Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 17 winkels

Sorteer

PRIJS

VERING

Type

Knaap Bikes

Op zoek naar een elektrische fatbike van het merk Knaap? Als officiële dealer van Knaap Bikes bieden wij deze gave elektrische fietsen aan. Bestel je Knaap Bike eenvoudig online via onze webshop of kom naar één van onze 15 winkels in Nederland om een proefrit te maken!

De stoere elektrische fietsen van Knaap

De elektrische fatbikes van Knaap zijn met hun dikke aluminium frame, grote LED-koplamp en brede banden echte eyecatchers. Daarnaast zijn deze robuuste e-bikes licht van gewicht, de fatbikes zelf hebben een gewicht van maar 30 kg, maar kunnen een gewicht dragen tot wel 180 kg. Deze stoere en robuuste e-bikes zijn enorm duurzaam, omdat ze geen uitstoot leveren, vanwege het trapsysteem en de elektrische aandrijving. Zo leg je op een milieuvriendelijke manier snel grote afstanden af.

Geen rijbewijs, helm en verzekering nodig en geen leeftijdsbeperking

Om gebruik te maken van een e-fatbike heb je geen rijbewijs nodig, wat deze geschikt maakt voor zowel jong als oud. Er zit geen leeftijdsbeperking op deze elektrische fetsen. Daarnaast is een helm niet verplicht op deze elektrische fiets. Ook heb je op deze e-fatbike geen kentekenplaat en geen verzekering nodig. Zo kunnen jij en je kinderen moeiteloos op een stoere e-fatbike rijden.

De coolste e-bikes ooit!

Met geringe inspanning uw eindbestemming behalen? Geen probleem voor deze stoere Knaap fatbike. Deze e-bikes bieden jou de mogelijkheid te kiezen uit 5 verschillende standen voor trapondersteuning, die eenvoudig in te stellen zijn via het LCD-display op het stuur en de besturingsknoppen aan de linkerkant. Dit display toont een overzicht van de totaal gereden kilometers. Tevens is het batterijpercentage en de actieradius van de lithium-ion accu makkelijk af te lezen.

Wat is de actieradius van een Knaap Bikes?

De Fatbikes van Knaap zijn voorzien van een krachtige elektromotor. Deze krachtige motor gecombineerd met een grote lithium accu zorgt ervoor dat jij moeiteloos op je bestemming aankomt. De fatbikes van Knaap hebben namelijk een actieradius van wel 140 kilometer! De uitneembare lithium accu kan overal eenvoudig worden opgeladen, net zo gemakkelijk als het opladen van je telefoon!

Hoe hard kan een Knaap E-Bike?

Dit prachtige model fatbike van Knaap is beschikbaar in een tweetal prachtige edities: de Black Edition en de Space Grey Edition. Beide modellen gaan tot 25 km/u, hierdoor rijd je op het fietspad zonder dat je een helm nodig hebt. Een kenteken en WA-verzekering zijn ook niet nodig. Zo kunnen jij én jouw kinderen zonder problemen op deze stoere e-fietsen rijden.

Kan je met twee personen op een Knaap Bike?

Dat is geen enkel probleem voor de Knaap Bike. Het zadel van de Knaap Bike is erg comfortabel en iets hoger dan andere fatbikes, waardoor het afleggen van grotere afstanden op dagelijkse basis geen probleem zal zijn. Daarnaast kan je eenvoudig een extra passagier meenemen vanwege het grote tweepersoonszadel én de uitklapbare voetsteunen.

Ik ben lang, kan ik op een Knaap Bike rijden?

Het is geen enkel probleem om op een Knaap Bike te rijden wanneer je een langer postuur hebt. De Knaap Bike heeft een ruim formaat van 122 cm lang met genoeg beenruimte. Daarnaast beschikt de Knaap Bike over een groot zadel waar je comfortabel op kan zitten en wegrijden. Ook wanneer je lang bent kan je eenvoudig een tweede passagier meenemen.

Is er een alternatief voor een Knaap Bike?

De Capo van Don Souris is het eerste model van de nieuwste elektrische fatbike serie van La Souris. Met de krachtige 250 Watt Bafang motor rijd jij met gemak 25 km/u en met de 36V 15Ah uitneembare accu kan je kilometers ver rondscheuren, tot wel 90 kilometer. De Capo is een perfect alternatief voor een Knaap Bike en is ook nog eens een stuk goedkoper. De Capo is er al vanaf €1999.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 2.718 beoordelingen