Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Sorteer

FILTER

Snelheid

Kleurstelling

Kleur

Piaggio

Andere merken

Aprilia La Souris Peugeot Super Soco SYM Vespa

Piaggio

Ben jij op zoek naar één van de meest populaire scootermerken? Piaggio scooters staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en Piaggio biedt een tal aan prachtige scootermodellen aan. Kies jij voor Italiaanse kwaliteit? Dan kies je voor een Piaggio scooter!

Online een Piaggio scooter kopen

Ben jij al langere tijd op zoek naar een prachtige scooter van uitstekende kwaliteit? Dan is een scooter van het merk Piaggio wat voor jou. De Piaggio scooters zijn nog altijd één van de meest populaire scootermodellen en wordt daarom nog altijd veel verkocht. Bij La Souris kun je verschillende Piaggio scooters online kopen. La Souris heeft een breed aanbod aan verschillende scootermerken. Ook Piaggio is onderdeel van ons assortiment. Met de mogelijkheden van het internet koop jij vandaag nog jouw Piaggio scooter online. Wacht niet langer en koop jouw Piaggio scooter online bij La Souris!

De verschillende Piaggio scooters

Piaggio biedt verschillende scootermodellen aan. Ben jij benieuwd welke scooters je kunt kopen van het merk Piaggio? Wij sommen de meest recente en bekendste Piaggio scootermodellen voor je op. Door het unieke ontwerp van Piaggio zijn de scooters erg herkenbaar. De meest bekende Piaggio scooters zijn de Piaggio Zip, de Piaggio Beverly, de Piaggio Medley, de Piaggio Liberty en tot slot de Piaggio MP3. De MP3 is misschien wel het meest opvallende model door zijn 3wielige uitvoering. 

Welke modellen Piaggio scooters kan ik kopen bij La Souris?

Het is bekend dat Piaggio prachtige scooters aanbiedt van uitstekende kwaliteit. Het meest populaire scootermodel van Piaggio is de Piaggio Zip. Dit is de reden dat La Souris momenteel enkel de Piaggio Zip in haar assortiment heeft. De Piaggio Zip is zeer populair onder de scooterrijders en La Souris heeft een divers aanbod aan mooie Piaggio Zip scooters. Benieuwd naar ons Piaggio aanbod? Bekijk snel ons Piaggio assortiment.

Wat kost een Piaggio scooter?

De Piaggio scootermodellen zijn zoals eerder benoemd zeer populair en zijn van zeer goede kwaliteit. De prijzen lopen dan ook uiteen en zijn per Piaggio model verschillend. Echter koop je bij La Souris een Piaggio scooter al voor de prijs van €1759,- euro. Dit is het meest voordelige Piaggio Zip model bij La Souris. Ben je op zoek naar een Custom Zip voorzien van extra opties en veel accessoires? Dan is een Piaggio scooter bij La Souris te verkrijgen voor €2699,-. Ben je benieuwd naar het duurste Piaggio model? De MP3 300 HPE Sport Advanced is bij Piaggio te verkrijgen voor €13599,-. 

De verschillende betaalmogelijkheden binnen La Souris

Ben je van plan om een scooter aan te schaffen maar twijfel je nog hoe je wilt betalen? Bij La Souris bieden wij jou drie betaalopties aan. Uiteraard kun je ervoor kiezen om direct bij aanschaf van de scooter het gehele aankoopbedrag te betalen. Ook kun je bij La Souris een scooter leasen. Tot slot bieden wij de mogelijkheid om een scooter te betalen in drie termijnen. 

Hoe gaat het leasen van een Piaggio in zijn werk?

Wil je jouw Piaggio scooter leasen? Dit is bij La Souris zeker mogelijk! La Souris werkt samen met de leasemaatschappij Santander. Samen maken we het mogelijk dat je jouw droomscooter maandelijks af kunt betalen. De maximale looptijd van een leasecontract is 72 maanden. Kun je de scooter eerder afbetalen? Extra aflossen kan altijd en is boetevrij, dat is geen probleem. De looptijd van het leasecontract kun je dus zelf bepalen aan de hand van het maandbedrag dat betaald wordt. 

Betaal jouw Piaggio scooter in 3 termijnen.

Wil je een Piaggio scooter sneller af betalen en wil je niet gedurende 72 maanden aan een leasecontract vast zitten? Dan is het betalen in termijnen misschien wel wat voor jou. Bij La Souris is het mogelijk om een Piaggio scooter in 3 termijnen te betalen. Het aankoopbedrag wordt als het ware in 3 gelijke delen verdeeld. Het eerste deel van het bedrag betaal je direct na aanschaf van de scooter. Het tweede deel betaal je 30 dagen erna en het laatste deel betaal je 60 dagen erna.  

Hoeveel onderhoud heeft een Piaggio scooter nodig?

Een Piaggio scooter is van goede kwaliteit. Ondanks dat heeft iedere scooter onderhoud nodig. Om langdurig te genieten van een Piaggio scooter raden wij aan om op de volgende momenten de onderhoud van een Piaggio scooter uit te voeren:

  • Bij 1000 km
  • Bij 3000 km
  • Bij 6000 km
  • Bij 9000 km
  • Bij 12000 km 

Deze onderhoudsbeurten variëren per beurt en zijn gebaseerd op professionele ervaringen uit het verleden. We raden deze onderhoudsbeurten aan om hierdoor zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw Piaggio scooter. 

Welke Piaggio scooter past nou het best bij mij?

Ben jij benieuwd of een Piaggio scooter bij jou past? Onze medewerkers geven je graag professioneel advies om je te helpen met het uitkiezen van de juiste Piaggio scooter. 

Beoordeling door klanten: 3,8 van 5 - 3.976 beoordelingen