Al meer dan 10 jaar passie voor scooters

Filter

Merk

Kleurstelling

Kleur

Snelheid

La Souris

Super SOCO

Elektrische Scooter

Wil jij een mooie en goede elektrische scooter kopen? Dan zit je bij La Souris helemaal goed! Wij hebben de beste elektrische scooters van topmerken als La Souris en Super Soco voor je op een rijtje gezet.

Een elektrische brommer of elektrische snorfiets is helemaal van nu en een ware aanwinst. De e-scooters die wij aanbieden zijn uit voorraad leverbaar. We kunnen ons voorstellen dat zoveel mooie elektrische scooters vragen oproepen. Bij La Souris krijg je altijd de beste service en persoonlijk advies.

Elektrische scooter prijzen

De prijs voor een goede elektrische brommer, of een goede elektronische snorscooter, kunnen nogal uiteenlopen en variëren vaak per aanbieder. Doordat wij ook de import van e-scooters helemaal zelf mogen doen en daar geen te dure scooter dealer bij nodig hebben, kun je bij ons goedkoop een elektrische scooter kopen. Ons goedkoopste model elektrische scooter, begint bij €1.299,00-, en dat is voor een gloednieuwe e-scooter helemaal niet duur. Ook hebben wij regelmatige echt goede elektrische scooter aanbiedingen! Zie je een elektrische scooter in de aanbieding de je echt niet wilt laten schieten, maar komt het even minder goed uit? No problemo; bij La Souris kun je zorgeloos een elektrische scooter leasen.

Hoe werkt een elektrische scooter

Eigenlijk is een e-scooter precies hetzelfde als de normale scooter. Bij een elektrische snorscooter heeft het benzine motorblok, plaatsgemaakt voor een elektromotor. In plaats van tanken hoef je dus alleen nog maar de accu van je elektrische scooter op te laden. De gemiddelde oplaadtijd bedraagt 4 uur, dus binnen no time ben je weer good to go! De accu voor een elektrische scooter is een lood of lithium accu en de actieradius kan op lopen tot wel 160 kilometer! Bij de E-Sourini is het bijvoorbeeld mogelijk om een dubbele accu te plaatsen, daar kom je verder mee!

Wij hebben elektrische scooters die leverbaar zijn als elektrische snorscooter (25 km/h) maar ook als elektrische bromscooter (45 km/h). Voor een elektrische bromscooter ofwel elektrische brommer geldt helmplicht. Heb je nog een passende scooter helm nodig? Die vind je zeker tussen onze betaalbare scooter accessoires .

Voordelen van een elektrische scooter

Een e-scooter heeft vele voordelen. De elektromotor is altijd startklaar en geeft meteen het volle vermogen, ook bij lage temperaturen. Moeilijk op gang komen is dus verleden tijd. Bovendien is er nauwelijks onderhoud nodig, doordat er veel minder onderhoudsgevoelige scooter onderdelen worden gebruikt. Een elektrische scooter is 100% schoon, dus lekker fris en top als city scooter. En niet te vergeten: jij hoeft nooit meer te tanken, alleen nog maar je accu op te laden!

E-scooter met de beste service

Als je je elektrische scooter ofwel e-scooter koopt bij La Souris, kies je niet alleen voor de beste prijs, maar ook voor de beste service ! *Ga voor rondom zorgeloos met een onderhoudspakket van La Souris, want ook voor je onderhoud kun je bij ons terecht. Onze elektrische scooters zijn direct uit voorraad leverbaar en worden op wens ook thuisbezorgd.

Wij bieden 3 jaar garantie en hebben 8 showrooms (incl. werkplaats) door heel het land. Als er wat is, zijn we dus altijd in de buurt. Uiteraard kun je bij ons ook profiteren van service aan huis. Dat zit goed dus, een elektrische scooter bij La Souris!