Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Sorteer

FILTER

Snelheid

Kleurstelling

Kleur

Peugeot

Andere merken

Aprilia La Souris Piaggio Super Soco SYM Vespa

Peugeot

Zoek jij een prachtige scooter van topkwaliteit? Dan is een scooter van het merk Peugeot de juiste keuze. Peugeot scooters zijn tegenwoordig één van de de meest populaire scootermodellen en wordt veel verkocht in Nederland. La Souris heeft een ruim assortiment aan verschillende Peugeot scooters, die je eenvoudig in onze webshop online kan bekijken en bestellen.

De verschillende Peugeot scooters

Peugeot biedt verschillende prachtige scootermodellen aan. La Souris is al jarenlang Peugeot dealer. Maar welke scootermodellen kun je bij La Souris kopen van het merk Peugeot? Wij bieden de volgende populaire modellen aan bij La Souris: Kisbee Active, Kisbeer R, Kisbee RS, Kisbee TCR, Tweet Evo en de Speedfight 4. Door het unieke ontwerp en herkenbare logo vallen alle Peugeot scooters op. 

Welke modellen Peugeot scooters kan ik kopen bij La Souris?

Iedereen is bekend met het merk Peugeot en weet dat zij uitstekende kwaliteit producten leveren. Het meest populaire scootermodel is de Kisbee. Deze praktische scooter heeft een tijdloos design en een no-nonsense uitstraling en is ideaal voor woon-werkverkeer. Naast de Kisbee verkopen wij ook de Tweet Evo; een comfortabele keuze vanwege haar 16 inch wielen en de Speedfight 4; het sportieve model waar je zeker mee thuis kan komen. Benieuwd naar ons complete aanbod Peugeot scooters? Bekijk dan snel ons Peugeot assortiment.

Wat kost een Peugeot scooter?

De Peugeot scootermodellen zijn, zoals eerder aangegeven, zeer populair en van topkwaliteit. De prijzen lopen erg uiteen en zijn afhankelijk van het model. Je koopt al een Peugeot scooter bij La Souris voor een prijs van €1679 euro. De Kisbee Active is het instapmodel van La Souris. Ben je op zoek naar een luxer model? Dan moet je gaan voor de Tweet Evo voor €1979 euro. Het meest luxe Peugeot model is €2589 euro, de sportieve Speedfight 4. 

Hoeveel onderhoud heeft een Peugeot scooter nodig?

Om je scooter in topconditie te houden is het belangrijk om onderhoud bij je Peugeot scooter te laten uitvoeren. Een Peugeot scooter heeft, net zoals elke scooter, periodiek onderhoud nodig. Zo is het belangrijk bij benzine scooters om onderhoud uit te laten voeren bij 500, 1.500, 4.000 en 10.000 kilometer. Daarna hebben benzine scooters onderhoud nodig om de 3.000 kilometer. Wij voeren maar al te graag het onderhoud aan je scooter uit! 


Heeft je Peugeot scooter een (kleine) reparatie of onderhoudsbeurt nodig en wil je je scooter niet missen? Geen probleem! Onze monteur komt graag bij jou thuis langs met zijn mobiele werkplaats. Grotere werkzaamheden worden echter wel verricht in één van onze werkplaatsen in de winkels door heel Nederland. Je kunt jouw Peugeot scooter door ons laten ophalen en weer terugbrengen of ervoor kiezen om zelf je scooter te brengen en op te halen. Wanneer je jouw scooter naar één van onze winkels brengt voor onderhoud of een kleine reparatie hoef je maar even te wachten, zodat je direct weer met je scooter naar huis toe kunt!

De verschillende betaalmogelijkheden binnen La Souris.

Ben je van plan om een Peugeot scooter aan te schaffen, maar twijfel je nog op welke manier je wil betalen? Bij La Souris bieden wij jou maar liefst drie betaalopties aan. Vanzelfsprekend kun je ervoor kiezen om direct bij aanschaf van de scooter het volledige aankoopbedrag te betalen. Daarnaast kun je bij La Souris ook kiezen voor het leasen van een scooter. Tenslotte bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om een Peugeot scooter te betalen in drie termijnen. 

Hoe werkt het leasen van een Peugeot Scooter?

Wil jij een Peugeot scooter leasen? Dan ben je bij La Souris aan het juiste adres! La Souris werkt samen met leasemaatschappij Santander. Samen maken wij het mogelijk dat jij je droomscooter in de gewenste termijnen kan afbetalen. De maximale looptijd van een leasecontract bedraagt 72 maanden. Wil jij je scooter sneller afbetalen? Geen probleem, dit is boetevrij. De looptijd die bepaal jij dus zelf aan de hand van het maandbedrag dat betaald wordt.

Kan ik een Peugeot scooter in termijnen betalen?

Wil jij een Peugeot scooter in termijnen betalen maar niet gedurende 72 maanden aan een leasecontract vastzitten? Dan is het betalen in drie termijnen wat voor jou. Bij La Souris is het mogelijk om een Peugeot scooter in drie termijnen te betalen. Het aankoopbedrag wordt in drie gelijke delen verdeeld. Betaal direct de eerste aanbetaling en jouw bestelling wordt meteen klaargemaakt en afgeleverd. Betaal vervolgens binnen 30 dagen de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.

Welke Peugeot scooter past bij mij?

Ben jij benieuwd welke Peugeot scooter bij jou past? Onze medewerkers geven je graag professioneel advies om jou te helpen met het uitkiezen van de juiste Peugeot scooter. 

Beoordeling door klanten: 4,0 van 5 - 4.646 beoordelingen