Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Sorteer

FILTER

Snelheid

Kleurstelling

Kleur

Vespa

Andere merken

Aprilia La Souris Peugeot Piaggio Super Soco SYM

Vespa

Een Vespa rijden. Wie wil dat nou niet? Een Vespa scooter koop je bij La Souris. La Souris heeft een divers aanbod aan prachtige Vespa scooters. Ben je op zoek naar een prachtige Vespa scooter voor een scherpe prijs? Dan ben jij bij La Souris aan het juiste adres.

Een Vespa scooter koop je online bij La Souris

Wil jij altijd al een Vespa kopen? Een Vespa scooter koop je online bij La Souris. La Souris heeft een groot assortiment aan prachtige scooters van topkwaliteit. Ook Vespa behoort al jaren tot ons assortiment. Op onze website vind je een tal aan prachtige Vespa scooter modellen. De Vespa scooters zijn nog altijd zeer populair en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Ben je net als ons helemaal weg van de Vespa’s op onze website? Wacht niet te lang en koop vandaag nog jouw Vespa online bij La Souris. 

Welke betaalmogelijkheden biedt La Souris bij het kopen van een Vespa?

Een Vespa kopen? Een Vespa leasen? Of toch liever een Vespa in termijnen betalen? Dit kan allemaal bij La Souris. Heb jij al langere tijd een Vespa op het oog maar vind je hem net iets duur? La Souris biedt verschillende alternatieven om ervoor te zorgen dat jij alsnog jouw droom scooter kunt rijden. 

Een Vespa scooter leasen

Iedereen kent het wel. Je bent online aan het oriënteren naar verschillende scootermerken en dan opeens kom je hem tegen. Jouw droom scooter, een prachtige Vespa. Je hart begint direct sneller te kloppen en je bent helemaal verliefd. Dit is hem, dit moet hem worden! Maar dan zie je ineens de prijs… Daar schrik je van en dat kun je helaas niet betalen. De teleurstelling is groot en helaas moet je op zoek naar een andere scooter.

Om deze teleurstelling te voorkomen biedt La Souris je de mogelijkheid om jouw scooter te leasen. La Souris werkt samen met de leasemaatschappij Santander. Samen maken we het mogelijk dat je jouw droom scooter maandelijks af kunt betalen. De maximale looptijd van een leasecontract is 72 maanden. Kun je de scooter eerder afbetalen? Extra aflossen kan altijd en is boetevrij, dat is geen probleem. De looptijd van het leasecontract kun je dus zelf bepalen aan de hand van het maandbedrag dat betaald wordt.

Een Vespa scooter in termijnen betalen.

Is het aankoopbedrag van jouw droom scooter te duur en wil je niet voor een lange periode vast zitten aan een leasecontract? Bij La Souris kun je een Vespa scooter betalen in drie termijnen.

In samenwerking met het bedrijf IN3 biedt La Souris jou de mogelijkheid om een Vespa te betalen in drie gelijk termijnen. Dit houdt in dat je bij aanschaf van de scooter 1/3 deel betaald. Het 2/3 deel van het aankoopbedrag betaal je na 30 dagen. Het laatste deel van het bedrag dient na 60 betaald worden. De IN3 betaling is het perfecte alternatief als je niet te lang aan een (lease)contract vast wilt zitten en het aankoopbedrag te duur is om in één keer te betalen. Bij La Souris hoeven klanten zich geen zorgen te maken dat hun scooter te duur is. 

Profiteer van onze Vespa aanbiedingen

Bij La Souris koop je jouw Vespa tegen scherpe aanbiedingsprijzen. Maandelijks heeft La Souris verschillende Vespa scooters in de aanbieding. Onze goedkope Vespa scooters zijn erg scherp geprijsd. Ga je voor voordelig, ervaring en kwaliteit? Koop dan een Vespa bij La Souris. 

Wat kost een Vespa scooter?

Ben jij verliefd geworden op één van onze prachtige Vespa scooters? Bij La Souris bieden wij Vespa scooters aan tegen enorm scherpe prijzen. Nergens anders vind je Vespa scooters zo voordelig als bij La Souris. Maar wat kost nou een Vespa scooter bij La Souris?

De prijzen van Vespa scooters lopen erg uiteen en dit is afhankelijk van welk Vespa model je kiest, welke opties de scooters heeft en welke accessoires er gekozen worden. De goedkoopste Vespa bij La Souris koop je al voor een prijs van €3379,- euro. Dit is de Vespa Primavera 50. De prijzen lopen stapsgewijs op tot een maximum van €5999,- euro. Dit is de Vespa Sprint 50 Custom Full Option.

Wil je een Vespa geheel zelf samenstellen? Neem dan contact met ons op. 

Welke modellen Vespa scooters zijn er?

Zoals al eerder aangegeven heeft La Souris een divers aanbod aan prachtige Vespa Scooters. De verschillende Vespa modellen die La Souris aanbiedt zijn: Vespa Primavera 50, Vespa Primavera 50 S, Vespa Primavera 50 Touring, Vespa Primavera 50 Red Edition, Vespa Sprint 50, Vespa Sprint S 50, Vespa Sprint 50 Racing Sixties, Vespa Primavera Sean Wotherspoon, Vespa Sprint S 50 Custom, Vespa Sprint 50 Notte Full Option, Vespa Sprint S 50 Full Option en de Vespa Sprint 50 Custom Full Option. 

Hoeveel onderhoud heeft een Vespa scooter nodig?

Een Vespa scooter is van goede kwaliteit. Ondanks dat heeft iedere scooter onderhoud nodig. Om langdurig te genieten van een Vespa scooter raden wij aan om op de volgende momenten het onderhoud van een Vespa scooter uit te voeren:

  • Bij 1000 km
  • Bij 3000 km
  • Bij 6000 km
  • Bij 9000 km
  • Bij 12000 km

Deze onderhoudsbeurten variëren per beurt en zijn gebaseerd op professionele ervaringen uit het verleden. We raden deze onderhoudsbeurten aan om hierdoor zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw Vespa scooter. 

Welke Vespa scooter past nou het best bij mij?

Ben jij benieuwd of een Vespa scooter bij jou past? Onze medewerkers geven je graag professioneel advies om je te helpen met het uitkiezen van de juiste Vespa scooter. 

Beoordeling door klanten: 4,0 van 5 - 4.646 beoordelingen