Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Sorteer

FILTER

Snelheid

Kleurstelling

Kleur

La Souris


Retro Scooters

Ben jij al een tijdje zoekende naar een goedkope retro scooter? La Souris heeft veel verschillende retro scooters in hun assortiment. Van verschillende kleuren tot verschillende soorten modellen. Ben jij een scooterrijder die graag jouw scooter pakt om lekker te gaan ‘’touren’’? Dan is een retro scooter echt wat voor jou! Koop jouw retro scooter vandaag nog tegen goedkope prijzen bij La Souris!

Wat is een retro scooter?

Een retro scooter is een bekend scootermodel die al jaren meegaat. Vooral in de jaren 60 was de retro scooter zeer populair. De retro scooter is zeer geliefd door zijn comfort en uitstraling. In Nederland is de retro scooter ook erg populair. Een retro scooter is te herkennen aan zijn langwerpige vorm, de scooter is voorzien van veel chromen details, de ronde koplamp en de retro scooter is erg comfortabel om op te rijden. 

Een retro scooter bij La Souris

Bij La Souris bieden wij je een divers aanbod aan mooie retro scooters. Binnen ons eigen merk bieden we 3 retro scooter modellen aan. Dit zijn de Grande Retro, Futuro Retro en Trendy Retro. Deze modellen zijn uniek in hun soort en laat je herinneren aan de echte ‘’old school’’ scooters van vroeger. Echter zijn ze nu wat praktischer en moderner. Ook van andere merken zoals Vespa en Piaggio zijn verschillende retro scooters te verkrijgen. Wil jij lekker ‘’touren’’ op een uniek scooter model? Wil jij in het bezit zijn van een scootermodel die nooit uit de tijd zal zijn? Dan is de retro scooter echt wat voor jou! Bekijk ons aanbod snel en kies vandaag nog jouw nieuwe retro scooter uit.

Wat kost een retro scooter?

La Souris heeft een groot aanbod aan verschillende, scherp geprijsde scooters. Waaronder ook de retro scooters. Een retro scooter is zeer goedkoop bij La Souris. Nergens anders vind je retro scooters die zo goedkoop zijn als bij La Souris. Onze klanten kiezen voor La Souris omdat La Souris bekend staat om haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Onze scooters worden verkocht tegen geweldige prijzen en zijn van uitstekende kwaliteit. Wie wil dit nou niet? Jullie vragen je nu zeker af: wat kost nou een retro scooter bij La Souris? Onze retro scooters zijn al te verkrijgen vanaf €1349 euro. De prijzen zijn gebaseerd op specificaties en het is afhankelijk welk retro model je kiest. Alsnog blijven de retro scooters bij La Souris erg goedkoop. Een La Souris retro scooter is al te verkrijgen vanaf €1349 euro. Kies je ervoor om verschillende accessoires op de scooter te monteren? Dit is geen enkel probleem. Dit is natuurlijk altijd mogelijk tegen meerprijs. 

Welke benzine moet ik tanken in een retro scooter?

Wij raden aan om voor jouw retro scooter alleen (waar mogelijk) Euro 95 E5 of Euro 98 E5 te tanken om enige schade te voorkomen. Wij raden vooral aan om Euro98 E5 benzine te tanken. In deze benzinesoort zit minder octaan en dit is beter voor de motor van de scooter. Wanneer je per ongeluk toch E10 benzine tankt zal dit verder geen effect hebben. Alleen langdurig gebruik van E10 benzine kan schade opleveren aan je scooter. 

Wanneer heeft een retro scooter onderhoud nodig?

Het is zeer belangrijk om de onderhoud aan jouw scooter tijdig uit te voeren. Ons advies is om de onderhoud van een retro scooter uit te voeren op de volgende momenten:

  • 500 kilometer of binnen 6 maanden na aanschaf van de scooter
  • 1500 kilometer
  • 4000 kilometer
  • 7000 kilometer
  • 10000 kilometer

Hierna raden wij aan om vervolgens om de 3000 kilometer een kleine beurt uit te voeren. 

Kan ik een retro scooter in termijnen betalen?

Bij La Souris is het mogelijk een retro scooter te leasen of in 3 termijnen te betalen. Bij het leasen van een retro scooter kies je ervoor om de scooter af te betalen binnen een termijn van 12, 18, 24, 36, 48 of 60 maanden. Hiervoor betaal je elke maand een bepaald bedrag. Mocht je de scooter sneller kunnen betalen dan bestaat de mogelijkheid om boetevrij af te lossen. 

Ook biedt La Souris de mogelijkheid om een retro scooter in 3 termijnen betaald. Hierbij kies je ervoor om het eerste deel van het aankoopbedrag direct tijdens de aankoop te betalen. Het tweede deel na 30 dagen en het laatste deel na 60 dagen. 

Welke scooter past nou het best bij mij?

Ben jij benieuwd welke retro scooter het best bij jou past? Onze medewerkers geven je graag professioneel advies om je te helpen met het uitkiezen van de juiste retro scooter. 

Beoordeling door klanten: 3,8 van 5 - 3.976 beoordelingen