Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 14 winkels

Sorteer

PRIJS

VERING

Don Souris

Op zoek naar een elektrische fatbike van het merk Don Souris? Dan ben je bij La Souris aan het juiste adres. Don Souris is namelijk de elektrische fatbike serie van La Souris. Bestel je Don Souris eenvoudig online via onze webshop of kom naar één van onze 14 winkels in Nederland om een proefrit te maken! Je hebt geen rijbewijs, geen helm en geen verzekering nodig om op een Capo e-fatbike te rijden. Daarnaast is er geen leeftijdsbeperking.

Geen rijbewijs, helm en verzekering nodig en geen leeftijdsbeperking

Om gebruik te maken van een e-fatbike hoef je niet in het bezit te zijn van een rijbewijs, wat deze geschikt maakt voor zowel jong als oud. De e-fatbikes bieden ondersteuning aan tot een maximale snelheid van 25 km/h, waardoor ook een helm niet verplicht is. Natuurlijk heb je dan ook geen kentekenplaat en geen WA-verzekering nodig. Zo kunnen jij en je kinderen moeiteloos op een stoere e-fatbike rijden.

Don Souris elektrische fietsen met dikke banden

De elektrische fatbikes van Don Souris zijn met hun dikke dubbel gecoate aluminium frame, grote LED-koplamp en brede (off-road) banden echte eyecatchers. Zet je schrap voor de revolutie in de scooterbranche. Met trots introduceren wij de dé don onder de elektrische fatbikes: Don Souris Capo. Deze stoere e-bikes zijn erg duurzaam omdat ze geen uitstoot leveren vanwege het trapsysteem en de elektrische aandrijving. Zo leg je op een milieuvriendelijke manier snel grote afstanden af. 

De coolste e-bikes ooit!

Met geringe inspanning uw eindbestemming behalen? Geen probleem voor deze stoere Don Souris fatbike. Deze e-fatbikes bieden jou de mogelijkheid te kiezen uit tot 9 verschillende standen voor trapondersteuning, die eenvoudig in te stellen zijn via het LCD-kleurendisplay op het stuur en de besturingsknoppen aan de linkerkant. Op deze display kan je eenvoudig de tijd, de kilometerstand, de huidige, gemiddelde en maximale snelheid, het ondersteuningsniveau, de krachtindicator, het batterijniveau en de Bluetooth & mobiele navigatie (via een externe app!) aflezen. Daarnaast kun je via de knoppen aan de linkerkant van het stuur de kracht bepalen van de trapondersteuning.

Wat is de actieradius van een Don Souris fatbike?

De Fatbikes van Don Souris zijn voorzien van een krachtige elektromotor. Deze krachtige motor, gecombineerd met een grote lithium accu, zorgt ervoor dat jij moeiteloos op je bestemming aankomt. De fatbikes van Don Souris hebben namelijk een actieradius tot wel 140 kilometer! De uitneembare lithium accu kan overal eenvoudig worden opgeladen, net zo gemakkelijk als het opladen van je telefoon!

Kan je met twee personen op een Don Souris fatbike?

Dat is geen enkel probleem voor de Don Souris bike. Het zadel van een Don Souris is erg comfortabel én breder en groter dan andere fatbikes, waardoor het afleggen van grotere afstanden op dagelijkse basis geen probleem zal zijn. Daarnaast kan je eenvoudig een extra passagier meenemen vanwege het grote tweepersoonszadel én de uitklapbare voetsteunen.

Ik ben lang, kan ik op een Don Souris rijden?

Het is geen enkel probleem om op een Don Souris bike te rijden wanneer je een langer postuur hebt. De Don Souris heeft een zithoogte van 88 centimeter, een ruim formaat en genoeg beenruimte. Daarnaast beschikt een Don Souris fatbike over een groot tweepersoonszadel waar je comfortabel op kan zitten en wegrijden. Ook wanneer je lang bent kan je eenvoudig een tweede passagier meenemen.

Beoordeling door klanten: 4,2 van 5 - 2.004 beoordelingen