fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

La Souris Scooters terug op shirt De Graafschap

Aankomend seizoen keert La Souris terug op het shirt van De Graafschap, maar wel groter en herkenbaarder dan ooit. Zowel op beide mouwen als op de rug, onder het rugnummer, is de naam La Souris nu te zien, in keurig zwart-wit.

Doetinchemse roots

Oprichter en eigenaar Armando Muis is een Doetinchemmer, en dus is de link met De Graafschap snel gelegd. In 2008, toen hij nog maar 17 jaar oud was, begon hij zijn scooterimperium met het inkopen van een klein aantal quads en retro scooters. Vanaf daar ging het snel. Pal naast de A18 heeft La Souris nu een prachtige zichtlocatie en showroom. Maar ook in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam heeft het bedrijf inmiddels vestigingen. Het merk is landelijk bekend en overal zijn de stijlvolle La Souris scooters inmiddels volop te zien.

Trots op sponsorschap

“Maar ik ben trots op mijn Doetinchemse roots. In Doetinchem is La Souris begonnen en dus is De Graafschap ook de club die ik wil sponsoren.” Als onderdeel van het partnership stelde La Souris in 2015-2016 een aantal scooters ter beschikking aan De Graafschap. Die zijn uiteindelijk ingezet als de 9 grote hoofdprijzen van de Superboerenloterij die in de tweede seizoenshelft van 2016-2017 plaatsvond om geld te genereren voor de nieuwe kantine. Deze zomer rijden er dus prachtige blauw-witte De Graafschap-scooters van La Souris door de Achterhoek met blije loterij-winnaars daarop.