Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 18 winkels

Service aan huis

Service aan huis

Ben jij niet in staat om bij één van onze vestigingen langs te komen? Dat is geen probleem. Om jou optimale service te kunnen verlenen beschikken wij over een mobiele werkplaats die bij jou aan huis service verleent. In 90% van de gevallen kunnen wij de scooter reparatie of onderhoud op locatie uitvoeren.

Kosten

Wij verlenen service aan huis door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Hiervoor worden €60 voorrijkosten in rekening gebracht.

Wordt de reparatie uitgevoerd in combinatie met een onderhoudsbeurt aan huis óf heb je een onderhoudspakket met voorrijkosten, dienen er wel voorrijkosten voldaan te worden (mocht de reparatie wel onder garantie vallen, kunnen de voorrijkosten worden geretourneerd).

In het geval van grotere werkzaamheden, wordt de scooter meegenomen naar onze werkplaats, zodat de reparatie daar kan worden uitgevoerd. Wanneer het voertuig gereed is, kan je de scooter bij de vestiging komen ophalen. Wil je liever dat de scooter dan wordt teruggebracht? Dan is dat uiteraard tegen aanvullende bijbetaling van de voorrijkosten ad € 60,00 mogelijk. 

Afspraak maken

Bij La Souris kun je direct een afspraak maken voor zowel onderhoud in één van onze werkplaatsen, maar ook bij jou aan huis. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Bestellen

Het Bestelproces van jouw scooter Scooter of e-fatbike verzekeren Aanvragen van een kenteken Rijklaar maken van jouw scooter Onze Tweedehands scooters

Levering

Bezorging van jouw scooter Een scooter afhalen Levering van scooters in België Levering van scooters in Duitsland

Retourneren & Annuleren

Hoe werkt Retourneren bij La Souris? Hoe werkt Annuleren bij La Souris?

Betaalopties

Welke betaalopties zijn er? Lease, hoe werkt dat? Je scooter inruilen? Sloopsubsidie Snor- of Bromfiets (Gemeente Nijmegen)

Ervaringen

Reviews Klachten Onze blogs

Service

Garantie Onderhoud aan jouw scooter of e-fatbike nodig? Onderhoudspakketten scooters (vanaf 1 sept. 2022) Onderhoudspakketten scooters (vóór 1 sept. 2022) Reparatie van jouw scooter Schade, wat nu? Service aan huis Accu's: actieradiussen en zorgvuldige omgang met accu's

La Souris

Over La Souris Onze winkels Onze Servicepunten Werken bij La Souris? (Vacatures) De openingstijden van onze klantenservice La Souris grootste particuliere scootermerk van NL (januari) La Souris voor 3e keer in 6 maanden het grootste particuliere scootermerk van NL! Laagste prijsgarantie scootermerken

Meestgestelde vragen

Corona (UPDATE 15/2/2022) Helmplicht voor snorfietsers Privacyverklaring La Souris B.V. Waar kan ik mijn fatbike verzekeren? Meestgestelde vragen (FAQ) De nieuwe EURO5 norm. Wat houdt dit in?
Beoordeling door klanten: 4,2 van 5 - 3.253 beoordelingen