Al meer dan 10 jaar passie voor scooters

Schade

Schade

Heeft je scooter onverhoopt schade opgelopen? Bij La Souris ben je aan het juiste adres voor schadereparatie aan je scooter. Onze professionele vakmonteurs hebben ervaring met vrijwel ieder merk en model scooter en kunnen de schade in de meeste gevallen vakkundig en feilloos herstellen.

Meld de schade bij uw verzekering

Meld de schade en stuur het ingevulde schade-formulier naar uw verzekeringsmaatschappij.

Download het schadeformulier

Meld de schade bij ons

Meld de schade bij ons via het service aanvraag formulier op deze pagina. Na het invullen van het formulier nemen wij spoedig met u op. U kunt aangeven of de scooter opgehaald moet worden bij u thuis. U kunt de scooter uiteraard ook zelf brengen.

Schadetaxatie

Nadat de scooter bij ons is geïnspecteerd maken we een taxatie en mailen we deze naar u toe. Aan de hand van de schadetaxatie gaat de verzekering beslissen of uw scooter gemaakt kan worden of dat er een expert naar moet kijken. Bij een schadetaxatie van € 500.- en hoger moet er een expert langskomen om de scooter te inspecteren.

Akkoord

U krijgt bericht van uw verzekering of de scooter gerepareerd mag worden of total-loss is. Als de scooter gerepareerd mag worden kunt u aan ons doorgeven wat er gemaakt moet worden. Als de scooter total-los is kunt u de kentekenpapieren naar ons toe brengen of opsturen voor de opkoper van uw scooter.

Schadereparatie

Schadereparatie aan je scooter vindt altijd plaats in een van onze werkplaatsen. Je kunt de scooter naar een van onze vestigingen brengen of bij je thuis laten ophalen. In dat geval worden er € 60.- voorrijkosten in rekening gebracht. Wanneer je scooter is verzekerd tegen schade, kunnen de kosten in de meeste gevallen op de verzekering worden verhaald. Is je scooter niet verzekerd tegen schade? Dan wordt in overleg met onze monteurs bekeken wat er wel of niet gerepareerd kan worden. Onze monteur zal een prijsopgave maken, waarna je zelf bepaalt welke reparaties je wilt laten uitvoeren.

Expertisekosten

Mocht je beslissen om de schade niet te laten repareren, dan brengen wij € 75.- aan expertisekosten in rekening.

Bestellen

Bestelproces Rijklaar Kenteken Verzekeren Tweedehands

Levering

Bezorging Afhalen Belgiƫ Duitsland

Retourneren & Annuleren

Retourneren Annuleren

Betaalopties

Koop Lease

Ervaringen

Reviews Klachten

Service

Garantie Reparatie Onderhoud Schade Service aan huis Openingstijden van onze klantenservice Onderhoudspakketten voor je scooter

La Souris

Over La Souris Winkels Servicepunten Vacatures Privacy- en Cookieverklaring

Meestgestelde vragen

Meestgestelde Algemene Vragen (FAQ) Heb ik een blauw of geel kenteken nodig voor mijn scooter? Wat is het verschil tussen een brom- en snorscooter? Meestgestelde Onderhoudsvragen (FAQ)