Opruimings Deals - La Souris ruimt op met hoge kortingen!

Sorteer

Filter

Kleurstelling

Kleur

Snelheid

Vespa

Andere merken

La Souris Peugeot Piaggio Super Soco SYM

Vespa

Wil je een nieuwe Vespa scooter kopen? Bij La Souris koop je jouw perfecte Vespa met de allerbeste service én 3 jaar garantie.

Zorg goed voor je Vespa scooter

Dingen waar we van houden, daar zijn we zuinig op toch? Net als andere vervoersmiddelen hebben ook Vespa scooters onderhoud nodig. Van een goed onderhouden scooter, heb je langer rijplezier. Wil je voor je Vespa scooter onderhoud? Ook dat kan gewoon bij ons, in een van onze 7 showrooms met werkplaats of bij jou voor de deur! Je kunt zelfs een onderhoudspakket afsluiten, waardoor je ook nog eens profiteert van extra voordeel op het onderhoud aan je Vespa scooter. 

Dolce Vita begint met een dolce scooter

De Vespa is een legendarische Italiaanse scooter die niet gaat vervelen. De Italiaanse scooter is hét icoon van Italië en het merk heeft zelfs een eigen museum. Naast de populaire Vespa modellen Vespa Sprint en Vespa Primavera kun je bij ons ook gaan voor de wat exclusievere modellen. 

Ben je op zoek naar een unieke Vespa in mat zwart of een andere custom kleur? Bekijk dan eens onze Vespa Custom pagina! 

Op zoek naar een tweedehands Vespa Scooter?

La Souris heeft volop nieuwe modellen van de stads scooter in het assortiment, maar ook altijd tweedehands scooters op voorraad. Je zult het bijna niet geloven, maar regelmatig hebben wij ook de Vespa scooter tweedehands tussen onze tweedehandse scooters staan. De Vespa occasions gaan wel heel hard, dus wees er op tijd bij! Houd zeker ook de Vespa scooter aanbiedingen in de gaten, want wij zakken regelmatig met onze Vespa prijs. 

En mocht het desondanks niet helemaal lekker uitkomen, kun je bij La Souris je scooter in termijnen betalen. Hoe belissimo is dat; een Vespa scooter leasen?  

La Souris: goede service, goed gevoel

Wij zijn veel meer dan een Vespa scooter winkel. Bij ons zit je zeker ook goed voor je Vespa scooter accessoires en onderdelen. Voor een zorgeloze aanschaf van je scooter en alles eromheen ben je bij ons aan het juiste adres! Een scooter kopen of leasen, verzekering afsluiten, op naam laten zetten, je scooter rijklaar leveren; jij vraagt, wij draaien!