Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam ook op zondag open!

Sorteer

Filter

Merk

Kleurstelling

Kleur

Snelheid

La Souris

Super SOCO

SYM


Elektrische Scooters

De elektrische scooter, het reizen van de toekomst! Ben jij opzoek naar een milieuvriendelijke manier van reizen? Dan is een elektrische scooter echt wat voor jou! La Souris Scooters heeft verschillende elektrische scooters in hun assortiment die voldoen aan jouw wensen.

La Souris • E-Sourini (Lood Accu)
 

La Souris

E-Sourini (Lood Accu)

€ 1999,-
of
€ 1499,-
€ 515,-
La Souris • E-Spirit (Lithium Accu)
SPRING DEALS
 

La Souris

E-Spirit (Lithium Accu)

€ 2199,-
of
€ 1499,-
€ 515,-
La Souris • E-Sourini (Lithium Accu)
SPRING DEALS
 

La Souris

E-Sourini (Lithium Accu)

€ 2599,-
of
€ 1779,-
€ 611,-
La Souris • E-Sourini Special Edition (Lood Accu) inclusief accessoire pakket
 

La Souris

E-Sourini Special Edition (Lood Accu)

€ 2499,-
of
€ 1899,-
€ 652,-
La Souris • E-ID S5 (PRE-ORDER)
 

La Souris

E-ID S5 (PRE-ORDER)

€ 2699,-
of
€ 2099,-
€ 721,-
La Souris • E-Sourini Special Edition (Lithium Accu) inclusief accessoire pakket
SPRING DEALS
 

La Souris

E-Sourini Special Edition (Lithium Accu)

€ 2999,-
of
€ 2179,-
€ 749,-
La Souris • E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter (PRE-ORDER)
 

La Souris

E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter (PRE-ORDER)

€ 2799,-
of
€ 2299,-
€ 790,-
Super Soco • CU-X
SPRING DEALS
 

Super Soco

CU-X

€ 3099,-
of
€ 2749,-
€ 944,-
Super Soco • CU-X 2020
 

Super Soco

CU-X 2020

€ 3099,-
of
€ 2799,-
€ 961,-
Super Soco • TS
SPRING DEALS
 

Super Soco

TS

€ 3499,-
of
€ 2849,-
€ 979,-
SYM • E1-Xpro Elektrische Bezorgscooter (1 accu)
 

SYM

E1-Xpro Elektrische Bezorgscooter (1 accu)

€ 3099,-
of
€ 2879,-
€ 989,-
Super Soco • CU-X Ducati Limited Edition
 

Super Soco

CU-X Ducati Limited Edition

€ 3199,-
of
€ 3099,-
€ 1064,-
Super Soco • TC
 

Super Soco

TC

€ 3499,-
of
€ 3299,-
€ 1133,-
Super Soco • TS-X
 

Super Soco

TS-X

€ 3499,-
of
€ 3299,-
€ 1133,-
SYM • E2-Xpro Elektrische Bezorgscooter (2 accu's)
 

SYM

E2-Xpro Elektrische Bezorgscooter (2 accu's)

€ 3799,-
of
€ 3579,-
€ 1229,-
Super Soco • CP-X EURO5
 

Super Soco

CP-X EURO5

€ 4499,-
of
€ 4399,-
€ 1511,-
Super Soco • TC Max - Aluminum Wheel
 

Super Soco

TC Max - Aluminum Wheel

€ 5099,-
of
€ 4899,-
€ 1682,-
Super Soco • TC Max - Spoke Wheel
 

Super Soco

TC Max - Spoke Wheel

€ 5099,-
of
€ 4899,-
€ 1682,-

Goedkope elektrische scooter kopen?

Ben jij aan het overwegen om een elektrische scooter te kopen? La Souris heeft voor jou een ruim aanbod aan goedkope elektrische scooters. Een elektrische scooter, ook wel e-scooter genoemd, wordt steeds populairder. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om de overstap te maken naar het rijden op een elektrische scooter. Vaak omdat een elektrische scooter gebruiksvriendelijk en milieubewuster is. Bij La Souris ben je aan het juiste adres om tegen scherpe prijzen een goede elektrische scooter te kopen. Bekijk ons assortiment snel en kies jouw nieuwe elektrische scooter uit!

Een e-scooter koop je bij La Souris.

Als je jouw elektrische scooter koopt bij La Souris, kies je niet alleen voor de beste prijs, maar ook voor de beste service!

Ga zorgeloos op pad met een onderhoudspakket van La Souris. Want ook voor onderhoud kun je bij ons terecht. Onze elektrische scooters zijn direct uit voorraad leverbaar en worden op wens ook thuisbezorgd. 

Wij bieden tot 3 jaar garantie en hebben inmiddels winkels met showrooms door héél Nederland. Als er iets mis is met jouw e-scooter zijn wij altijd in de buurt. Uiteraard kun je bij ons ook profiteren van service aan huis. 

Wat is de prijs van een elektrische scooter?

De prijs voor een goede elektrische brommer of een goede elektronische scooter kunnen nogal uiteenlopen en variëren vaak per aanbieder. Doordat La Souris de import van de e-scooters geheel zelf regelt bieden wij onze elektrische scooters aan tegen enorm scherpe prijzen. Bij La Souris ben je aan het juiste adres voor goedkope elektrische scooters van top kwaliteit.

Ons goedkoopste model elektrische scooter, begint bij 1299,- euro. Ook hebben wij luxere varianten die voorzien zijn van de nieuwste technieken, die zorgen voor extra gemak! We bieden elektrische scooters aan vanaf 1299,- euro tot een maximum van 4899,- euro. Kijk dus snel tussen ons brede assortiment aan elektrische scooters om te kijken welke scooter het best bij jou past.

Elektrische scooter aanbiedingen

Meerdere keren per jaar heeft La Souris verschillende acties. Hierbij komen ook onze elektrische scooter in de aanbieding. Dus houd onze site altijd goed in de gaten voor verschillende te gekke aanbiedingen!

De voordelen van milieubewust rijden op een elektrische scooter

Een elektrische scooter heeft vele voordelen. De elektromotor is altijd startklaar en geeft meteen het volle vermogen, ook bij lage temperaturen. Moeilijk op gang komen is verleden tijd! Bovendien is er nauwelijks onderhoud nodig, omdat er veel minder onderhoudsgevoelige scooteronderdelen worden gebruikt. Een e-scooter is 100% schoon en milieuvriendelijk, dus lekker fris en top voor stadsverkeer. En vergeet niet: jij hoeft nooit meer te tanken, alleen nog maar je accu op te laden. 

De beste elektrische scooters 

La Souris verkoopt de beste elektrische scooters! De actieradius van elektrische scooter verschilt per model. Over het algemeen kun je er van uit gaan dat de actieradius van een elektrische scooter tussen de 40 en 60 km ligt, afhankelijk aan de snelheid die er gereden wordt. Kortom, bij La Souris koop je mooie, gebruiksvriendelijke en scherp geprijsde scooters! La Souris helpt jou met de zoektocht naar jouw nieuwe elektrische scooter. 

Hoe moet je een elektrische scooter opladen?

In de elektrische scooter zit een accu. Deze accu dient opgeladen te worden zodat de scooter kan rijden. Het is zeer eenvoudig om de scooter op te laden. Onder het zadel, die opengemaakt kan worden, zit de accu gevestigd. De accu haal je eruit en je kunt de scooter eenvoudig opladen met de bijbehorende oplaadkabel. Deze stekkers kunnen in een normaal stopcontact en dit maakt ook het opladen van de elektrische scooter erg gebruiksvriendelijk. 

Wat moet ik weten voor ik een elektrische scooter koop?

Het is zeer belangrijk om te weten wat er zowel allemaal bij een elektrische scooter komt kijken. Denk hierbij een het opladen van de scooter, de benodigde onderhoud van een elektrische scooter, de verzekeringskosten die je dient te betalen, welk rijbewijs je voor een scooter moet hebben etc. Wij raden je dus aan om je hier eerst in te verdiepen.

Welke elektrische scooter past nou het best bij mij?

Ben jij benieuwd welke elektrische scooter het best bij jou past? Onze medewerkers geven je graag professioneel advies om je te helpen met het uitkiezen van de juiste elektrische scooter.