Al meer dan 10 jaar passie voor scooters

Filter

Kleurstelling

Kleur

Snelheid

La Souris

Retro scooter

Van plan om een retro scooter te kopen? Bekijk ons overzicht van de beste en betaalbare retro scooters. Kies je voor La Souris, dan kies je voor de beste prijs en kwaliteit.

Goedkope retro scooter kopen?

Wil jij een retro scooter, maar dan het liefst ook voor een retro prijs? Dat komt goed uit! Wij kopen onze retro scooters direct bij de fabrikant en kunnen zo rechtstreeks bij jou leveren zonder tussenkomst van een dealer. Hierdoor geven wij 100% laagste prijs garantie op al onze kwalitatief hoogwaardige, maar goedkope retro scooters.

Retro scooters met persoonlijke touch

Dankzij de unieke 360 graden foto’s kun je een goed beeld krijgen van jouw nieuwe retro scooter. Als je je lieveling toch liever in het echt ziet, kom dan even langs in een van onze vestigingen. Kun je meteen vrijblijvend een proefrit maken.

Wil je jouw retro scooter nog een beetje meer finetunen om er nog meer een trendy retro scooter van te maken? Je kunt bij ons voor iedere retro scooter kiezen uit stijlvolle sierdelen. Als je ons laat weten welke sierdelen je gemonteerd wilt hebben, doen wij dit gratis bij het rijklaar maken van je retro scooter.

Een top scooter retro style

Je ziet het, met een retro scooter van La Souris kun je hip en met een goed gevoel de weg op. Heb je onze trendy retro scooters lijn al bekeken? Ook stuk voor stuk pareltjes. Bij een retro scooter denk je verder toch vaak meteen aan een Italiaanse scooter. En waar denk je aan bij Italiaanse scooters? Juist, Vespa natuurlijk! Bekijk vooral ook even ons assortiment aan Vespa scooters!

Wij hebben trouwens retro scooters die leverbaar zijn als retro snorscooter (25 km/h), maar ook als retro bromscooter met helmplicht (45 km/h). Wat al die geweldige retro scooters met elkaar gemeen hebben, is dat je er bij La Souris voor kunt kiezen om je scooter te leasen. Ideaal toch?

Zorgeloos cruisen met La Souris

Naast de perfecte retro scooter, vind je bij ons ook de passende retro scooter accessoires. Dus of je nu een retro scooter helm, windscherm, valbeugel of een leuke retro bagagebox wilt hebben; dan vind je die hier! Bovendien kun je bij La Souris meteen een verzekering afsluiten voor je retro scooter, wel zo handig.

Wij zijn aangesloten bij de RDW en zetten jouw nieuwe scooter ook meteen gratis op naam voor je. Dus wil jij genieten van de beste en goedkoopste retro scooter met top service, waaronder de mogelijkheid tot service aan huis? Ga dan voor La Souris!