Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Sorteer

FILTER

Snelheid

Kleurstelling

Kleur

Aprilia

Andere merken

La Souris Peugeot Piaggio Super Soco SYM Vespa

Aprilia

Ben jij van plan om een Aprilia scooter te kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben een online webshop en 14 winkels met showrooms en werkplaatsen in Nederland. Zoek en vind snel je ideale Aprilia scooter.

Een Aprilia scooter koop je online bij La Souris

De Aprilia scooters staan bekend om hun sportieve uitstraling en uitstekende kwaliteit. Voor een model met de uitstraling van een motor moet je dan ook zeker een Aprilia scooter overwegen. Verder hebben deze scooters een vlotte bouw met een robuuste afwerking. Ze worden namelijk in Italië gebruikt om met hogere snelheden te rijden. La Souris heeft een breed aanbod aan verschillende scootermerken. Ook Aprilia is onderdeel van ons assortiment. Wacht niet te lang en koop vandaag nog jouw Aprilia scooter bij La Souris!

Wat kost een Aprilia scooter?

De prijs voor een nieuwe Aprilia scooter verschilt per model. De Aprilia SXR is er al vanaf een prijs van €2399, de Aprilia RS4 bijna het dubbele. De dynamische Aprilia SXR 50 is een stadsscooter die speciaal ontworpen is om het ultieme comfort te bieden van een lichte motorscooter. Hij is extreem comfortabel, snel en rijdt heerlijk. Deze stadsscooter is wendbaar en heeft een geweldige wegligging.

Welke modellen Aprilia scooters zijn er?

Het is bekend dat Aprilia prachtige scooters aanbiedt van uitstekende kwaliteit. Het meest innovatieve scootermodel van Aprilia is de Aprilia SXR. Dit is momenteel het enige model dat La Souris aanbiedt. De Aprilia SXR is zeer populair onder de sportieve scooterrijders. Daarnaast beschikt dit model over straatbanden die goed bestand zijn tegen elk weertype.

Hoeveel onderhoud heeft een Aprilia scooter nodig?

Net als elke andere scooter heeft een Aprilia scooter onderhoud nodig. Dit gebeurt ongeveer twee keer per jaar. Onze monteur komt graag bij jou thuis langs met de mobiele werkplaats voor onderhoud. Grotere werkzaamheden worden echter wel verricht in één van onze werkplaatsen. Je kunt je scooter door ons laten ophalen en weer terug brengen óf zelf je scooter brengen en halen. Wanneer je je scooter naar een winkel brengt voor onderhoud of een kleine reparatie, kun je meestal na even wachten direct weer met je scooter naar huis.

Kan ik een Aprilia scooter in termijnen betalen?

Je wil de bromfiets graag aanschaffen, alleen vind je de aanschafprijs wat aan de hoge kant. La Souris biedt hiervoor dé oplossing. La Souris biedt haar klanten namelijk de mogelijkheid om een bromfiets te leasen of in 3 termijnen te betalen. Het leasen van een bromfiets is eigenlijk niets anders dan een bromfiets kopen en deze betalen in termijnen. Als je er voor kiest om een bromfiets te leasen, betaal je iedere maand een bepaald bedrag. De kosten worden verspreid over een maximale periode van 72 maanden. 


Daarnaast kun ook voor IN3 kiezen. Met deze betaaloptie kies je ervoor om het totaalbedrag in 3 termijnen af te betalen. Betaal direct je eerste aanbetaling, binnen 30 dagen de tweede en binnen 60 dagen de derde betaling. Na de eerste betaling wordt je bestelling klaargemaakt en op afspraak geleverd.

 

Beoordeling door klanten: 3,8 van 5 - 4.187 beoordelingen