Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam ook op zondag open!
La Souris • Voltage - Mat Grijs
La Souris • Voltage - Mat Grijs (1) La Souris • Voltage - Mat Grijs (2) La Souris • Voltage - Mat Grijs (3) La Souris • Voltage - Mat Grijs (4) La Souris • Voltage - Mat Grijs (5) La Souris • Voltage - Mat Grijs (6) La Souris • Voltage - Mat Grijs (7) La Souris • Voltage - Mat Grijs (8) La Souris • Voltage - Mat Grijs (9) La Souris • Voltage - Mat Grijs (10) La Souris • Voltage - Mat Grijs (11) La Souris • Voltage - Mat Grijs (12) La Souris • Voltage - Mat Grijs (13)

La Souris

Voltage - Mat Grijs

1399.-
direct leverbaar uit eigen voorraad

La Souris Voltage - Mat Grijs

Spannend & Sportief - de La Souris Voltage heeft met zijn mat grijze en lichtgewicht frame een stoere en spannende uitstraling.

Schakel eenvoudig over op trapondersteuning om heerlijk weg te fietsen in heuvelig landschap. Geen weg te lang voor deze sportieve unisex fiets.

De La Souris Voltage heeft alle luxe voor een lange fietstocht. Zo is hij voorzien van optimale polsondersteuning, een comfortabel zadel en zorgt de Zoom verende voorvork voor een stabiele wegligging. Het in hoogte verstelbare stuur en zadel geeft iedere bestuurder een juiste zithouding.

Met geringe inspanning uw eindbestemming behalen? Geen probleem voor de voorwielmotor van de Voltage. Deze motor biedt de mogelijkheid te kiezen uit 5 standen die eenvoudig in te stellen zijn door het JLCD display op het stuur. Dit display toont een overzicht van de totaal gereden kilometers en tevens is het batterijpercentage en actieradius van de lithium ion accu makkelijk af te lezen.

7 versnellingen

De Voltage E-Bike heeft een aluminium versnelling van Shimano Nexus. Deze naafversnelling schakelt eenvoudig met 7 versnellingen in de gewenste trapondersteuning.

Het remsysteem aan de achterzijde is van Shimano.

Makkelijk verwijderbare Lithium Accu

De lithium ion accu is eenvoudig van de fiets los te koppelen door de kleine sleutel die wordt meegeleverd. Het slot van de accu bevindt zich aan de linkerzijde van de accu. De sleutel moet een kwartslag gedraaid worden waarna de gehele accu in zijn geheel verwijderd kan worden.

Op de achterzijde van de accu is het LED achterlicht verwerkt. Het achterlicht is voorzien van een reflector. De verlichting kun je aan en uitzetten met de knop bovenop de accu ter hoogte van de achterlamp. De accu laad zich op in 5 a 6 uur. Hiervoor kan de accu in de fiets blijven, maar u kunt de accu ook met u meenemen.

Display

De Voltage is voorzien van een eenvoudig te bedienen JLCD display. Het display kan worden aangezet door de middelste knop in te drukken. Bepaal de gewenste trapondersteuning tijdens het fietsen met de andere twee knoppen.

ART goedgekeurd slot

De Voltage is standaard uitgerust met een AXA Solid ART** slot. Het slot wordt geleverd met 3 sleutels (2 reservesleutels). Het op slot zetten van je fiets gaat eenvoudig door de sleutel een slag te draaien en tegelijk de schuif aan de andere zijde van het slot naar beneden te duwen. Dit slot voldoet aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij.

LED koplamp

De voorverlichting van de fiets is een heldere LED koplamp met breed bereik voor optimaal zicht op de weg. Onder de lamp is een extra reflector geplaatst.

Jasbeschermers

Op de achterzijde van de fiets zijn ter bescherming transparante jasbeschermers aangebracht ter voorkoming van onveilige situaties.

Vredestein banden

De Vredestein Dynamic fietsbanden zijn voorzien van reflecterende witte strepen.

Hoog comfort zadel

Het zwarte Selle Royal San Remo zadel heeft een zachte zit en geeft een hoog comfort, ook tijdens de lange fietsritten.

Reflecterende pedalen

De pedalen van Union hebben een ruim oppervlak met goede grip en zijn voorzien van reflectoren op beide zijden.

Elektrische motor met trapondersteuning

De Voltage is een voorwiel aangedreven elektrische fiets met een maximale snelheid van 25 km per uur. Met deze Mxus motor zult u met gemak en plezier lange afstanden fietsen doordat u zelf kunt kiezen welke trapondersteuning u nodig heeft.

Specificaties

Merk La Souris
Kleur Zwart-Grijs
Max. snelheid 25 km/u
Zadel Selle Royal
Banden Kenda K1172
Wielmaat 28 inch
Standaard Dubbel, centraal
Zadelpen Verstelbaar
Stuurpen Verstelbaar
Laden Ja
Voorvork Zoom
Jasbeschermer Ja

Remsysteem

Voor V-brake, Promax
Achter Rollerbrake, Shimano

Frame

Materiaal Aluminium

Versnellingen

Aantal 7 versnellingen
Merk Shimano Nexus
Type Naafversnelling

Slot

Beschrijving AXA Solid ART
ART gekeurd Ja

Actieradius

Minimaal 110 km
Maximaal 110 km

Accu

Type Li-ion
Batterijmerk LG
Laadtijd 5 - 6 uur
Uitneembaar Ja
Positie Achterdrager

Display

Positie Decentraal, naast handvat
Type JLCD

Motor

Type Voorwiel
Merk -
Sensor -
Walk assist Ja, tot 6 km/u

Garantie

Frame 5 jaar
Voorvork 2 jaar
Componenten 2 jaar