Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter bestickeren

Wil je je scooter gebruiken als reclamemiddel voor je bedrijf of gewoon een unieke scooter met bijvoorbeeld je naam of een speciale print? Laat je scooter bestickeren bij La Souris en maak helemaal de blits met jouw unieke custom scooter!

Hoe werkt scooter bestickeren?

Heb je zelf een ontwerp gemaakt of gevonden dat je graag op je scooter wilt laten stickeren? Lever de bestanden op het juiste gewenste formaat bij ons aan. Na acceptatie laten wij de stickers maken. Zodra je scooter klaar staat, worden de stickers direct op de gewenste manier aangebracht. Naar wens kunnen wij, tegen een kleine meerprijs, ook een ontwerp voor je maken. De scooter kan ook in zijn totaliteit worden bestickerd in een specifieke print. Dit wordt scooter wrap genoemd.

Wat kost scooter bestickeren?

  • Stickers tot maximaal 10×15 cm: per stuk € 30,- incl. btw en plaatsing
  • Stickers tot maximaal 20×30 cm: per stuk € 50,- incl. btw en plaatsing

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Een scooter met je eigen naam, de naam van je bedrijf, telefoonnummers, websites, acties e.d.
  • Een print op je scooter voor een panter look, zebra look, bloemmotief, Louis Vuitton e.d.
  • Je scooter in racelook d.m.v. strepen, cijfers e.d.
  • Een combi kleur scooter naar eigen wens ontwerpen

De stickers kunnen ten alle tijden door ons worden verwijderd. De genoemde prijzen zijn richtprijzen en per order dient er dus te worden gekeken of het mogelijk is. Stuur ons een email met de door jou gewenste bestickering en afmetingen, voeg eventueel een foto bij. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor verdere informatie of een offerte. Pimp nu je eigen scooter!