Let op! Geld lenen kost geld.

Goedkoop scooter kopen bij La Souris Scooters

Goedkoop een scooter kopen doe je bij La Souris, dé scooter specialist. Bij ons koop je kwaliteit scooters, altijd voor de laagste prijs. Van een sportieve, compacte stadsscooter, tot een stijlvolle retro scooter met Italiaanse look. Dankzij het uitgebreide assortiment van La Souris kun je altijd goedkoop een scoter kopen die helemaal bij je past. Omdat wij overtuigd zijn van de beste kwaliteit, geven we maar liefst 3 jaar volledige garantie op de scooters van La Souris. Zo ben je verzekerd van jarenlang rijplezier!

Waarom mijn scooter kopen bij La Souris Scooters?

  • Altijd de nieuwste trendy modellen.
  • Vrijwel alle scooters direct op voorraad.
  • Snelle bezorging door heel Nederland.
  • Standaard 3 jaar garantie.
  • Diverse lease mogelijkheden.
  • Hetzelfde product nergens goedkoper.

Goedkope scooters van La Souris

Hoe komt het dat de scooters van La Souris zo veel goedkoper zijn dan die van andere aanbieders? La Souris importeert de scooters zelf uit het buitenland en levert deze rechtstreeks aan de particuliere klant. Zonder tussenkomst van een scooter dealer kunnen we de scooter snel bij jou bezorgen voor de allerlaagste prijs.

Hoe kan ik goedkoop een scooter kopen?

La Souris maakt goedkoop een scooter kopen wel heel eenvoudig! Met de unieke 360 graden view kun je de modellen van alle kanten bekijken in de webshop. Kies jouw favoriete scooter en bestel hem eenvoudig, snel en zonder extra kosten via de website. Zodra we jouw scooter rijklaar hebben gemaakt kun je hem afhalen in de winkel, of gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wil je de scooter liever eerst live bekijken of wil je eerst een proefritje? Dat is geen probleem! Bijna alle modellen uit het assortiment van La Souris staan voor je uitgestald in onze showrooms. Kom eens langs in een van onze vestigingen en laat je informeren over je favoriete model.

 

Goedkope scooters bekijken