Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 17 winkels

Wat is het verschil tussen een snorfiets en bromfiets?

Wat is een bromfiets - bromscooter?

Bromscooters/fietsen kenmerken zich door een geel kentekenplaat. Voor bromfietsen ben je verplicht een helm te dragen. Bij aanschaf van een bromscooter kun je er dus ook voor kiezen om een helm aan te schaffen. De snelheid van een bromfiets of bromscooter is 45km per uur.

Wat is een snorfiets - snorscooter?

Snorfietsen kenmerken zich door een blauw kentekenplaat. Voor snorscooters heb je geen helmplicht. In Nederland verandert de markt op dit moment van bromfietsen naar snorscooters. De snelheid van een snorfiets of snorscooter is 25km per uur. Uiteraard kun je vanwege veiligheidsredenen ervoor kiezen om toch een helm te dragen.

Levering

Levering van scooters in Belgiƫ

Meestgestelde vragen

Op welke wegen mag ik rijden met mijn scooter? Hoe werkt een elektrische scooter? Help! Mijn scooter start niet (Checklist) Waar mag ik met mijn scooter rijden? Hoe maak je het beste je scooter schoon? Wat is het verschil tussen een snorfiets en bromfiets? Welke scooterhelm past bij mij? Tips om je scooter goed te beveiligen Welke scooter past bij mij? Mijn scooter is gestolen, wat nu? Vanaf welke leeftijd mag je een scooterrijbewijs halen? Hoe werkt een scooter lease? Hoe schors ik mijn scooter? Hoe moet je een scooter overschrijven? Wat kost een scooterverzekering? Alles wat je moet weten over de e-fatbike Heb ik een blauw of geel kenteken nodig voor mijn scooter?
Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.712 beoordelingen