Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Sorteer

FILTER

Type

Merk

Kleurstelling

Kleur

La Souris

Motorscooters

Een nieuwe motorscooter kopen? Naast scooters bieden wij ook enkele motorscooters in ons assortiment aan. Onze collectie bestaat uit diverse A-merken zoals La Souris, Vespa en Super Soco. Bestel je motorscooter eenvoudig online of bezoek een van onze 21 winkels.

Een motorscooter koop je bij La Souris

Bij La Souris hebben we een ware passie voor motorscooters die niet alleen kwaliteit uitstralen, maar ook zuinig en betrouwbaar zijn. Bij La Souris hebben we veel verschillende modellen: benzine motorscooters, elektrische motorscooters en tweedehands motorscooters. Onze verschillende modellen, van stoer tot lekker wendbaar, hebben één ding met elkaar gemeen: alle La Souris modellen voldoen aan de nieuwe EURO5 norm. Dit maakt alle motorscooters zuinig en milieuvriendelijk. Daarnaast bieden we motorscooters aan tegen een scherpe prijs.

Het vermogen van onze motorscooters

Voordat je los gaat, willen we je nog even op de eigenschappen van een motorscooter attenderen. Bij La Souris heeft een motorscooter maximaal 125cc met een vermogen van 11kw.

Het leasen van een motorscooter

Een motorscooter kun je eenvoudig leasen bij La Souris. Naast het leasen is het ook mogelijk om in termijnen te betalen. Als betalingsmogelijkheid bieden we IN3 aan. Hiermee kun je betalen in drie gelijke termijnen. Betaal je eerste aanbetaling en jouw bestelling wordt meteen klaargemaakt en afgeleverd. Wel zo fijn als je afhankelijk bent van een motorscooter, maar het financieel even minder goed uitkomt. We hebben transparante regelingen en spreken van tevoren het te betalen bedrag met per maand af. Zo kun je meteen van je motorscooter genieten.

Wat is het verschil tussen een motorscooter en een bromscooter

Een brom- of snorscooter mag een maximale cilinderinhoud van 50cc hebben. Alle scooters boven de 50cc vallen automatisch onder de motorscooters. 

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor een motorscooter

Voor een motor of motorscooter heb je een motorrijbewijs nodig. Er zijn in totaal drie verschillende motorrijbewijzen. Met een A1 rijbewijs mag je een 125cc motorscooter rijden met een maximaal vermogen van 11kw en bij een A2 rijbewijs een maximaal vermogen van 35kw. Rijbewijs A kent geen limieten.

Wat is een motorscooter precies

Een motorscooter is een scooter met een grotere verbrandingsmotor dan een brom- of snorscooter.

Hoe hard gaat een motorscooter

Bij La Souris heeft een motorscooter een maximumsnelheid van 90 tot 100 km/h. 

Wat kost een motorscooterverzekering

De prijzen verschillen per verzekeraar en verzekering die je afsluit. Daarnaast spelen er ook een aantal factoren een rol. Een motorverzekering kost ongeveer vijftien euro per maand. In totaal zijn er drie verzekeringen voor de motor. Het gaat hier om een WA-verzekering, WA+ en een all risk verzekering. De goedkoopste keuze is een WA-verzekering. Die dekt alleen de schade van andere motoren. Met een WA+ komen hier nog wat dingen bij zoals diefstal en natuurschade. Een all risk verzekering kost wat meer, maar dan is je eigen motor wel gedekt.

Beoordeling door klanten: 4,0 van 5 - 4.646 beoordelingen