Al meer dan 10 jaar passie voor scooters

Filter

Kleurstelling

Kleur

Snelheid

Piaggio

Andere merken

La Souris Super Soco SYM Vespa

Piaggio

Wil jij een Piaggio scooter kopen? Dan zit je hier helemaal goed! Goede keus ook, want de Piaggio scooter is een uitstekende en betrouwbare scooter voor een hele mooie prijs.

 

Kiezen voor Piaggio is kiezen voor vrijheid

De eerste Piaggio scooter zag ongeveer 100 jaar geleden het licht. Sindsdien heeft de Piaggio scooter zich steeds verder ontwikkeld en staat deze voor vrijheid in het dagelijkse leven. Wat weinig mensen weten is, dat het merk Vespa een onderdeel is van de Piaggio Group. Indien je kiest voor een Piaggio scooter, kies je voor topkwaliteit van Italiaanse bodem. Wij importeren de scooters trouwens direct, dus je betaalt niet onnodig meer aan een dealer. 

Piaggio snorscooter of nieuwe Piaggio brommer

Zoals je waarschijnlijk al weet is er een verschil tussen een Piaggio snorscooter kopen en gaan voor een Piaggio brommer. Hoe zit het nu ook alweer precies? Als je een Piaggio snorscooter wilt kopen, mag je maximaal 25 km per uur en heb je een blauw kenteken (buiten de ring A10 bestaat hiervoor geen helmplicht). Op een nieuwe Piaggio brommer mag je 45 km, met helm. 

De Piaggio Zip

Een van de populairste modellen is de Piaggio Zip. Bij de Piaggio Zip krijg je heel veel scooter voor weinig geld. De Piaggio Zip is geschikt voor zowel lange als korte afstanden. Dus ideaal voor recreatie maar ook voor woon- werkverkeer! Als je je perfecte scooter hebt gevonden wil je natuurlijk het liefst direct de weg op. Dat kan bij La Souris. Een scooter verzekering kun je namelijk meteen bij ons afsluiten. Bovendien zetten we je Piaggio scooter voor je op naam en leveren we hem rijklaar bij je thuis.

Tweedehands Piaggio

Wil je liever een Piaggio scooter tweedehands kopen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij krijgen namelijk met regelmaat de Piaggio Zip scooter tweedehands binnen. De Piaggio occasions gaan doorgaans snel, dus neem meteen even een kijkje of jouw ideale Piaggio tweedehands tussen onze tweedehandse scooters staat! Zie je een mooie Piaggio Zip scooter, maar komt het net wat minder uit? Je nieuwe of tweedehands scooter leasen kan ook, kijk zelf maar!

Piaggio kopen bij La Souris

Bij ons kun je je nieuwe scooter online kopen en veel meer! Ook Piaggio scooter onderdelen en scooter accessoires koop je gewoon bij ons. Spot jij een leuke accessoire voor op je nieuwe Piaggio scooter? De accessoires worden door ons, tijdens het rijklaar maken, gratis gemonteerd. Je kunt ervoor kiezen je scooter online te kopen, maar natuurlijk ben je ook welkom in een van onze 7 vestigingen! Wij en onze scooters, staan voor je klaar!