Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels


E-fatbike en Scooter kopen in Venlo

Wil je een e-fatbike of scooter kopen in Venlo? Kom dan snel langs bij de scooterwinkel van La Souris in Venlo. La Souris Venlo heeft een ruim aanbod aan prachtige scooters en e-fatbikes die staan te wachten op hun nieuwe eigenaar. Woon jij in of in de buurt van Venlo en ben je geïnteresseerd in een stoere e-bike, benzine- of elektrische scooter? In onze scooterzaak in Venlo vind je een uitgebreid aanbod. Je kunt alle topmerken zien en een proefrit maken. Ons team van La Souris Venlo helpt je graag met het uitzoeken van jouw droom scooter of e-bike. Kom snel langs!

De scooterwinkel rondom Venlo

Ben je op zoek naar een elektrische scooter of e-bike? En wil je persoonlijk advies? Kom dan naar onze scooterwinkel aan de Prinsessesingel 9 in Venlo. Onze winkel is open van maandag tot en met zaterdag.

In onze winkel vind je de meest verkochte scooter merk van Nederland; La Souris. Het merk heeft verschillende stoere e-fatbikes en elektrische scooters, waaronder de Don Souris en La Souris E-ID S6. La Souris staat bekend om de kwaliteit, ontwerp van de modellen, opties en scherpe prijs. Naast La Souris vind je in onze zaak in Venlo ook scooters en e-bikes van andere populaire merken zoals; SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa. Het voordeel hiervan is dat je de beste merken en mooiste modellen kunt zien en vergelijken. Kom gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van jouw droom scooter of e-fatbike.

Scooter en e-bike accessoires

Ben je geïnteresseerd in accessoires voor je scooter of e-bike? Ook daarvoor ben je bij La Souris in Venlo aan het juiste adres. In onze e-bike en scooterwinkel vind je een ruim assortiment aan accessoires waaronder; windschermen, topkoffers, valbeugels, zadels, opvoersets, speciale verlichting en nog veel meer. Verder heeft onze winkel een ruime keus aan beschermingsartikelen zoals helmen en handschoenen.

Onderhoud en reparatie van scooters en e-bikes

Heeft je scooter of e-fatbike onderhoud nodig? De La Souris winkel in Venlo beschikt over een eigen werkplaats waarin ervaren monteurs je scooter of e-bike onder handen nemen. Onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een transparante manier uitgevoerd in overleg met jou. Een afspraak maken voor het uitvoeren van onderhoud of reparatie kan telefonisch of via onze website.

Ga hiervoor naar service aanvragen en geef aan dat je het onderhoud uit wilt laten voeren door onze winkel in Venlo. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om samen een afspraak in te plannen. Laat je liever het onderhoud of reparatie aan huis uitvoeren? Ook dit is mogelijk bij La Souris Venlo.

Onze winkel in Venlo is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Venlo geopend van 09:30 – 18:00.

Onze winkel in Venlo is te bereiken op de onderstaande gegevens:

E: [email protected]

La Souris Venlo staat jou graag te woord en we helpen u graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter.

Beoordeling door klanten: 3,8 van 5 - 4.187 beoordelingen