NIEUW: La Souris Eindhoven 7 dgn per week open!

Privacy- en Cookieverklaring

Privacy- en Cookieverklaring

1 juli 2020

Via onze website worden privacygevoelige gegevens, oftewel persoonsgegevens verwerkt. La Souris acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

La Souris is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen, gebruiken en met welk doel bij de website https://www.lasourisscooters.nl/. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Als u vragen heeft of wil weten wat wij precies van u bijhouden, neem dan contact op met La Souris. De contactgegevens staan onderaan het document.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres en NAW-gegevens. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer, in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of gebruik maken van de afmeldoptie.

Locatiegegevens
Als het nodig is voor de dienst, kunnen wij uw locatiegegevens (GPS) verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf toestemming van u gevraagd.

Tevens kunnen deze (locatie-)gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie-/kaartensoftware, zoals Google Maps. De gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Daar hebben wij geen controle over. Wij adviseren u dus om ook altijd de privacyverklaringen van de desbetreffende aanbieder door te nemen.

Advertenties
Onze website vertoont algemene advertenties. Hierbij houden wij geen persoonsgegevens bij, wij komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website, webshop en advertenties.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar wij informatie in kunnen opslaan, zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Wij kunnen er bijvoorbeeld ook mee herkennen dat u de website, webshop of advertenties meerdere keren bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij u een melding met een uitleg over cookies. Hierbij zullen wij u vragen om een akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar bepaalde functies van onze website werken dan mogelijk niet meer naar behoren.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website en webshop gebruiken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van bovengenoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve wanneer wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij vermoeden van misdrijf).

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Wij zorgen ervoor dat onze beveiliging continu geüpdatet blijft en passen en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat wij zeker weten dat wij geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen 
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen of hebben geholpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze contactgegevens
La Souris | Expeditieweg 8 | 7007 CM | Doetinchem | info@lasourisscooters.nl | 085 - 065 31 53.

 

Bestellen

Bestelproces Verzekeren Kenteken Rijklaar Tweedehands

Levering

Bezorging Afhalen Belgiƫ Duitsland

Retourneren & Annuleren

Retourneren Annuleren

Betaalopties

Koop Lease

Ervaringen

Reviews Klachten

Service

Garantie Onderhoud Onderhoudspakketten Reparatie Schade Service aan huis

La Souris

Over La Souris Winkels Servicepunten Vacatures Openingstijden van onze klantenservice Privacy- en Cookieverklaring

Meestgestelde vragen

Meestgestelde Algemene Vragen (FAQ) Meestgestelde Onderhoudsvragen (FAQ) Wat is het verschil tussen een brom- en snorscooter? Heb ik een blauw of geel kenteken nodig voor mijn scooter?