Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 16 winkels


Scooter kopen in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een scooter in de regio Eindhoven? Bezoek dan snel onze scooterwinkel in Eindhoven. La Souris heeft een ruim aanbod aan prachtige scooters. Woon jij in of in de buurt van Eindhoven en ben je geïnteresseerd in een mooie scooter? Koop dan je scooter bij onze winkel in Eindhoven. Het team van La Souris in Eindhoven helpt je graag met het uitzoeken van jouw droom scooter. 

Scooterwinkel Eindhoven

Ben je op zoek naar een goede scooterwinkel in de regio Eindhoven? Dan ben je bij onze winkel in Eindhoven aan het juiste adres. Onze winkel in Eindhoven is te omschrijven als een betrouwbare winkel met ervaren en vriendelijk personeel. Onze scooterwinkel in gevestigd aan de Keizer Karel V Singel 4 te Eindhoven. Wij heten je van harte welkom om ons ruime scooter aanbod te bekijken en samen gaan we op zoek welke scooter het best bij jou past.

Binnen La Souris Eindhoven bieden wij scooters aan van verschillende merken. Natuurlijk verkopen we scooters van ons eigen merk La Souris. De scooters van ons eigen merk zijn zeer populair en dit komt voornamelijk door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook verkopen wij andere scooters van merken zoals SYM, Piaggio, SYM, Vespa en Super Soco

Zoek je accessoires voor op je scooter? Ook accessoires zijn verkrijgbaar bij La Souris Eindhoven. In onze winkel in Eindhoven bieden wij verschillende accessoires aan waaronder verschillende windschermen, zadels, topkoffers, valbeugels, speciale verlichting, opvoersets en nog veel meer. Ook bieden wij verschillende protectie artikelen aan zoals helmen en handschoenen. 

Is je scooter toe aan een onderhoudsbeurt? Bij La Souris in Eindhoven hebben we een ruime werkplaats met ervaren scootermonteurs die jouw scooter graag onder handen nemen. Onze monteurs helpen je graag met het tijdig uitvoeren van onderhoud aan de scooter. Is je scooter stuk? Ook voor reparaties van scooters ben je bij La Souris aan het juiste adres. Alle onderhoudsbeurten en reparaties worden bij La Souris op een transparantie wijze uitgevoerd in overleg met de klant. Jouw scooter is bij La Souris Eindhoven in goede handen.

Een afspraak maken voor het uitvoeren van onderhoud of reparatie kan via onze website. Ga naar service aanvragen en geef aan dat je de onderhoud uit wilt laten voeren door onze winkel in Eindhoven Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een afspraak in te plannen. Laat je liever de onderhoud of reparatie aan huis uitvoeren? Ook dit is mogelijk bij La Souris Eindhoven.


Onze winkel in Eindhoven is 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel in Eindhoven geopend van 09:30 – 18:00.


Onze winkel in Eindhoven is te bereiken op de onderstaande gegevens:

T: 085 - 065 31 57 
E: eindhoven@lasourisscooters.nl 

La Souris Eindhoven staat je graag te woord en we helpen u graag met het uitzoeken van jouw toekomstige scooter.

Veelgestelde vragen over onze scooterwinkel in Eindhoven

Waar is La Souris Eindhoven gevestigd?

Onze vestiging in Eindhoven is gevestigd aan de Keizer Karel V Singel 4.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze winkel in Eindhoven is 5 dagen per week geopend! Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 09:30 tot 18:00. 

Wat zijn jullie contactgegevens?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 - 0653157 en via de mail op eindhoven@lasourisscooters.nl. Wil je graag een reparatie- of onderhoudsafspraak maken? Dit kan telefonisch, maar ook eenvoudig via het formulier op onze website.

Verkopen jullie ook accessoires in de winkel?

In al onze winkels zijn verschillende accessoires voor je scooter te koop. Het is ook mogelijk om accessoires online te bestellen en af te halen in de vestiging.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.583 beoordelingen