Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Schadereparatie aanvragen

Schadereparatie aan je scooter vindt altijd plaats in een van onze werkplaatsen. Je kunt de scooter naar een van onze vestigingen brengen of bij je thuis laten ophalen. In dat geval worden er €60 voorrijkosten in rekening gebracht. Wanneer je scooter is verzekerd tegen schade, kunnen de kosten in de meeste gevallen op de verzekering worden verhaald. Is je scooter niet verzekerd tegen schade? Dan wordt in overleg met onze monteurs bekeken wat er wel of niet gerepareerd kan worden. Onze monteur zal een prijsopgave maken, waarna je zelf bepaalt welke reparaties je wilt laten uitvoeren.

Schadereparatie aan je scooter kan in de meeste gevallen in 2 tot 6 werkdagen worden uitgevoerd, afhankelijk van welke reparatie(s) nodig zijn.

Hoe werkt schadereparatie bij La Souris?

Let op: als klant ben je er zelf voor verantwoordelijk een expert in te laten schakelen door je verzekering. Mocht je beslissen om de schade niet te laten repareren, dan brengen wij €75 aan expertisekosten in rekening.

*Heeft je scooter schade gehad? Dan komt de garantie af fabriek of garantie op eerdere reparaties te vervallen.

Snorfiets ombouwen naar bromfiets n.a.v. helmplicht

Vanaf 1 januari 2023 geldt een landelijke helmplicht voor alle snorfietsers. Wil je naar aanleiding van de helmplicht je snorfiets laten ombouwen en omkeuren naar een bromfiets? Dat kan uiteraard bij La Souris. La Souris heeft een RDW-erkenning voor het omkeuren van je snorfiets naar een bromfiets. De mogelijkheid tot omkeuren is er vanaf 2 januari 2023.

Hoe werkt het ombouwen en omkeuren van je scooter?

 1. Vul je gegevens in voor het maken van een afspraak via het onderstaande formulier. 
 2. Het ombouwen en omkeuren wordt door ons ingepland bij de La Souris winkel* bij jou in de buurt. 
 3. Je wordt door de winkel gebeld voor het maken van een afspraak. 
 4. Je ontvangt van ons een afspraakbevestiging per e-mail. 
 5. Jij brengt jouw scooter op de afgesproken tijd en datum naar de desbetreffende winkel bij jou in de buurt (of indien je gekozen hebt voor 'aan huis', komen wij bij jou langs om je scooter op te halen en af te leveren). Zorg ervoor dat je je kentekenbewijs bij de hand hebt. 
 6. Onze vakkundige monteurs controleren of jouw scooter geschikt is voor ombouwen. 
 7. Wanneer dit het geval is gaan zij aan de slag om jouw scooter vakkundig om te bouwen zodat deze voldoet aan de eisen van de RDW. 
 8. De nieuwe kentekenplaten worden voor je aangevraagd en de scooter wordt geregistreerd bij het RDW. 
 9. Je wordt door de winkel gebeld wanneer jouw scooter klaar staat om opgehaald te worden of wanneer deze wordt afgeleverd. 
 10. Je krijgt uitleg over de status van jouw scooter en ontvangt advies en tips van ons personeel. Mochten er problemen zijn, dan kunnen deze uiteraard in overleg verholpen worden. 
 11. Het enige wat je zelf nog moet doen is je scooter aanmelden bij je verzekering. 

Wil je je scooter laten ombouwen en/of omkeuren, dan kan dat vanaf de volgende tarieven:

Let op: deze vanaf prijzen gelden voor scooters die voldoen aan de RDW-kentekencheck en die beschikken over onderdelen die aan de keuringseisen voldoen. De prijzen zijn gebaseerd op recente scooters uit ons assortiment. Heb je een scooter die daar niet onder valt, of zijn er onderdelen die aan vervanging toe zijn? Dan kunnen er kosten bijkomen. Daar zullen we je vooraf over informeren.

*De vestigingen Amsterdam en Haarlem maken geen onderdeel uit van de ombouwservice en/of ombouwkeuring. Je kunt wel terecht bij de nabijgelegen winkels.  

** De mogelijkheid tot omkeuren is er vanaf 2 januari 2023.

*** Wanneer je kiest voor aan huis dan halen en brengen wij de scooter bij jou thuis.

Wij hebben jouw Rijklaar maken aanvraag goed ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op om een afspraak in te plannen, zodat uw scooter weer winterklaar is en veilig de weg op kan!

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Indien je schadereparatie aanvraagt voor een E-fatbike. Vul in dit formulier bij kenteken de laatste 6 cijfers van uw frame nummer in.

Service aanvragen

Omkeuring aanvragen Onderhoud aanvragen Reparatie aanvragen Schadereparatie aanvragen
Beoordeling door klanten: 4,0 van 5 - 4.646 beoordelingen