fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter Tilburg

Scooter Tilburg kopen van de hoogste kwaliteit? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het goede adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment scooters, accessoires en onderdelen. Omdat het straatbeeld in deze Bourgondische stad steeds drukker wordt, zijn veel mensen op zoek naar een snelle manier om van A naar B te komen. Een scooter brengt je van deur tot deur zonder dat je hinder ondervindt van files, omwegen en parkeerproblemen. Een scooter kopen of leasen doe je gemakkelijk, snel en altijd voor de beste prijs bij ons. In onze uitgebreide showrooms in Rotterdam of Utrecht vind je verschillende modellen en types scooters. Zo hebben wij zowel sportieve als retro modellen. Scooter Tilburg koop je dus bij La Souris Scooters.

Scooter Tilburg

Scooter Tilburg kopen bij La Souris Scooters

La Souris Scooters is al jaren actief binnen de scooterbranche en inmiddels een autoriteit als het gaat om het aanbieden van de beste scooters, scooter onderdelen en scooter accessoires in Tilburg. Onze scooters staan voor comfort en uitstraling. Alle modellen zijn te verkrijgen in 25 en 45 kilometer uitvoering. Maar is die prachtige scooter jouw droom, maar heb je er nu het geld niet voor beschikbaar? Dan is een scooterlease bij onze scooterwinkel voor jou dé oplossing! In dat geval koop je bij ons een scooter op het moment dat het je uitkomt en betaal je pas als het jou schikt. En dat al vanaf slechts € 14,50 all-in per maand. Tevens bieden we je de optie om een allrisk scooterverzekering af te sluiten. Meer weten? Bezoek één van onze showrooms of neem contact op.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter Tilburg kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Uitgebreide showroom

Ik koop mijn scooter in Tilburg bij de specialist

Een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter kopen tegen de beste prijs? Dat doe je bij dé scooterwinkel: La Souris. Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. De scooters van La Souris Scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof.

Bekijk onze scooters