Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 17 winkels


Scooter kopen in Enschede

Ben jij op zoek naar een scooter in de regio Enschede? Bezoek dan onze scooterwinkel in Enschede. La Souris in Enschede heeft een divers aanbod aan mooie scooters van uitstekende kwaliteit. Dus woon jij in, of in de buurt van Enschede en ben je geïnteresseerd in een mooie scooter? Koop dan je scooter bij onze scooterwinkel in Enschede. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van jouw droom scooter. 

Scooterwinkel Enschede

Als je op zoek bent naar een goede scooterwinkel in Enschede? Dan ben je op zoek naar de scooterwinkel van La Souris in Enschede. Onze winkel in Enschede staat bekend als een winkel met ervaren personeel die hun klanten voorziet van een uitstekende service. Onze scooterwinkel is gevestigd aan de Korte Hengelosestraat 19 te Enschede.

Wij heten je van harte welkom om ons ruime scooter aanbod te bekijken in onze mooie showroom. Bij La Souris in Enschede vind je scooters van verschillende merken. Het meest verkochte scooter merk zijn de scooters van ons eigen merk. Dit is ook niet zo gek want de scooters van La Souris zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens erg voordelig en voorzien van een uitstekende kwaliteit. Ook verkopen we andere merken zoals SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa

Zoek je naar accessoires voor je scooter? Ook hiervoor ben je bij La Souris in Enschede aan het juiste adres. We bieden verschillende accessoires aan waaronder verschillende windschermen, topkoffers, zadels, valbeugels, speciale verlichting, opvoersets en nog veel meer. La Souris biedt ook verschillende protectie artikelen aan zoals handschoenen en helmen.

Dient er onderhoud uitgevoerd te worden aan je scooter? Bij onze winkel in Enschede nemen onze ervaren scootermonteurs je scooter graag onder handen. Is je scooter stuk? Ook voor reparaties van scooters ben je bij La Souris aan het juiste adres. Onze onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een eerlijke wijze uitgevoerd. Jouw scooter is bij La Souris Enschede in goede handen.

Wil je een afspraak inplannen om onderhoud of een reparatie uit te voeren aan je scooter? Dit kun je aanvragen via onze website. Ga naar service aanvragen en geef aan dat je de onderhoud of reparatie uit wilt laten voeren bij onze winkel in Enschede. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je liever dat de onderhoud of reparatie aan huis uitgevoerd wordt? Ook dit is mogelijk bij La Souris. 


Onze winkel in Enschede is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Enschede geopend van 09:30 – 18:00. 


Onze winkel in Enschede is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 130 26 41 
E: enschede@lasourisscooters.nl


Onze medewerkers van La Souris in Enschede staan jou graag te woord en helpen u graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter. 

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.712 beoordelingen