Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Hoe werkt een scooter of fatbike lease?

Goedkoop scooter of fatbike leasen?


Bij La Souris krijg je de mogelijkheid om zeer goedkoop een scooter of fatbike te leasen. Je least al een scooter of fatbike vanaf €0,80 per dag! Nergens lease je een scooter of fatbike zo goedkoop als bij La Souris. Dus, ben jij op zoek naar een mooie scooter of fatbike? La Souris biedt je de mogelijkheid om een fatbike of scooter goedkoop te leasen.

Wat houdt scooter of fatbike leasen in?

La Souris werkt samen met SprayPay. Door deze samenwerking bieden wij jou de mogelijkheid om jouw scooter of fatbike te leasen en hiervoor dus maandelijks een bedrag te betalen. Ruim 1.000.000 tevreden klanten gingen je voor. Jouw droomvoertuig is slechts een paar klikken van jouw verwijderd. Lets go!

Hoe gaat het leasen van een fatbike of scooter in zijn werk?


Als jij de ideale fatbike of scooter hebt gespot en deze online wilt bestellen heb je bij het afrekenen de mogelijkheid om te kiezen voor lease, ofwel betalen in termijnen. Ook allerlei extra accessoires kunnen mee geleased worden en worden dan gespreid betaald.

We snappen dat iedereen andere wensen, behoeften en persoonlijke situaties heeft. Daarom kun je bij ons maandelijks betalen en bepaal je zelf de looptijd, met een maximum van 60 maanden. Om een scooter of fatbike te kunnen leasen, vul je het aanvraagformulier in. Als je lease aanvraag akkoord is bevonden, sturen wij je het leasecontract toe.

Uiteraard ben je ook meer dan welkom in één van onze showrooms om jouw toekomstige scooter in het echt te bekijken. Zodra ook de leasemaatschappij akkoord is, wordt jouw fatbike of scooter rijklaar gemaakt en op afspraak geleverd.  

Hoe werkt het leasen van een fatbike scooter bij La Souris?


Het leasen van een fatbike of scooter is eigenlijk niets anders dan een scooter of fatbike kopen en betalen in termijnen. Een fatbike of scooter kopen op afbetaling is veilig en vertrouwd bij La Souris. Je bent meteen eigenaar van het voertuig en gaat het voertuig afbetalen per maand. Een fatbike of scooter leasen bij La Souris kan al vanaf €0,80 per dag. De kosten per maand hangen af van het aankoopbedrag van je voertuig en van het aantal maanden waarin je het aankoopbedrag wilt afbetalen. Bij aankoopbedragen onder € 1.200,00 kan de leasemaatschappij een aanbetaling van ±25% vragen. 

Wat is de looptijd van het leasecontract?


De maximale looptijd van een leasecontract is 60 maanden. Heb je een keer een financiële meevaller? Extra aflossen kan altijd en is boetevrij, dat is geen probleem. Ook de looptijd van het leasecontract kun je dus zelf bepalen aan de hand van het maandbedrag dat betaald wordt. 

Wat kost het leasen van een fatbike of scooter?


Je least al een nieuwe fatbike of scooter vanaf €0,80 per dag! Een tweedehands fatbike of scooter leasen? Ook dit is bij La Souris geen probleem! Ook een tweedehands voertuig leasen behoort tot de mogelijkheden bij La Souris. Zo ben je helemaal voordelig uit. Een occasion scooter of fatbike leasen biedt perspectief; we krijgen regelmatig echte pareltjes binnen. Onze occasions zijn altijd scherp geprijsd, net als onze nieuwe voertuig trouwens.

Ben jij verliefd op één van onze tweedehands voertuigen en wil jij deze graag leasen? Dit is geen enkel probleem!

Scooter en fatbike lease met vertrouwde service


De klanttevredenheid staat bij La Souris voorop. Dat jij dus tevreden bent over je nieuwe voertuig, daar streven wij naar. Ook over het leasen van een fatbike of scooter zijn wij transparant en geven wij jou graag vrijblijvend advies. Heldere afspraken, duidelijke betalingstermijnen en vooral geen kleine lettertjes, daar staan we voor. Zorgeloos een fatbike scooter leasen doe je dus bij La Souris. Ook voor onderhoud en reparatie staan we voor je klaar. 

Welke scooter past nou het best bij mij?


Ben jij benieuwd welke fatbike of scooter het best bij jou past? Onze medewerkers geven je graag professioneel advies om je te helpen met het uitkiezen van de juiste scooter. 

Levering

Levering van scooters in België

Meestgestelde vragen

Op welke wegen mag ik rijden met mijn scooter? Hoe werkt een elektrische scooter? Help! Mijn scooter start niet (Checklist) Waar mag ik met mijn scooter rijden? Hoe maak je het beste je scooter schoon? Wat is het verschil tussen een snorfiets en bromfiets? Welke scooterhelm past bij mij? Tips om je scooter goed te beveiligen Welke scooter past bij mij? Mijn scooter is gestolen, wat nu? Vanaf welke leeftijd mag je een scooterrijbewijs halen? Hoe werkt een scooter of fatbike lease? Hoe schors ik mijn scooter? Hoe moet je een scooter overschrijven? Wat kost een scooterverzekering? Wat kost een scooter rijbewijs? Boete scooter rijden zonder helm WOK-status voor je scooter. Wat nu? 2-takt of 4-takt scooter: Wat is het verschil? Banden scooter oppompen: wat is de juiste bandenspanning? Heeft een scooter wegenbelasting? Zijn elektrische steps legaal? Beste elektrische bakfietsen van 2024 Met je autorijbewijs op een 125cc-motor, CDA is voor Fatbikes opgelet: politie rolt nieuwe rollerbanken uit Elektrische mamafietsen Alles wat je moet weten over de elektrische fatbike Europese Commissie: Opgevoerde fatbikes met gashendels en te zware motoren mogen de openbare weg op, alleen als je onderweg bent naar buitengebieden  Heb ik een blauw of geel kenteken nodig voor mijn scooter?
Beoordeling door klanten: 4,0 van 5 - 4.646 beoordelingen