fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

De introductie van de Euro4 norm in 2018

Per 1 januari 2018 moeten alle nieuw verkochte snor- en bromscooter voldoen aan de nieuwe emissie eisen. Dit betekent de lancering van het nieuwe Euro4 injectie motorblok. Hierdoor zijn de scooters minder schadelijk voor het milieu dan de huidige Euro2 en Euro3 scooters.

Euro4 scooters

De eerste Euro4 scooters worden eind december/begin januari in voorraad verwacht. Deze worden momenteel ook al op deze website geplaatst. Als je dit bekijkt zie je dat er hier een prijsverschil van ongeveer 200 euro in zit. Dit zie je bijvoorbeeld bij de Grande Retro scooter.

Euro3 scooters

De scooters die nog in Euro3 beschikbaar zijn, zijn tevens ook het laatste welke voor lage prijzen de deur uitgaan. Deze scooters mogen volgend jaar natuurlijk wel gewoon gebruikt worden, maar niet meer verkocht worden. Je kunt hier dus een voordeel uit behalen door deze nu te bestellen. Hoe eerder besteld, hoe meer beschikbare modellen en kleuren.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Euro4 norm en de scooters? Of wil je zo snel mogelijk nog een Euro3 scooters aanschaffen? Dat kan. Neem dan contact op met onze specialisten of bestel de scooter van je dromen direct.