Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 20 winkels

Schadereparatie aanvragen

Heeft je scooter onverhoopt schade opgelopen? Bij La Souris ben je aan het juiste adres voor schadereparatie aan je scooter. Onze professionele en ervaren monteurs hebben ervaring met vrijwel ieder model en merk scooter en kunnen de schade in de meeste gevallen vakkundig en feilloos herstellen. Schadereparatie aan je scooter vindt altijd plaats in een van onze werkplaatsen. Je kunt de scooter naar een van onze vestigingen brengen of bij je thuis laten ophalen. In dat geval worden er €60 voorrijkosten in rekening gebracht. Wanneer je scooter is verzekerd tegen schade, kunnen de kosten in de meeste gevallen op de verzekering worden verhaald. Is je scooter niet verzekerd tegen schade? Dan wordt in overleg met onze monteurs bekeken wat er wel of niet gerepareerd kan worden. Onze monteur zal een prijsopgave maken, waarna je zelf bepaalt welke reparaties je wilt laten uitvoeren.

Schadereparatie aan je scooter kan in de meeste gevallen in 2 tot 6 werkdagen worden uitgevoerd, afhankelijk van welke reparatie(s) nodig zijn.

Hoe werkt schadereparatie bij La Souris?

Let op: als klant ben je er zelf voor verantwoordelijk een expert in te laten schakelen door je verzekering. Mocht je beslissen om de schade niet te laten repareren, dan brengen wij €75 aan expertisekosten in rekening.

*Heeft je scooter schade gehad? Dan komt de garantie af fabriek of garantie op eerdere reparaties te vervallen.

Indien je schadereparatie aanvraagt voor een E-fatbike. Vul in dit formulier bij kenteken de laatste 6 cijfers van uw frame nummer in.

Service aanvragen

Omkeuring aanvragen Onderhoud aanvragen Reparatie aanvragen Schadereparatie aanvragen
Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 3.342 beoordelingen