Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Sorteer

FILTER

Merk

La Souris

SYM

Bezorgscooters

Op zoek naar een betaalbare en krachtige bezorgscooter om maaltijden of andere producten vliegensvlug én milieuvriendelijk te bezorgen? Goed nieuws! La Souris heeft een prachtig aanbod aan kwalitatief goede elektrische bezorgscooters. Een bezorgscooter koop je bij La Souris al vanaf slechts € 2.049,00!

Bezorgscooters koop je bij La Souris

Op zoek naar een betaalbare en krachtige bezorgscooter om maaltijden of andere producten vliegensvlug en milieuvriendelijk te bezorgen? Goed nieuws! La Souris heeft een prachtig aanbod aan kwalitatief goede elektrische bezorgscooters, zoals La Souris en SYM,die beschikken over een (optionele) grote en praktische delivery-box waardoor producten optimaal beschermd worden en warm blijven tijdens de levering. Daarnaast zijn ze erg milieuvriendelijk en stil. Een bezorgscooter koop je bij La Souris al vanaf slechts € 2.049,00! In één van onze vele winkels of bij onze klantenservice kun je altijd terecht als je advies nodig hebt.

Milieuvriendelijke e-scooters

Bij La Souris beschikken we over een ware passie voor scooters die naast een vlotte en kwaliteitsvolle uitstraling ook nog eens erg zuinig en betrouwbaar zijn. Ook zijn ze enorm milieuvriendelijk, ze hebben namelijk geen uitstoot. La Souris heeft een ruim aanbod aan verschillende elektrische bezorgscooters, van stoer en krachtig tot comfortabel en lekker wendbaar.

Service & onderhoud

Om je bezorgscooter in topconditie te houden, is het verstandig om periodiek een onderhoudsbeurt in te plannen. Bij La Souris is het mogelijk om voor ieder bedrijf onderhoud op maat aan te bieden. Je kunt zelfs jouw bezorgscooter(s) door ons laten ophalen, repareren en weer terugbrengen indien nodig. 

Customizable scooters: kies je eigen kleur en logo’s

Customize jouw scooter volledig naar eigen wens, van accessoires en kleur(en) tot en met logo’s en merkbeleving. Niemand zal jouw scooter(s) ontgaan, iedereen zal jouw scooter(s) herkennen in het straatbeeld! Denk bij accessoires bijvoorbeeld aan een delivery-box of een windscherm.

Lease je bezorgscooter(s)

Bij La Souris krijg je ook de mogelijkheid om betaalbaar een bezorgscooter te leasen. Één of meerdere bezorgscooter(s) aanschaffen is een grote investering en wij snappen dat als geen ander. La Souris werkt al jarenlang samen met Santander Lease. Door deze betrouwbare samenwerking bieden we jou de mogelijkheid om de bezorgscooter te leasen en dus maandelijks een bedrag te betalen. Je least al een model voor maar €1,65 per dag!

Beoordeling door klanten: 3,8 van 5 - 4.192 beoordelingen