Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 18 winkels


E-fatbike of Scooter kopen in Tilburg

Ben jij op zoek naar een stoere e-fatbike, scooter of electrische scooter? Woon je in of in Tilburg? Kom dan snel langs bij de scooterwinkel van La Souris in Tilburg. Bij La Souris Tilburg vind je een ruim aanbod van de mooiste scooters en e-fatbikes. Woon jij in of in de buurt van Tilburg en ben je geïnteresseerd in een stoere e-bike, benzine scooter of elektrische scooter? In onze scooterzaak in de Tilburg vind je een zeer groot aanbod van scooters en e-bikes. Je kunt alle topmerken zien en gratis en vrijblijvend een proefrit maken. Ons team van La Souris Tilburg helpt je graag met het uitzoeken van jouw ideale scooter of e-bike. Kom snel langs en wie weet rijd jij binnenkort ook rond op een mooie scooter of e-bike van La Souris!

De scooterwinkel van Tilburg en omstreken

Ben je op zoek naar een elektrische scooter of fatbike? Wil je graag een goed persoonlijk advies en een goede ervaring? Kom dan naar onze scooterwinkel aan de Schouwburgring 18 in Tilburg. Onze winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 tot 18:00.

In onze scooterwinkel vind je onder andere het meest verkochte scooter merk van Nederland; La Souris. Wij hebben verschillende stoere e-fatbikes en elektrische scooters, waaronder de Don Souris en La Souris E-ID S6. La Souris staat bekend om de kwaliteit, ontwerp van de modellen, opties en scherpe prijs. Naast het best verkochte merk La Souris vind je in onze zaak in Tilburg ook scooters en e-bikes van andere populaire merken zoals; SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa. Het grote voordeel hiervan is dat je de beste merken en mooiste modellen naast elkaar kunt zien, vergelijken en ervaren. Kom gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers heten je graag welkom en helpen je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe droom scooter of e-fatbike.

Scooter en e-bike accessoires

Ben je geïnteresseerd in accessoires voor je scooter of e-bike? Ook daarvoor ben je bij La Souris in Tilburg aan het juiste adres. In onze e-bike en scooterzaak vind je een ruim assortiment aan accessoires waaronder; windschermen, topkoffers, valbeugels, zadels, opvoersets, speciale verlichting en nog veel meer. Verder heeft onze winkel in Tilburg een ruime keus aan beschermingsartikelen zoals helmen en handschoenen.

Onderhoud en reparatie van scooters en e-bikes

Heeft je scooter of e-fatbike een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? De La Souris winkel in Tilburg beschikt over een eigen werkplaats en een team van ervaren monteurs om je scooter of e-bike onder handen te nemen. Onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een transparante manier uitgevoerd in overleg met jou. Een afspraak maken voor het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt en/of reparatie kan telefonisch of via onze website.

Ga hiervoor naar service aanvragen en geef aan dat je het onderhoud uit wilt laten voeren door onze winkel in Tilburg. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om samen een afspraak in te plannen. Laat je liever het onderhoud of reparatie aan huis uitvoeren? Ook dit is mogelijk bij La Souris Tilburg.

Onze winkel in Tilburg is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Tilburg geopend van 09:30 – 18:00.

Onze winkel in Tilburg is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 303 00 49

E: tilburg@lasourisscooters.nl

La Souris Tilburg staat jou graag te woord en we helpen je graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter of e-bike.

Beoordeling door klanten: 4,2 van 5 - 3.253 beoordelingen