Al meer dan 10 jaar passie voor scooters

Lease

Scooter lease / betalen in termijnen

Jouw scooter lease je eenvoudig bij La Souris Scooters. Een scooter kopen op het moment dat het jou schikt en betalen op het moment dat het uitkomt. Santander Lease maakt het mogelijk om veilig en vertrouwd een gloednieuwe scooter te leasen bij La Souris.

€0.40 cent per dag

Is een prachtige scooter jouw droom, maar kun je op dit moment het geld ervoor niet missen? Dan is een scooter leasen voor jou dé oplossing! Wist je dat je al een scooter kunt leasen vanaf € 0.40 per dag?

Direct eigenaar

Wanneer je ervoor kiest een scooter te leasen, heb je 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Sneller afbetalen is ook mogelijk. Je kunt namelijk altijd boetevrij aflossen. Je bepaalt dus zelf de looptijd. In alle gevallen word je direct eigenaar van de scooter. Zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter.

Hoe werkt het?

  1. Vul tijdens het bestellen het lease aanvraag formulier in.
  2. Wij nemen binnen 2 uur contact op om de lease aanvraag samen door te nemen.
  3. Na het doornemen van de lease aanvraag sturen wij een contract per e-mail.
  4. Stuur het contract ondertekend retour samen met een kopie legitimatie en kopie bankpas en eventuele aanvullende documenten.
  5. Na controle van alle documenten wordt de scooter rijklaar gemaakt en op afspraak uitgeleverd.

Voorwaarden

Er wordt geen financiering verstrekt aan aanvragers die:

Dit is een kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel of showroom. La Souris treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Santander en La Souris Scooters geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financieel product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

 

Bestellen

Bestelproces Rijklaar Kenteken Verzekeren Tweedehands

Levering

Bezorging Afhalen Belgiƫ Duitsland

Retourneren & Annuleren

Retourneren Annuleren

Betaalopties

Betaalopties Lease

Ervaringen

Reviews Klachten

Service

Garantie Reparatie Onderhoud Schade Service aan huis

La Souris

Over La Souris Winkels Servicepunten Vacatures Openingstijden klantenservice

Meestgestelde vragen

Meest gestelde vragen (FAQ) - Algemeen Het verschil tussen een blauw en geel kenteken Het verschil tussen snor- en bromscooters Meest gestelde vragen (FAQ) - Onderhoud