Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 14 winkels

Fatbikes

De elektrische fatbikes zijn tegenwoordig niet meer weg te slaan. Ben je van plan om een fatbike aan te schaffen? Dan ben je bij La Souris aan het juiste adres! La Souris heeft een ruim assortiment aan elektrische fatbikes van diverse merken. Voor vragen of advies kun je terecht bij één van onze winkels of onze klantenservice.

E-fatbikes koop je bij La Souris

De kosten voor een fatbike kunnen verschillen per model. Wanneer je graag met een passagier achterop wil fietsen, zul je een fatbike met twee zitplaatsen moeten aanschaffen. Daarnaast speelt de actieradius ook een grote rol. Wanneer je van plan bent om langere tochten af te leggen, raden we je aan een fatbike te kiezen met een hogere actieradius. La Souris heeft een mooi assortiment aan elektrische fatbikes, van het merk Knaap Bikes tot en met Phatfour, met een aanzienlijke kwaliteit voor een scherpe prijs. In één van onze vele winkels of bij onze klantenservice kun je altijd terecht als je advies nodig hebt.

De stoere elektrische fiets met dikke banden

De brede banden zorgen voor een stabiel tempo en een comfortabele rit. De bandenspanning is daarnaast gemakkelijk aan te passen voor onstabiele wegen, waardoor je met weinig druk comfortabel over obstakels heen kan fietsen. Kortom, je rijdt soepel en zonder moeite naar je bestemming.

Hoe hard mag een elektrische fatbike?

Een fatbike mag maximaal 25 km/h, waardoor je geen verzekering of rijbewijs nodig hebt om te mogen fietsen. Elektrische fatbikes kunnen vaak veel harder en hebben een gemiddelde snelheid van 35 km/h. Sommige fatbikes beschikken over een gashendel, waardoor je de pedalen niet meer hoeft te gebruiken. In Nederland is het niet toegestaan om de gashendel te gebruiken op de openbare weg. De elektrische fatbikes worden vaak gebruikt als een prettig alternatief voor een auto of scooter.

Wat is een elektrische fatbike precies?

Een fatbike met elektrische ondersteuning wordt ook wel een elektrische fatbike of e-fatbike genoemd. Een fatbike is eigenlijk een off-road fiets die gemaakt is voor onstabiele wegen. Je kunt een fatbike makkelijk herkennen aan zijn brede banden en dikke frame.

Wat is het voordeel van een fatbike?

Een elektrische fatbike brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is een fatbike makkelijker mee te nemen in de auto dan bijvoorbeeld een scooter. Daarnaast hoef je op een fatbike geen helm te dragen en is het geen probleem om met slechte weersomstandigheden te gaan fietsen. De brede banden zorgen voor een betere bescherming tegen beschadigingen en de obstakels zijn verder geen belemmering, waardoor je minder snel vermoeid raakt. Omdat je ook weinig last hebt van overig verkeer, is de fatbike dus het ideale voertuig voor een spannend fietsavontuur.

Hoe fietst een fatbike?

Een fatbike heeft door zijn brede banden een fijne wegligging en is makkelijk op meerdere wegen te gebruiken. Vind je het belangrijk om in shape te blijven? Met een fatbike is het een leuke uitdaging om je uithoudingsvermogen te trainen. De fatbike zorgt ervoor dat je in een stevige positie zit, waardoor je minder snel lichamelijke klachten kunt ondervinden. Hierdoor is het geen enkel probleem om een tas mee te nemen voor eventuele bagage. De brede banden hebben een uitstekende grip op de weg en zorgen ervoor dat je niet heen en weer gaat stuiteren.

Beoordeling door klanten: 4,3 van 5 - 1.573 beoordelingen