Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Sloopsubsidie Snor- of Bromfiets (Gemeente Nijmegen)

Subsidieregeling Elektrische scooters - Gemeente Nijmegen
Ben jij in het bezit van een benzine scooter van vóór 2011? Dan kun jij al een nieuwe elektrische scooter van La Souris rijden voor slechts €500! Laat je oude scooter slopen en ontvang tot €800! 

Nijmegenaren opgelet!
Gemeente Nijmegen heeft voor haar inwoners een subsidie van €400,- vrijgegeven om hun oude brom- of snorfiets van voor 2011 te slopen. Dit bedrag wordt verhoogd tot maximaal €800,- wanneer inwoners van gemeente Nijmegen hun oude scooter met benzinemotor vervangen voor een elektrische scooter of elektrische fiets. Deze subsidie helpt inwoners van Nijmegen om de stap te zetten naar een duurzamer leven en vervoer. Daarbij ben jij als inwoner meteen beter voorbereid op de milieuzone in het centrum van Nijmegen. Vanaf 2025 zijn scooters van voor 2011 niet meer toegestaan in het centrum van Nijmegen.

De subsidie is beschikbaar gesteld voor alle inwoners van Gemeente Nijmegen (geldig vanaf 1 december 2020 tot en met december 2022).

Requirements voor de Sloopsubsidie
Wat moet je weten?

Voorwaarden voor sloopsubsidie

Kom jij in aanmerking voor deze subsidie of wil je meer informatie rondom het aanvragen van een sloopsubsidie bij de Gemeente Nijmegen? Klik dan hier.

La Souris biedt jou prachtige elektrische scooters en elektrische fietsen aan tegen scherpe prijzen.

Elektrische Scooters van La Souris
Ben jij opzoek naar een milieuvriendelijke manier van reizen? Dan is een elektrische scooter van La Souris echt wat voor jou! La Souris heeft verschillende elektrische scooters in het assortiment die voldoen aan jouw wensen. Bekijk hier ons assortiment.

La Souris verkoopt de beste elektrische scooters! De actieradius van een elektrische scooter verschilt per model. Over het algemeen kun je er van uit gaan dat de actieradius van een elektrische scooter tussen de 40 - 80 km ligt, afhankelijk van de rijstijl. Kortom, bij La Souris koop je mooie, gebruiksvriendelijke en scherpgeprijsde scooters! La Souris helpt jou graag met de zoektocht naar jouw nieuwe elektrische scooter.

Elektrische fietsen van La Souris
Fietsen is voor ons Nederlanders een groot en welbekend begrip. De fiets is een essentieel onderdeel van het dagelijkse leven. La Souris is al 12 jaar een begrip in de rijwielbranche.  Het populaire merk La Souris maakt al ruim 12 jaar deel uit van de wijrielbranche. Wij verkopen elektrische fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. La Souris heeft een mooi assortiment aan e-bikes, zo is er altijd een elektrische fiets die bij jou past. Bekijk ons aanbod en vind jouw perfecte e-bike!

Persoonlijk fietsadvies nodig? Kom naar één van onze winkels in Nederland of neem contact op met de klantenservice via 085 - 303 33 45. Er altijd iemand voor je klaar om jou te helpen. Onze medewerkers beantwoorden al je vragen over bijvoorbeeld de ideale framemaat of welke elektrische fiets bij jou past!

Bestellen

Het Bestelproces van jouw scooter Scooter of fatbike verzekeren Aanvragen van een kenteken Rijklaar maken van jouw scooter Onze Tweedehands scooters

Levering

Bezorging van jouw scooter Een scooter afhalen Levering van scooters in België Levering van scooters in Duitsland

Retourneren & Annuleren

Hoe werkt Retourneren bij La Souris? Hoe werkt Annuleren bij La Souris?

Betaalopties

Welke betaalopties zijn er? Lease, hoe werkt dat? Je scooter inruilen? Sloopsubsidie Snor- of Bromfiets (Gemeente Nijmegen)

Ervaringen

Reviews Klachten Onze blogs

Service

Garantie Onderhoud aan jouw scooter of e-fatbike nodig? Onderhoudspakketten scooters & fatbikes Reparatie van jouw scooter Schade, wat nu? Service aan huis Accu's: actieradiussen en zorgvuldige omgang met accu's

La Souris

Over La Souris Onze winkels Onze Servicepunten Werken bij La Souris? (Vacatures) De openingstijden van onze klantenservice La Souris grootste particuliere scootermerk van NL (januari) La Souris voor 3e keer in 6 maanden het grootste particuliere scootermerk van NL! Laagste prijsgarantie scootermerken

Meestgestelde vragen

Corona (UPDATE 15/2/2022) Helmplicht voor snorfietsers Privacyverklaring La Souris B.V. Waar kan ik mijn fatbike verzekeren? Handleidingen Don Souris Fatbike keuzehulp Scooter keuzehulp Keuzehulpen Meestgestelde vragen (FAQ) De nieuwe EURO5 norm. Wat houdt dit in?
Beoordeling door klanten: 3,9 van 5 - 3.779 beoordelingen