Al meer dan 10 jaar passie voor scooters

Lease

Scooter lease / betalen in termijnen

Scooter leasen doe je eenvoudig bij La Souris Scooters. Een scooter nemen op het moment dat het jou schikt en pas betalen op het moment dat het jou uitkomt. Santander Lease maakt het mogelijk om veilig en vertrouwd een GLOEDNIEUWE scooter te leasen bij La Souris.

Vanaf €0,40 cent per dag

Is een prachtige scooter jouw droom, maar kun je op dit moment het geld ervoor niet missen? Dan is een scooter leasen voor jou dé oplossing! Wist je dat je al een scooter kan leasen vanaf € 0,40 per dag?

Direct eigenaar

Wanneer je ervoor kiest om een scooter te leasen, heb je 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Sneller afbetalen is uiteraard ook meteen mogelijk. Je kunt namelijk altijd boetevrij aflossen. Je bepaalt dus zelf de looptijd. In alle gevallen word je direct eigenaar van de scooter. Zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter.

Hoe werkt het?

  1. Vul tijdens het bestellen het lease aanvraagformulier in.
  2. Nadat wij contact hebben gehad met Santander over jouw aanvraag, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op om de lease-aanvraag samen door te nemen.
  3. Na het doornemen van de lease-aanvraag sturen wij jou een contract op per e-mail.
  4. Stuur het contract, samen met een kopie van jouw legitimatie (voor- en achterzijde), bankpas en eventuele aanvullende documenten, ondertekend retour naar ons.
  5. Nadat wij al jouw documenten hebben gecontroleerd wordt de scooter rijklaar gemaakt en op afspraak uitgeleverd.

Voorwaarden om te leasen

Er wordt geen financiering verstrekt aan aanvragers die:

Dit is een kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel of showroom. La Souris treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Santander en La Souris Scooters geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financieel product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Lease-gerelateerde vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 - 13 07 854.

Bestellen

Bestelproces Rijklaar Kenteken Verzekeren Tweedehands

Levering

Bezorging Afhalen Belgiƫ Duitsland

Retourneren & Annuleren

Retourneren Annuleren

Betaalopties

Koop Lease

Ervaringen

Reviews Klachten

Service

Garantie Reparatie Onderhoud Schade Service aan huis Openingstijden van onze klantenservice

La Souris

Over La Souris Winkels Servicepunten Vacatures Privacy- en Cookieverklaring

Meestgestelde vragen

Meest gestelde vragen (FAQ) - Algemeen Het verschil tussen een blauw en geel kenteken Het verschil tussen snor- en bromscooters Meest gestelde vragen (FAQ)