Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 17 winkels


Scooter kopen in Utrecht

Wil jij een scooter kopen in de regio Utrecht? Kom dan snel langs bij onze scooterwinkel in Utrecht. La Souris in Utrecht heeft een ruim assortiment aan verschillende scooters die staan te wachten op hun nieuwe eigenaar. Dus woon jij in, of in de buurt van Utrecht en ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een mooie scooter? Kom dan snel langs bij de scooterwinkel van La Sours in Utrecht. Het team van La Souris in Utrecht helpt je graag met het uitzoeken van de juiste scooter. 

Scooterwinkel Utrecht

Als je op zoek bent naar een goede scooterwinkel in Utrecht, dan ben je op zoek naar de scooterwinkel van La Souris. Bij onze winkel ben je aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan scherp geprijsde scooters van uitstekende kwaliteit. Onze winkel in Utrecht staat al jaren bekend om hun vriendelijke personeel en uitstekende serviceverlening. Onze scooterwinkel is gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 289 te Utrecht. Onze medewerkers heten je van harte welkom om ons ruime scooter aanbod te bekijken in onze prachtige showroom.

Bij La Souris in Utrecht bieden wij scooters aan van verschillende merken. Niet alleen verkopen wij veel scooters van ons eigen merk La Souris. Ook vind je in ons assortiment scooters van andere merken waaronder SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa. Bekijk snel ons scooter aanbod en kijk welke scooter het best bij jou past. 


Ben je op zoek naar accessoires voor je scooter? Ook daarvoor kun je bij La Souris in Utrecht terecht. We hebben een ruim accessoires assortiment waaronder verschillende windschermen, topkoffers, valbeugels, zadels, opvoersets, bijzondere verlichting en nog veel meer. Ben je op zoek naar beschermingsartikelen zoals een helm of handschoenen? Kom gerust langs om ons ruime aanbod aan accessoires en overige artikelen te bekijken. 


Is jouw scooter toe aan onderhoud? Bij onze winkel in Utrecht hebben we een eigen werkplaats met ervaren scootermonteurs die jouw scooter graag onder handen nemen. Zij helpen je graag met het tijdig uitvoeren van onderhoud aan de scooter. Is je scooter stuk? Ook voor reparaties van scooters ben je bij La Souris aan het juiste adres. Onze onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een eerlijke wijze uitgevoerd. Jouw scooter is bij La Souris Utrecht in goede handen. 


Een afspraak inplannen voor onderhoud of reparatie van je scooter kan via onze website. Ga naar service aanvragen en geef aan dat je de onderhoud of reparatie uit wilt laten voeren bij onze winkel in Utrecht. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je liever dat de onderhoud of reparatie aan huis uitgevoerd wordt? Ook dit is mogelijk bij La Souris. 


Onze winkel in Utrecht is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Utrecht geopend van 09:30 – 18:00. 


Onze winkel in Utrecht is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 065 31 54 
E: utrecht@lasourisscooters.nl 


Onze medewerkers van La Souris in Utrecht staan jou graag te woord en helpen u graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter. 

 

Veelgestelde vragen over onze scooterwinkel in Utrecht

Waar is La Souris Utrecht gevestigd?

Onze vestiging in Utrecht is gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 289.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze winkel in Utrecht is 5 dagen per week geopend! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 09:30 tot 18:00. 

Wat zijn jullie contactgegevens?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 - 0653154 en via de mail op utrecht@lasourisscooters.nl. Wil je graag een reparatie- of onderhoudsafspraak maken? Dit kan telefonisch, maar ook eenvoudig via het formulier op onze website.

Verkopen jullie ook accessoires in de winkel?

In al onze winkels zijn verschillende accessoires voor je scooter te koop. Het is ook mogelijk om accessoires online te bestellen en af te halen in de vestiging.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.712 beoordelingen