Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 14 winkels


Scooter kopen in Venlo

Wil je een scooter kopen in de regio Venlo? Kom dan snel langs bij de scooterwinkel van La Souris in Venlo. La Souris Venlo heeft een ruim aanbod aan prachtige scooters die staan te wachten op hun nieuwe eigenaar. Woon jij in of in de buurt van Venlo en ben je geïnteresseerd in een mooie scooter? Koop dan je scooter bij onze winkel in Venlo. Ons team van La Souris Venlo helpt je graag met het uitzoeken van jouw droom scooter. 

Scooterwinkel Venlo

Je bent op zoek naar een goede scooterwinkel in Venlo maar je vraagt je af waar je dan het best naartoe kunt gaan. Het antwoord is vrij simpel. Natuurlijk ga je dan naar de scooterwinkel van La Souris in Venlo. Onze winkel staat bekend als een  winkel met ervaren personeel die hun klanten een uitstekende serviceverlening bieden. Onze scooterwinkel is gevestigd aan de Prinsessesingel 9 te Venlo.

Ons team in Venlo heet je van harte welkom om ons ruime scooter aanbod te bekijken in onze mooie showroom. Bij La Souris in Venlo kun je terecht voor scooters van verschillende merken. De meest populaire scooters van het moment zijn de scooters van het merk La Souris. Dit is ook niet zo gek want onze scooters zijn niet alleen erg mooi, maar ook van uitstekende kwaliteit en worden verkocht tegen zeer scherpe prijzen. Verder biedt La Souris in Venlo andere merken aan waaronder SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa. Kom gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van jouw droom scooter. 

Ben je geïnteresseerd in accessoires voor je scooter? Ook daarvoor ben je bij La Souris in Venlo aan het juiste adres. We hebben een ruim accessoire assortiment waaronder verschillende windschermen, topkoffers, valbeugels, zadels, opvoersets, speciale verlichting en nog veel meer. Verder heeft La Sours een ruime keus aan beschermingsartikelen zoals helmen en handschoenen. 

Heeft je scooter onderhoud nodig? Iedere winkel van La Souris beschikt over een eigen werkplaats waarin ervaren scootermonteurs je scooter graag onder handen nemen. Is je scooter stuk? Ook voor reparatie is je scooter bij onze ervaren scootermonteurs in goede handen. Onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een transparante wijze uitgevoerd in overleg met de klant. Wij zorgen graag voor jouw scooter. 

Een afspraak maken voor het uitvoeren van onderhoud of reparatie kan via onze website. Ga naar service aanvragen en geef aan dat je de onderhoud uit wilt laten voeren door onze winkel in Venlo. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een afspraak in te plannen. Laat je liever de onderhoud of reparatie aan huis uitvoeren? Ook dit is mogelijk bij La Souris Venlo.

Onze winkel in Venlo is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Venlo geopend van 09:30 – 18:00.


Onze winkel in Venlo is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 130 36 15 
E: venlo@lasourisscooters.nl

La Souris Venlo staat jou graag te woord en we helpen u graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter.

Beoordeling door klanten: 4,3 van 5 - 1.901 beoordelingen