Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels


Gratis proefrit - Ervaar jouw ideale scooter of fatbike

Wil jij zelf ervaren hoe het is om op jouw ideale scooter of fatbike te rijden? Plan dan nu vrijblijvend een gratis proefrit in op de scooter of fatbike waar jij interesse in hebt!

Dé scooter en fatbike winkel van Hilversum en omgeving

Ben jij op zoek naar een fatbike, scooter of elektrische scooter? Woon je in Hilversum of omgeving? Kom dan snel langs bij onze winkel in Hilversum. Hier vind je een ruim aanbod van topmerken, waaronder La Souris - het meest verkochte scootermerk van Nederland. Zo hebben we verschillende stoere fatbikes en (e)scooters, zoals de CrossBoss, Don Souris en La Souris E-ID S6.

La Souris staat bekend om de kwaliteit, het ontwerp van de modellen, alle vele opties en een scherpe prijs. Ook vind je in onze zaak in Hilversum scooters en fatbikes van andere populaire merken, zoals: SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa. Het grote voordeel hiervan is dat je de beste merken en mooiste modellen naast elkaar kunt zien, kunt vergelijken en ervaren. 

Kom voor persoonlijk advies en een gratis proefrit gerust langs in onze showroom! Hier staan onze medewerkers voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van jouw perfecte scooter of fatbike. 

Scooter en fatbike accessoires

Ook voor accessoires voor jouw scooter en fatbike kun je bij ons terecht. In onze scooter- en fatbike winkel vind je een ruim assortiment aan accessoires, waaronder: windschermen, topkoffers, valbeugels, zadels, opvoersets, speciale verlichting en nog veel meer. Verder heeft onze winkel in Hilversum een ruime keus aan beschermingsartikelen zoals helmen en handschoenen.

Onderhoud en reparaties van scooters en fatbikes

Heeft je scooter of fatbike een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? De La Souris winkel in Hilversum beschikt over een eigen werkplaats en een team van ervaren monteurs om je scooter of fatbike onder handen te nemen. Onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een transparante manier uitgevoerd in overleg met jou. Een afspraak maken voor het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt en/of reparatie kan telefonisch of via onze website.

Ga hiervoor naar service aanvragen en geef aan dat je het onderhoud uit wilt laten voeren bij onze winkel in Hilversum. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om samen een afspraak in te plannen. Laat je het onderhoud of de reparatie liever aan huis uitvoeren? Ook dat is mogelijk! 

Onze winkel in Hilversum is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 09:30 - 18:00.

Beoordeling door klanten: 4,0 van 5 - 4.646 beoordelingen