Al meer dan 10 jaar passie voor scooters

Winkels

Online winkel

La Souris gelooft sterk in de kracht en gemakken van online aankopen. Alle producten zijn daarom eenvoudig, snel en veilig te bestellen in de online webshop van La Souris.

Winkel met showroom

Wil je het product toch liever ervaren, voelen en zien voor je je aankoop doet? Geen enkel probleem! Wij hebben in heel Nederland winkels. In onze La Souris showrooms in Doetinchem, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht staan onze ervaren medewerkers altijd voor je klaar om alles te vertellen over jouw favoriete model.

Voorraad

Heb je een scooter gevonden die bij je past? Kies de gewenste kleur, maak het geheel compleet met bijpassende accessoires en het rijplezier kan beginnen! Wij hebben meer dan 700 scooters op voorraad.

Onze 10 winkels

Bestellen

Bestelproces Rijklaar Kenteken Verzekeren Tweedehands

Levering

Bezorging Afhalen Belgiƫ Duitsland

Retourneren & Annuleren

Retourneren Annuleren

Betaalopties

Koop Lease

Ervaringen

Reviews Klachten

Service

Garantie Reparatie Onderhoud Schade Service aan huis Openingstijden van onze klantenservice Onderhoudspakketten voor je scooter

La Souris

Over La Souris Winkels Servicepunten Vacatures Privacy- en Cookieverklaring

Meestgestelde vragen

Meestgestelde Algemene Vragen (FAQ) Heb ik een blauw of geel kenteken nodig voor mijn scooter? Wat is het verschil tussen een brom- en snorscooter? Meestgestelde Onderhoudsvragen (FAQ)