Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Venlo ook op zondag open! 4 winkels ook op zondag open!

Je scooter inruilen?

Heeft jouw scooter zijn beste tijd gehad of ben je toe aan een mooie nieuwe scooter om lekker mee te toeren? La Souris biedt jou de mogelijkheid om je scooter in te ruilen en een nieuwe scooter aan te schaffen. Maar wat komt er allemaal bij het inruilen van jouw scooter kijken?

(Let op: Je kan alleen een scooter inruilen bij aanschaf van een nieuwe scooter. Het overeengekomen bedrag wordt in mindering gebracht op de aankoop van je nieuwe scooter.)

Je scooter bij La Souris inruilen, hoe werkt dat?
Breng de scooter langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. In de winkel zal één van onze collega's controleren in welke staat de scooter verkeert. Onze collega bepaalt de inruilwaarde aan de hand van een korte inspectie, waar hij rekening houdt met de staat van de scooter door te kijken naar eventuele motorische mankementen of schade, het bouwjaar, de kilometerstand, eventuele accessoires en andere zaken. Onze collega doet jou een inruilbod. Jij bepaalt vervolgens zelf of je de scooter voor die prijs wil inruilen aan ons.

Wat hebben wij van jou nodig?
Indien de inruilwaarde akkoord is, overhandig jij ons jouw 9-cijferige tenaamstellingscode en kentekenbewijs. Wij zorgen dan direct voor een vrijwaringsbewijs, zodat jouw verzekering kan worden beëindigd.

Bij het inruilen van je scooter moet je zorgen dat je je 9-cijferige tenaamstellingscode en je kentekenbewijs bij je hebt. (Heb je deze niet meer? Vraag ze dan via de RDW een nieuwe tenaamstellingscode of nieuw kentekenbewijs aan.)

Bestellen

Het Bestelproces van jouw scooter Het Verzekeren van jouw scooter Het aanvragen van jouw Kenteken Het Rijklaar maken van jouw scooter Onze Tweedehands scooters

Levering

Bezorging van een scooter Een scooter afhalen Levering in Belgiƫ Levering in Duitsland

Retourneren & Annuleren

Hoe werkt Retourneren bij La Souris? Hoe werkt Annuleren bij La Souris?

Betaalopties

Welke betaalopties zijn er? Lease, hoe werkt dat? Je scooter inruilen? Sloopsubsidie Snor- of Bromfiets (Gemeente Nijmegen)

Ervaringen

Reviews Klachten

Service

Garantie Onderhoud aan jouw scooter nodig? Onze Onderhoudspakketten Reparatie van jouw scooter Schade, wat nu? Service aan huis

La Souris

Over La Souris Onze Winkels Onze Servicepunten Werken bij La Souris? (Vacatures) De openingstijden van onze klantenservice Privacy- en Cookieverklaring La Souris grootste particuliere scootermerk van NL

Meestgestelde vragen

Coronamaatregelen (UPDATE 23/2/2021) Waar mag ik met mijn scooter rijden? Meestgestelde Algemene Vragen (FAQ) Meestgestelde Onderhoudsvragen (FAQ) Wat is het verschil tussen een brom- en snorscooter? Heb ik een blauw of geel kenteken nodig voor mijn scooter? Alles wat jij moet weten over elektrische scooters! De nieuwe EURO5 norm. Wat houdt dit in? Hoe maak je het beste je scooter schoon?
Beoordeling door klanten: 4,2 van 5 - 860 beoordelingen