fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Ervaringen La Souris Scooters

ervaringen la souris scootersErvaringen La Souris Scooters aan het zoeken? Je wilt graag een scooter kopen of leasen en online kom je de scooters en accessoires van La Souris Scooters tegen, met vestigingen in Doetinchem, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Den Haag. Omdat een scooter aanschaffen niet goedkoop is, wil je uiteraard wel weten of je met een betrouwbare partner te maken hebt. Nou, dat zijn we! De klant staat bij ons altijd centraal en je kunt altijd een gratis proefrit maken. We doen er altijd alles aan om het jou naar wens te maken. Uiteraard gaan er wel eens wat zaken mis bij een bestelling of reparatie; maar in die zeldzame gevallen doen we ons uiterste best om je te helpen. De ervaringen over La Souris Scooters zijn dan ook in bijna alle gevallen positief!

Positieve ervaringen La Souris Scooters

Een scooter kopen of leasen bij La Souris Scooters, zorgt voor veel positieve ervaringen. Lees hier jouw voordelen bij ons:

  • Goede verhouding prijs/kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis tips & advies bij aankoop
  • Service aan huis mogelijk

Je scooter kopen of leasen bij de specialist?

Een scooter kopen of leasen tegen de beste voorwaarden en prijs? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het goede adres. Doordat wij de scooters zelf importeren en direct aan de particulier verkopen, zonder de tussenkomst van een dure scooterdealer, kunnen wij betaalbare scooters aanbieden van hoge kwaliteit. Dus geen schimmige constructies, maar gewoon direct geleverd van de producent. Daarom zijn wij een betrouwbare partij voor bijna iedereen. Mocht je dus eens problemen hebben met jouw scooter; dan weten wij precies welke onderdelen er moeten worden gerepareerd of worden vervangen. Dat doen we vervolgens zo snel mogelijk in een van onze werkplaatsen of bij jou aan huis!

Ik koop mijn scooter bij La Souris Scooters!

La Souris Scooters is al vele jaren actief binnen de scooterbranche en is inmiddels een autoriteit als het gaat om het aanbieden van scooters, scooter onderdelen en accessoires. Door de eigen rechtstreekse import en grote inkoopmogelijkheden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste scooterleveranciers van Nederland. En dat is niet voor niets! Veel tevreden klanten gingen je voor. De ervaringen van klanten van La Souris Scooters zijn in bijna alle gevallen erg positief.

Ja, ik wil een scooter kopen