Al meer dan 10 jaar passie voor scooters

Filter

Kleurstelling

Kleur

Snelheid

Super Soco

Andere merken

La Souris Piaggio SYM Vespa

Super Soco

Super Soco

Super Soco is een innovatief technologiebedrijf dat de nieuwste industriële ontwerp en geavanceerde technologie ontwikkelt. Super Soco focust zich op het bieden van slimme, nieuwe, energie-aangedreven transportoplossingen. Super Soco levert de gebruikers 'cool' & 'fun' high-tech motorproducten. Met een Super Soco wordt rijden, reizen en vervoer een plezier.

100% elektrische scooter

De scooters van Super Soco zijn revolutionair en de Super Soco is zelfs 100% elektrisch. De Super Soco elektrische scooter wint steeds meer aan populariteit en dat is niet zo gek. Naast goed voor je portemonnee, zijn elektrische scooters goed voor het milieu. Een absolute win-win vinden wij. Bovendien zijn de elektrische scooters van Super Soco gewoon ontzettend mooi en in vele coole kleurcombinaties verkrijgbaar. Ook technisch gezien zit het zeker goed, de Super Soco heeft een Bosch motor en de Super Soco accu van de TC is een lithium batterij van Samsung. Als je gaat voor Super Soco, ga je voor kwaliteit!

Ben jij van plan om een Super Soco scooter te kopen? Dan ben je bij La Souris aan het juiste adres!

Up-to-speed met de super SOCO

Meer informatie per model, zie je door op de Super Soco scooter te klikken waar je meer over wilt weten. Wat de modellen met elkaar gemeen hebben naast een goed anti-diefstal systeem, is dat ze in no-time op topsnelheid zitten. De Super Soco's zijn verkrijgbaar als Super Soco snorscooter, Super Soco brommer of Super Soco motorscooter. De maximaal toegestane snelheid van je Super Soco is daarmee 45 km per uur. Alle Super Soco scooters zijn trouwens stof en waterdicht, dus met je Super Soco in de regen kan gewoon, we zijn niet van suiker toch?

 

100% elektrische scooter

De scooters van Super SOCO zijn revolutionair en de Super SOCO is zelfs 100% elektrisch. De Super SOCO elektrische scooter wint steeds meer aan populariteit en dat is niet zo gek. Naast goed voor je portemonnee, zijn elektrische scooters goed voor het milieu. Een absolute win-win vinden wij. Bovendien zijn de elektrische scooters van Super SOCO gewoon ontzettend mooi en in vele coole kleurcombinaties verkrijgbaar. Ook technisch gezien zit het zeker goed, de Super SOCO heeft een Bosch motor en de Super SOCO accu van de TC is een lithium batterij van Samsung. Als je gaat voor Super SOCO, ga je voor kwaliteit!

De verschillende modellen van super SOCO

De Super SOCO is verkrijgbaar in tal van verschillende modellen. Je kunt kiezen voor een Super SOCO CU, CU-X, CU-X 2020, een Super SOCO TS, TS-X of wil je een Super SOCO TC, TC Max kopen? De Super SOCO CU heeft met 75 km de kleinste actieradius van de 3 modellen. De SOCO CU is uitgerust met front camera, led verlichting, cruise control en nog veel meer. De Super SOCO TC en TS hebben een actieradius van 80 km en zijn binnen 5 uur volledig opgeladen. Ook kun je de actieradius door een Super SOCO extra batterij, uitbreiden naar 160 km! De TS en TC Super SOCO hebben naast intelligente led verlichting een Bluetooth functie en kunnen dankzij een extra module en de Super SOCO app, verbinding maken met je telefoon.

Up-to-speed met de super SOCO

Meer informatie per model, zie je door op de Super SOCO scooter te klikken waar je meer over wilt weten. Wat de modellen met elkaar gemeen hebben naast een goed anti-diefstal systeem, is dat ze in no-time op topsnelheid zitten. De Super SOCO’s zijn verkrijgbaar als Super SOCO snorscooter of als Super SOCO brommer. De maximaal toegestane snelheid van je Super SOCO is daarmee 45 km per uur. Alle Super SOCO scooters zijn trouwens stof en waterdicht, dus met je Super SOCO in de regen kan gewoon, we zijn niet van suiker toch?

Meer voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch scooter rijden is helemaal van nu en heeft vele voordelen. Naast het geld dat je bespaart op benzine, is een elektrische scooter vaak ook goedkoper om te verzekeren. Wist je trouwens, dat als jij een Super SOCO koopt bij La Souris, je meteen via ons een scooter verzekering kunt afsluiten? Een ander voordeel is dat een Super SOCO lekker fris is, geen nare luchtjes meer in je kleding. Ook is de Super SOCO muisstil, lekker rustig cruisen dus.

Wil je toch nog iets meer vergelijkingsmateriaal? Bekijk dan eens onze andere elektrische scooters. Wist je dat wij ook veel goede tweedehands scooters aanbieden? Dit aanbod varieert en wisselt regelmatig. Neem eens een kijkje, wie weet zit er wel een Super SOCO TS tweedehands tussen. 

Een super SOCO bij La Souris

De Super Soco scooters zijn nu te koop bij La Souris! Naast deze trendy retro scooters bieden wij nog veel meer. Zo kun je bij ons terecht in een van onze 10 showrooms met werkplaats maar we komen ook graag naar jou. Service aan huis en onderhoud behoort dan ook tot de mogelijkheden bij La Souris. Ook de tenaamstelling van je nieuwe scooter regelen wij voor jou als je wilt. Wij hebben nu eenmaal passie voor scooters en voor service. En daar pluk jij de vruchten van!