Al meer dan 10 jaar passie voor scooters

Service aan huis

Service aan huis

Ben jij niet in staat om bij één van onze vestigingen langs te komen? Dat is geen probleem. Om jou optimale service te kunnen verlenen beschikken wij over een mobiele werkplaats die bij jou aan huis service verleent. In 90% van de gevallen kunnen wij de scooter reparatie of onderhoud op locatie uitvoeren.

Kosten

Wij verlenen service aan huis door heel Nederland. Hiervoor worden €60,- voorrijkosten in rekening gebracht. Wordt de reparatie uitgevoerd in combinatie met een onderhoudsbeurt aan huis óf heb je een onderhoudspakket met voorrijkosten, dan betaal je geen extra voorrijkosten.

In het geval van grotere werkzaamheden, wordt de scooter meegenomen naar onze werkplaats, zodat de reparatie daar kan worden uitgevoerd. De scooter wordt vervolgens door onze eigen bezorgdienst weer zo snel mogelijk bij je terugbezorgd.

Afspraak maken

Bij La Souris kun je direct een afspraak maken voor zowel onderhoud in één van onze werkplaatsen, maar ook bij jou aan huis. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Bestellen

Bestelproces Rijklaar Kenteken Verzekeren Tweedehands

Levering

Bezorging Afhalen Belgiƫ Duitsland

Retourneren & Annuleren

Retourneren Annuleren

Betaalopties

Betaalopties Lease

Ervaringen

Reviews Klachten

Service

Garantie Reparatie Onderhoud Schade Service aan huis

La Souris

Over La Souris Winkels Servicepunten Vacatures Openingstijden klantenservice Privacy- en Cookieverklaring

Meestgestelde vragen

Meest gestelde vragen (FAQ) - Algemeen Het verschil tussen een blauw en geel kenteken Het verschil tussen snor- en bromscooters Meest gestelde vragen (FAQ) - Onderhoud