fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen: Hoe werkt het?

Een scooter kopen of scooter onderdeel bestellen kan simpel online of in een van onze winkels. Onze showrooms beschikken over een ruime voorraad scooters en scooter accessoires en onderdelen. Wil je naar een bepaald model scooter in een specifieke kleur komen kijken? Neem telefonisch contact op met een van onze showrooms, wij kunnen dan direct aangeven of het model in de betreffende kleur aanwezig is.

Scooter accessoires

Bij het bestellen van je scooter kun je direct aangeven of en welke accessoires je gemonteerd wenst te hebben. Deze worden dan bij het rijklaar maken van je scooter direct door ons gemonteerd.

Scooter kopen en (aan)betalen

Scooter kopen? Indien je een scooter koopt bij La Souris, vragen wij een aanbetaling van € 250,-. Bij het afronden van de bestelling kun je ervoor kiezen een aanbetaling te doen, of het volledige bedrag in één keer te voldoen. In de showroom gebeurt de betaling contact of via de pin. Wanneer je via LaSourisScooters.nl een scooter koopt, kun je de (aan)betaling voldoen via iDeal of via een bankoverschrijving. Zie onze pagina betaalopties voor meer informatie.

Zodra je de scooter komt ophalen of wanneer je scooter wordt bezorgd, dient het nog openstaande bedrag van de order te worden voldaan. Let op: wanneer je kiest voor bezorging aan huis, kan het bedrag enkel contant aan onze chauffeur worden betaald. In onze showrooms kan uiteraard ook gepind wordt.

Scooter rijklaar maken

Vanaf het moment dat er een (aan)betaling is gedaan, kunnen wij je scooter rijklaar maken en het kenteken aanvragen. Het rijklaar maken van de scooter kost € 95,- en voor het aanvragen van het kenteken vragen wij € 55,-. Wanneer je scooterdealer bent is het ook mogelijk de scooter niet-rijklaar aan te schaffen, in dit geval is er geen garantie op de scooter. Voor particulieren is dit niet mogelijk.

Wij leveren scooters met kenteken. Woon je in het buitenland en heb je geen kenteken nodig, geef dit dan aan tijdens je bestelling. Bij een online bestelling kun je op ‘nee (voor buitenland)’ zetten. In dat geval vragen wij geen kenteken aan en krijg je het Europeese typegoekeurings certificaat meegeleverd (CVO).

Wanneer je je scooter komt ophalen of de scooter wordt bezorgd, hoeft de scooter alleen nog maar op naam gezet te worden. Dit kun je laten doen bij het postkantoor. Indien je de scooter komt ophalen, is dit ook mogelijk in onze showroom.

Scooterverzekering

Tenslotte moet er een scooterverzekering worden afgesloten. Ook dit kunnen wij voor je regelen. Wij zijn tussenpersoon van Unigarant (ANWB verzekeringen). We kunnen je scooterverzekering afsluiten in de showroom, telefonisch bij het maken van de bezorgafspraak of na het bezorgen van je scooter.

Bestelstappenplan scooter kopen