Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Over La Souris

La Souris - wie zijn wij?

Oprichter en eigenaar Armando Muis uit Doetinchem startte in 2008 op 17-jarige leeftijd met het inkopen van een klein aantal quads en retro scooters. Zijn doel: iets extra’s opzetten voor het geval er na zijn bouwopleiding geen werk zou zijn door de economische crisis. Al snel bleek dat er veel vraag was naar scooters die direct uit het buitenland geïmporteerd worden voor rechtstreekse levering aan de consument. Het bedrijf La Souris was geboren.

Het merk La Souris

Naast het bedrijf zette Armando ook het eigen merk ‘La Souris’ op, wat een Franse vertaling is van zijn achternaam Muis. De stijlvolle La Souris scooters zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: Sourini's, City, Trendy Retro's, Grande Retro's, Futuro Retro's en nog veel meer. De meeste modellen zijn verkrijgbaar als snorscooter (25 kilometer per uur) en bromscooter (45 kilometer per uur) en leverbaar in een grote diversiteit aan schitterende kleuren en kleurcombinaties. De La Souris scooter is standaard uitgerust met een viertaktmotor, wat ze extreem zuinig maakt in dagelijks gebruik. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook prettig voor je portemonnee! Daarnaast voldoen ze aan de huidige EURO-normen.

Betaalbare scooter kopen

Door de eigen rechtstreekse import en grote inkoopmogelijkheden is La Souris inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste scooterleveranciers van Nederland. Wist je dat het merk La Souris op dit moment in de top 3 van Nederland staat als het gaat om de verkoop van scooters? Bovendien is La Souris het snelstgroeiende merk binnen de top 3 scooterverkopen in Nederland! De eigen import maakt het mogelijk om unieke scooters samen te stellen en aan te bieden voor de allerscherpste prijzen van Nederland. Daardoor zijn de La Souris scooters goedkoper dan de concurrentie. Om de uitstekende kwaliteit te onderschrijven, biedt La Souris ook onderhoud aan huis en in onze vestigingen door héél Nederland én krijg je standaard tot 3 jaar volledige garantie op je gloednieuwe scooter.

La Souris winkels en webwinkel

La Souris gelooft sterk in de kracht en gemakken van online aankopen. Alle scootermodellen zijn daarom gemakkelijk, snel en veilig te koop in de webshop op deze website. Met de unieke 360-graden en detailshots maakt La Souris het, als enige scooterverkoper in Nederland, mogelijk om alle modellen uit het assortiment te bekijken op je pc, tablet of smartphone vanuit elke mogelijke hoek. Wil je de scooters toch liever ervaren, zien en voelen voor je je aankoop doet? Geen enkel probleem. In onze winkels van La Souris staan ervaren medewerkers graag voor je klaar om je alles te vertellen over jouw favoriete model. Heb je een scooter gevonden die bij je past? Kies je kleur, maak het geheel compleet met bijpassende accessoires en het rijplezier kan vrijwel meteen beginnen, want bijna alle scooters van La Souris zijn door onze grote voorraden direct uit voorraad leverbaar!

La Souris, voor iedereen

Droom je van een stijlvolle scooter, maar ben je niet in een positie een aankoop te doen? Ook daar heeft La Souris iets op gevonden. Met de voordelige lease-mogelijkheid wordt een scooter rijden voor iedereen betaalbaar!

Daarnaast kun je bij ons ook in (3) termijnen betalen. Met 0% rente!

Winkels door héél Nederland

Vanuit de hoofdvestiging in Doetinchem breidt La Souris zich steeds verder uit door heel Nederland, met inmiddels 21 winkels. Zo kan La Souris iedereen van dienst zijn als het gaat om een scooter kopen, onderhoud en reparatie.

Wees geen dief van je eigen portemonnee: koop een scooter van La Souris! Meer dan 40.000 tevreden klanten gingen je voor!

Handige informatie:

Bestellen

Het Bestelproces van jouw scooter Scooter of fatbike verzekeren Aanvragen van een kenteken Rijklaar maken van jouw scooter Onze Tweedehands scooters

Levering

Bezorging van jouw scooter Een scooter afhalen Levering van scooters in België Levering van scooters in Duitsland

Retourneren & Annuleren

Hoe werkt Retourneren bij La Souris? Hoe werkt Annuleren bij La Souris?

Betaalopties

Welke betaalopties zijn er? Lease, hoe werkt dat? Je scooter inruilen? Sloopsubsidie Snor- of Bromfiets (Gemeente Nijmegen)

Ervaringen

Reviews Klachten Onze blogs

Service

Garantie Onderhoud aan jouw scooter of e-fatbike nodig? Onderhoudspakketten scooters & fatbikes Reparatie van jouw scooter Schade, wat nu? Service aan huis Accu's: actieradiussen en zorgvuldige omgang met accu's

La Souris

Over La Souris Onze winkels Onze Servicepunten Werken bij La Souris? (Vacatures) De openingstijden van onze klantenservice La Souris grootste particuliere scootermerk van NL (januari) La Souris voor 3e keer in 6 maanden het grootste particuliere scootermerk van NL! Laagste prijsgarantie scootermerken

Meestgestelde vragen

Corona (UPDATE 15/2/2022) Helmplicht voor snorfietsers Privacyverklaring La Souris B.V. Waar kan ik mijn fatbike verzekeren? Handleidingen Don Souris Fatbike keuzehulp Scooter keuzehulp Keuzehulpen Onderhoudspakketten benzine scooters Onderhoudspakketten elektrische scooters Onderhoudspakketten Fatbikes Meestgestelde vragen (FAQ) De nieuwe EURO5 norm. Wat houdt dit in?
Beoordeling door klanten: 3,8 van 5 - 3.976 beoordelingen