Let op! Geld lenen kost geld.

TIJDELIJK ACTIE: Profiteer nú van GRATIS verzending op alle scooters van La Souris! De korting wordt in de winkelmand direct verrekend.

Ervaringen La Souris Scooters

Ervaringen La Souris Scooters aan het zoeken? Je wilt graag een scooter kopen of leasen. Op het internet kom je de scooters en accessoires van La Souris Scooters, met vestigingen in Doetinchem, Utrecht en Rotterdam, tegen. Omdat een scooter aanschaffen niet goedkoop is, wil je uiteraard wel weten of je met een betrouwbare partner te maken hebt. Nou, dat zijn we! De klant staat bij ons altijd centraal en je kunt altijd een proefrit maken. We doen er altijd alles aan om het jou naar wens te maken. Uiteraard gaan er wel eens wat zaken mis bij een bestelling of reparatie; maar in die zeldzame gevallen doen we ons uiterste best om je te helpen. De ervaringen La Souris Scooters zijn dan ook in bijna alle gevallen positief.

Positieve ervaringen La Souris Scooters

Een scooter kopen of leasen bij La Souris Scooters, zorgt voor veel positieve ervaringen. Lees hier jouw voordelen bij ons:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis advies
  • Service aan huis
grande retro scooters ervaringen la souris

Je scooter kopen of leasen bij de specialist

Een scooter kopen of leasen tegen de beste prijs? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het goede adres. Doordat wij de scooters zelf importeren en direct aan de particulier verkopen, zonder de tussenkomst van een dure scooterdealer, kunnen wij betaalbare scooters aanbieden van hoge kwaliteit. Door deze eigen import, hebben wij altijd controle over de kwaliteit van het product. Dus geen schimmige constructies, maar gewoon direct geleverd van de producent. Daarom zijn wij een betrouwbare partij voor bijna iedereen. Mocht je dus eens problemen hebben met jouw scooter; dan weten wij precies welke onderdelen er moeten worden gerepareerd of worden vervangen. Dat doen we snel. Mede daardoor krijgen wij veel positieve reacties.

Ik koop mijn scooter bij La Souris Scooters

La Souris Scooters is al vele jaren actief binnen de scooterbranche en is inmiddels een autoriteit als het gaat om het aanbieden van scooters, scooter onderdelen en accessoires. Door de eigen rechtstreekse import en grote inkoopmogelijkheden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste scooterleveranciers van Nederland. En dat is niet voor niets. Veel tevreden klanten gingen je voor. Ervaringen La Souris Scooters zijn in bijna alle gevallen erg positief.

Scooter kopen