilen? Sloopsubsidie Snor- of Bromfiets (Gemeente Nijmegen)

Ervaringen

Reviews Klachten Onze blogs

Service

Garantie Onderhoud aan jouw scooter of e-fatbike nodig? Onderhoudspakketten scooters & fatbikes Reparatie van jouw scooter Schade, wat nu? Service aan huis Accu's: actieradiussen en zorgvuldige omgang met accu's

La Souris

Over La Souris Onze winkels Onze Servicepunten Werken bij La Souris? (Vacatures) De openingstijden van onze klantenservice La Souris grootste particuliere scootermerk van NL (januari) La Souris voor 3e keer in 6 maanden het grootste particuliere scootermerk van NL! Laagste prijsgarantie scootermerken

Meestgestelde vragen

Corona (UPDATE 15/2/2022) Helmplicht voor snorfietsers Privacyverklaring La Souris B.V. Waar kan ik mijn fatbike verzekeren? Handleidingen Don Souris Fatbike keuzehulp Scooter keuzehulp Keuzehulpen Meestgestelde vragen (FAQ) De nieuwe EURO5 norm. Wat houdt dit in?
Beoordeling door klanten: 3,9 van 5 - 3.779 beoordelingen